Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Garai László

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A European Academy of Allergy and Clinical Immunology szerint növekszik az allergiás megbetegedések száma. Jelenleg több mint 150 millió uniós polgár szenved krónikus allergiás megbetegedésben, és 2025-re várhatóan az egész európai népesség fele érintett lesz. Mi okozza az…..
„Ha el kell mennem, hogy a gyerekeimet fel tudjam nevelni, akkor elmegyek” – írja posztjában az elvált, gyerekeit egyedül nevelő Juci, aki ápolónő volt Magyarországon, amikor egy komoly műtét előtt a fia arra kérte: költözzenek hozzá Angliába. Eldönteni persze könnyebb volt,…..
Garai László 2018.04.20 08:53:54
Történelmi csúcson a sebezhetőségek. Ha vírusokról, kártevőkről beszélünk, egyértelmű, hogy eközben a különféle nyitott biztonsági rések, javítatlan sérülékenységek aktív kihasználásáról is szó van...
Megvásárolt pap, bekamerázott és kirúgott ellenzéki vezető, ál-ellenzéki ellenjelölt. Hódmezővásárhelyen időközi polgármester-választást tartanak egy hónap múlva...
Augusztus 28. az őszi tévés évad elindulásának és életem megkeserítésének napja, hiszen indulnak a kertévék őszi szórakoztató műsorai. Első körben arra számítottam, hogy a TV2 Ázsia Express című napi realityje is ekkor indul, de egyelőre nem látom a gridben. Ez vagy azt jelenti, hogy nagyon szar,…..
Garai László 2017.08.15 22:41:09
@Puffogó Kipufogó:

Hát nézze, ha ez a dóga'.

Nem sajnálom, hogy eddigi életem során rendszerfüggetlenül és az aktuális lózungoktól is függetlenül Mo-ot gazdagítottam munkámmal (cuculizmus, kápitálizmus, mind1).

Tudom, hogy az ország lakóinak jó nagy része a "kincstári" TV-t nézi. Azt is tudom, hogy sokaknak ez a legolcsóbb és majdnem 1etlen szórakozásuk. Azt is tudom, hogy sokaknak (valós vagy fedezékül kitalált okok miá) nem jut értelmes elfoglaltság, de azt nem hiszem, hogy nem találnának valami értelmeset, amit TV nézés helyett cselekedhetnének.
Én biztosan Q szerencsés vagyok, hogy 66 évesen is van mit tennem, sőt abban is biztos vagyok, hogy ha elpatkolok is marad utánam ölég elvégezetlen munka.
És főleg, mindenkinek megadatott a GONDOLKODÁS lehetősége. Ez nem feltétlenül iskolázottság kérdése.

De hogy a törvények a 4 évenkénti választásra korlátozzák a legális lehetőségeinket, azt Ön sem tagadhatja (nem kell hozzá jogi diploma). És hogy a lehetőségek tárházát a töketelen ellenzék szűkíti, az is biztos. Ön nyilván nem tudja, hogyan izélt ki a szétszakadó ellenzék nálunk R.Palotán az önkormi választással 2010-ben. Az embernek ökölbe szorult a keze, de a "mieink" osztották meg a népet és még a gondolkodó ember se tudta, mit tegyen.

No, ennyit mára

Üdvözli

Geokopasz