Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Kitty_0731

11 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hibák....mindenki követ el hibákat, hol kisebbeket, hol nagyobbakat. Olykor-olykor még arra is képesek vagyunk, hogy ilyenkor egymást is képesek vagyunk hibáztatni ezekért a tettekért. Ha közösen hibázunk, akkor pedig végképp előfordulhat ilyesmi. Bármennyire igyekszünk, ezeket a dolgokat nem lehet…..
Bár elég régen született bejegyzés, ismét eljött az idő, mikor a velem történt dolgokat egyedül nem tudom feldolgozni, megbeszélni sem nagyon van kivel, így ki kell írnom magamból, hogy megkönnyebbüljön a lelkem. A helyzet az, hogy pengeélen táncolok...én...vagy én biztos.  Amikor először történt…..
Gabriella: Indulok. Mentős: Várlak jött a válasz. Ma is az orvosi ügyeletre mentem hozzá csak most nem kellett felmenni az emeletre, földszinten lévő szobába voltunk. Ahogy beléptem a szobába ismét rendesen melegem lett, valahogy nem szeretek ott lenni. Izgalmas meg minden, naaa de…..
Útkeresés Várakozás..... 2016.05.30 14:38:51
Idő című bejegyzésemben említettem, hogy néha bizony várni kell akkor is, ha nem tetszik, vagy nem értjük az okát. És erről a tényről még elképzelhetően fog születni bejegyzés, főleg mikor jobban nyomaszt :) Azóta is csak remélni tudom, hogy az idő a barátom, és segít nekem :) Ettől függetlenül…..
Útkeresés #Elitalakulat 2016.05.26 15:42:19
Most talán a bejegyzés címén gondolkodtam a legtöbbet, mert legyen rejtélyes, sejtelmes, de mégis legyen előremutató. A bejegyzés láthatóan nem jó kedvben született. Mint a múltkor kifejtettem a legnehezebb szó a köszönöm, most az emberi mentalitásokról szeretnék egy kicsit írni. Ami itt leíródik…..
Útkeresés A legnehezebb szó.... 2016.05.24 21:25:09
Ha ma Magyarországon megkérdeznénk az utca emberét, hogy mi a legnehezebb magyar szó, akkor valószínű, hogy azt a választ kapnánk, hogy hát a leghosszabb szó....ami úgy hangzik megszentségteleníthetetlenségeskedéseitekért, vagy nek rag, ki hogy ismeri. De ma felmerült bennem a kérdés, hogy vajon…..
Útkeresés Idő.... 2016.05.24 09:35:48
Azt mondják az idő minden sebet begyógyít. Mi van akkor ha nem sebet akarunk begyógyítani, hanem egyszerűen nem vágyunk másra, mint tisztán látni? Amikor saját magunkon olyan dolgokat, jeleket, érzéseket tapasztalunk, ami addig még csak kósza gondolatként sem merült fel, akkor is segít az idő? Hát…..
Útkeresés Lecke... 2016.05.23 18:15:56
Egy korszak lezárul..... Az utolsó igen régi posztban kifejtettem, hogy milyen érdekes mikor két embert egymás mellé sodor az élet. Ezt hol rövidebb, hol hosszabb időre teszi. Engem most egész hosszú...cirka két évnyi időre sodort össze valakivel. Hogy miért? Hát őszintén szólva fogalmam…..
Biztos más is volt már a következő helyzetben.....Még a kezedbe sem veszed, de máris magával ragad.....nyílván, mert nagyon jó a bevezető, vagy épp az ajánlás, esetleg felolvasást hall belőle az ember....én is így jártam. Felolvasást hallottam egy könyvből, és már az elején megfogott....egy életmű,…..
Útkeresés Érzések.... 2014.06.16 14:55:55
Amikor nem tudod mit akarsz. Amikor összesodor valakivel az élet, vagy összesodornak a körülmények, de fogalmad sincs, hogy mi dolgotok van egymás mellett, és mikor kezdesz rájönni, akkor teljes letaglózás, és megint nem tudod, hogy most mit is kezdj vele...miért van ott ahol....A baj…..
Útkeresés Izgatottan.... :) 2014.06.16 14:47:25
Végre eljött ez a nap is :) Hosszú idő után végre eljutok körmöshöz, hogy rendbe tetessem a kezeimet :) Természetesen minden növesztés ellenére az összes körmöm letört, de sebaj, a hölgy ügyes, és mindent felépít amit csak kell :) ..
Ha klasszikus posztot szeretnétek készíteni, akkor első lépésben az új bejegyzésnél kattintsatok a klasszikus gombra: Ezt követően pedig a lépések a következők: Ezeken túlmenően az "Egyéb beállítások"-nál tudjátok megadni a szerző címét, ha többen szerkesztitek a blogot,…..
Útkeresés Összefoglalás 2014.06.14 21:36:34
         Mint már írtam a blog azért jött létre, mert szükségét érzem, hogy néha kiírjam magamból a gondolataimat. Amikor túl csordulnak, vagy éppen nehéz őket megfogalmazni azzal szoktam eltölteni az időmet, hogy olyan idézeteket keresek, amik leírják azt, de nagy…..