Regisztráció Blogot indítok
Adatok
braxux

0 bejegyzést írt és 62 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na végre sikerült ezt is összehoznom, már jó ideje terveztem egy ilyet. Nagy freeware rajongó vagyok, azok között rengeteg olyan van, amely megérdemelné, hogy milliók játsszák, de többnyire nem lettek híresek. Ezen szeretnék változtatni és bemutatni pár személyes kedvencemet,…..
braxux 2009.07.31 13:36:25
www.videoplayer.hu/videos/play/393474 ez is egy jó hanganyag... hallgasátok meg
Már sokan küldték és ezt is egy legutolsó Mesterlövész részhez tartogattam, de egye fene. Ez túl jó képkocka, hogy ne mutassam be. Itt a helyesírás mellett annyi más félresikerült dolog látható (kripli karok, lábfejek), csak ismételni tudom. A Snajpert mindenkinek egyszer…..
Mit mondtam a War Train videóban? Ha valaki végig tudja vinni az első pályát, annak állva fogok tapsolni. *Feláll, tapsol, orrával pötyög* gggrratzullálokk Ez először sikerült "rozsomak096" nevű kommentelőnek, tegnap meg a már lassan törzsvideós -=RockerLaLee=-…..
Itt a befejező rész, teljesen bizarr fordulatokkal, ez a játék nem komplett, minden tekintetben. A héten még sok Lulás bejegyzés lesz, aztán örökre elég volt belőle. Index olvasóknak: 1. rész & 2. rész  Soundtrack: Psycho filmzene ++ Bobby Darin: Splish Splash  ..
Rossz PC játékok sorozat Update 2009.05.16 16:46:29
Jövő hét első felében várhatóan megjelenik az új videó, amely kb 14 perc körüli lesz. Megint marha sok dolgot vettem fel, már kész a trailer is, úgyhogy végre vége a vegetálásnak :)Amekkora szenvedés volt a Lula, annyira jó megint videózni :)..
Bizony, elég büszke vagyok kis tervemre :) Nem hiába kellett annyi ideig várnotok a Mortyrra, és megérte újra meg újra olvasni, hogy "Hol a megígért folytatás???" :) Erre tartogattam. De tudtam, hogy egy blogon, ahol általában naponta max 1 bejegyzés van, az edzettebb…..
Remélem most már tényleg vége a több mint egy éve tartó "Hol a Mortyr folytatása?" rinyálásnak :P Szóval ez elvileg a 3. rész, de miután az első kettőt indás költözéskor összevágtam, ez a második.   Napokban még lesznek Mortyros bejegyzések, mert fotóztam sok…..
Viszonylag rövid, lényegretörő videó. A végkövetkeztetés: nem jó játék a Pet Racer főként úgy, hogy vannak lényegesen jobb alternatívák (legyen az Mario Kart, Lego Racer vagy a videóban látott remekmű)  Egyébként ha nem teknőssel mész, akkor is hallani őt épp…..
braxux 2009.03.20 14:18:17
Sokáig tartott, de sajnos a futárszolgálat nem volt éppen toppon...De végre valahára megérkezett és Drake küldött egy videót. Egy "apró" meglepetéssel ;)  Sajnálom, hogy így alakult, de nem volt rá befolyásom és remélem azért így is sikerült örömet okozni…..
 Tipikus esete annak, amikor rengeteg apró szarsággal elrontják a játékot...Soundtrack: Bomfunk MC's - B-Boys & & Fly Girls ; Percy Sledge - When a Man loves a Woman..
Ryder62 elhatározta, hogy elkíséri útján az egyik vonatot. Mielőtt valaki arra gondol, hogy egyszerűen eltűnik a vonat vagy ilyesmi, akkor téved. Kicsit Harry Potteres...  ..
