Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alkoholpista

12 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves Olvasóim, Ebben az évben azért is hagytam fel a filmes írásokkal, mert egy sokkal nagyobb projekten dolgoztam, ami most, végre elkészült! Íme, első regényem, a Kék szemek! Műfaja: városi fantasy, szóval modern környezetben játszódik, de van benne mágia, vannak benne szörnyek, stb. Terjedelme…..
Alkoholpista 2017.04.20 22:05:30
AlkoholPista Antológiája Életút 2015.06.12 16:30:00
Úton vagyok már régóta, Utamról szól ez a nóta. Hogy jutottam oda ahol vagyok? Itt milyen döntéseket hozhatok. Ez a rész volt katafóra,Most kezdődik el az ,,óda”. Verdát a szüleimtől kaptam. Apám hasonlót kapott hajdan. A mi családunkba így van, ez már régóta: Apa mondja…..
Elnézést az alpári kezdésért, Sajnos felhúz a téma eléggé. Az időjárás, hol télies, hol meleg. Újra eljönnek szúnyogok és legyek. Problémám nem ez, Sőt ezt szeretem. Viszont, az újjáéledés időszaka van ekkor, Előjönnek a fák s zöldellnek a mókusok. Terror. Nem…..
Itt állok tizenhét évesen. És arra kellet ráébrednem, Hogy arcom valahogy nincsen, E versnek vége ez minden. Inkább most mégsem, Leírom történetem. Így talán kétes, Hogy e sztori részletes. Ez az arc nem igazi. Tudtam mindig, hogy hamis. Azok látják, akiknek ott van, Nem…..
A Szeptembernek vége, Benne Október közepébe. Éjfél felé járhat most az idő Csönd van; a kattintások kivehetők. Paintman épp transzban, Zavaros a rajza. Mikor a transznak végre, vége Megnézi milyen lett a műve. Mikor végül ránéz, elborzad. Gergelyt öli egy sötét…..
Váriman fantasztikus kalandjai 0.rész Gyula cityben járunk Hol van az, ne ámulj. Elmondom én rögvest, Gyulavári mellet. Sötét van már, késő este Egy lány áll kint dideregve, Épenség hazafele járna, Ha meglenne a kerékpárja. De, elvitte egy kolbászfalui Vissza ezt most…..
Miért is tettem e tettet,Miért nem maradtam csendben?Jobb lenne-e most esetleg?Barátok voltunk. Vitánál is, hangja elragadó, Szavak miket ő mond mind magasztos, Az ékesszólása bámulatos. Barátok voltunk! Emiatt beszélgettem vele mikor lehetett. Egyre jobban s jobban tudtam milyen az…..
Idődet rabolni nem akarom,Ezért hosszú verset nem szavalok...
A tízszavas olyan vers ahol a lényeg a tíz előre megadott szóval készíteni egy verset. Jelen esetben a szavak: pillangó; faház;  gomolyfelhő; eső; járólap; bőr; cipő; ásványvíz; beat; tízszavas. Az utolsó pillangó is elszállt,Nincs a közelben más csak egy…..
Kerek egynegyed esztendeje. Egert veszedelem fenyegette. Ede ment e helyre, De Gergely elkergette. Jelenben zsenge veszedelmet jelent. Termetes legyek serege. De Gergely merre lelend?   Egert ment, nem erre nem ment. Helyette egy kertben Melyben epret termeszt Megterjedt epreket…..
Az eredeti Pocak Benőt nem én írtam. Én csupán kiegészítettem az eredeti szöveget, úgy hogy közben egy mondatba se piszkáltam bele, csak közéjük más mondatokat tettem. Az eredeti mű mondatait kiemelem. Az eredeti sztorit Csiki Viktor írta.Sohasem szeretett repülőgépen utazni.…..
  Csitt! Felszólalnom itt szabad? Itt elrepült egy pillanat. Tétlen várunk, míg nem marad?! Ocsmány halált várni zavar?   Pedig más út nincs, mint tudod. Egy pár perc s jön vég az undok. De aztán mi lesz, nem tudom. E vers máshol kalauzol.   Létnek értelme akkor…..
Dinka Villa A nyolcadik lakó 2011.10.21 23:34:00
Lezárult immár a nyolcadik beszavazás. Hulk Hogan, Christian és Zack Ryder két szavazatot kapott. Hármat kapott Mick Foley és ötöt kapott Undertaker. Az első helyezet nem más, mint CM PUNK!   Lássuk ki hogyan reagálta le az eseményeket. Hallgassuk meg Rydert: Zack Ryder: Woo woo…..
Dinka Villa A hatodik szavazás 2011.10.21 23:06:00
  És most jöjjön az a kategória, amire mindenki várt. Igazából… nem várhatta senki, mert sose közlöm előre a kategóriákat… de mindegy. A hatodik kategória két dologtól is különleges. Az egyik az, hogy ez az első koedukált kategória.   VI. Kategória-…..
Mókusfészek Első bejegyzés 2014.06.27 11:54:13
Szevasztok! Ez itt a blogom első bejegyzése. Illetve nem, mert annak idején én elkezdtem ezt a blogozást, de akkor még elégé sete-suta volt, néhány jó ötlettel, de csomó helyesírási hibával (ami ismerve a hebrencs stílusomat, most is el fogok követni, mert figyelmetlen idióta…..
Alkoholpista 2014.06.27 16:48:22
@Cervantes444: Köszönöm a válaszod. Én a YouTube-os karriered vége fele csatlakoztam így a blogos munkáid nem ismertem. Most épp a Dinka Villát olvasom.
Egy verset rebegek, Mely vers eszperente. Egyszer egy emberke Melynek neve Ede Eleken fellegeket eregetett S ezzel rengeteg ember nem szerette. Egy ember neten ezt mekegte csevegve: ,,Neked e helyen egy frend-ed sem lelend” S elment Ede, Ment Egerbe. Egerben kedves emberek Nem…..