Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zoli007

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Azt megállapíthatjuk, hogy minden magyar örült, hogy idén egy újabb magyar film kapott szobrot az Oscar-díj átadón, ez nem vitás. Azonban ahogy téma lett a rövidfilm a különböző fórumokon a vélemények már megoszlanak arról, hogy a "Mindenki" az vajon egy jó film avagy nem. Egyesek szerint zseniális…..
Zoli007 2017.03.02 15:51:09
@Balt: Nem gondoltam, hogy a magyar alkotók tudotosan előrelátva valamiféle politikai gondolatot ültettek a filmbe, de Hollywood felismerte önmagát a kislányban, akinek mindene megvan, jó hangja, helye a kórusban, talán gazdag édesapja, aki zeneszerző. Mégis gyermeki naivitással, bátran ki mer állni és fel mer szólalni, ha valamit igazságtalannak gondol (nem biztos, hogy igaza van, de bátor, őszite és gyermeteg).

A kis főhősnő olyan mint mi, határozott érzelmei vannak minden témával kapcsolatban, de ez nem jelenti azt, hogy valaki hibás, a tanárnő vagy a rendszer. Mindenki a saját elképzelése szerint teszi amit jónak gondol a jól beült előítéletei alapján.

Iagazság nincs, csak dilemmák.
Az idei X-Fakorral...á hagyjuk. Mi az, amit nem írtam le eddig erről az évadról? Mi tudna többet mondani az idei műsorról, mint az, hogy az RTL is csak hét élő adást vállalt be belőle? Az a legnagyobb baj egyébként, - ami tegnap este is fényesen bebizonyosodott - hogy az évad semmilyen. Az előzőből…..
Szerző: Harmat Árpád Péter Az emberiség több millió éves történelme - de még az ember megjelenése előtti időszak is - tele van rejtélyekkel, melyekre a modern tudomány napjainkban sem képes megnyugtató válaszokat találni. Rengeteg a megmagyarázhatatlan, feltáratlan és kevéssé ismert esemény. Ezek…..
Halszájoptika Fehér 2015.01.25 17:08:19
Fotó: Fecher Ágnes Az első alkalommal nagyon meglepődött! Szakadt a hó! Totál koxban poroszkált hazafelé, és simán lefejelte az üveg bejárati ajtó… illetve csak elsőre tűnt úgy. Az igazság az, hogy lazán átesett rajta. Itt még nem tűnt fel neki a dolog, de amikor az…..
Ozzy Osbourne híres arról, hogy élete során annyi drogot és alkoholt tömött magába, amitől mások általában meghalnak, ő viszont még mindig él. Most az amerikai Knome nevű cég rá akar jönni, hogy mi a titka a Black Sabbath eredeti énekesének, ezért genom térképet készítenek…..