Tamás küldött nekem egy képet a FIFA 09 demójából... Ehm... Mi folyik itt?  ..
braxux 2008.10.26 08:46:54
Annyira tudtam, hogy vihart fog kavarni a vendégszereplés :D Már mondtam előre másoknak, hogy ez lesz :PHogy mindenkinek megfelelni lehetetlen, azt a múltkori videó tökéletesen bebizonyította.- Miért szerepeltek?- Miért nem szerepeltek többet?Nagy titkokat nem árulok el, hiszen…..
Nos, hát nem kis munka volt, de feltöltöttem az eddigi összes videómat! A Fix.tv-s különkiadás illetve a második nyereményjáték hiányzik még, de ezeket majd később valamilyen formában. A jobboldali lista (Eddigi videóim) újra aktuális. Ha esetleg valamit rosszul linkeltem be…..
Most már teljes az életem. A hülye bolt eladási ranglistáján vezet a MESTERLÖVÉSZ! Egy 2002-ben megjelent játék, 2008-ban a lista élén. Ezt nevezem. Gondolom, nyílván az ár miatt van ott ahol, de szerintem én miattam is valamelyest, szóval kicsit büszke vagyok :)Aki személyesen is…..
Az összes ilyen korábbi írásnak nem lett különösebb eredménye, de azért megpróbálkozom újra, mert még mindig enyhén szólva gyakoriak ezek:Ha e-mailen képet küldesz, ne bmp-ben, mert egyrészt neked csomó idő feltölteni és nekem megnyitni. Ha átmented jpg-be, mindenki jobban…..
Stellát nem szabad/lehet megölni, csak a kocsmában. Ahogy lehetett látni egy videómban, ha a csodálatos felbukkanásánál megölöd, te is megdöglesz mint a sicc... Csaba kiderítette, hogyan lehet végezni a bányarémmel. A kulcsszó: Pia ..
Korábban már írtam a játékról, amit megnézhettek itt. Ott a végén van egy videó, ahol látni, hogy nem csak nekem voltak ökölpárbajos gondjaim. Soundtrack: Limp Bizkit : Head for the barricade Herb Alpert & The Tijuana Brass : Spanish Flea..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.05.12 17:08:00
Túl régen volt új videó, ez sajnos így van. Valamennyi már kész belőle, de jelenleg nincs rá módom, hogy befejezzem. Orrhangom már nincs, mert meggyógyultam, de van helyette olyan családi ok, ami miatt nincs nyugodt állapot, hogy effektíve felvegyem a szöveget, valamint őszinte…..
Aki még nem küldött be semmit, de szeretne részt venni, ma még megteheti. Utána blokkolni fogom a videó response funkciót. Utóbbi napokban sajnos nem tudtam időt szakítani az új beadványokra, de mielőtt döntök, végig fogom nézni mindegyiket! Remélem már a hétvégén prezentálni…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.04.24 17:50:00
Ahogy ígétem, ezen a héten bannercserék lesznek, így kiraktam egy újat, amit "Tach" készített nekem. Igaz, nagyon nem akartam olyan bannert a blognak, ahol én vagy a bemutatott játékok karakterei szerepelnek, de ez annyira ötletes, hogy ezt kár lett volna kihagyni. Pár napig…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
Kicsit megkésve, de azért meg kell említeni, hogy kis blogomat megemlíti a "Tallózó" nevű újság, amely az iskolákban jelenik meg. Mindig megtiszteltetés az ilyen, azt azért sajnálom, hogy valamit félreértettek, mert a bemutatott játékokat nem lehet letölteni a blogon.…..
Igen...Folytatom Néha adtok nekem játékokat, amelyeket aztán mégsem mutatok be, különböző okok miatt. A Panzer Elite-ről már anno írtam egyszer (a kedves tulajnak már fél éve próbálom visszaadni a játékot, de nem reagált egy e-mailre sem), aztán volt az RPM Tuning, amely…..
braxux 2008.04.08 18:29:01
www.videoplayer.hu/videos/play/153957 Ezt már látátok? nagyon arri...