Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Souky Sanjay

0 bejegyzést írt és 85 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Érdekes egybeesés, hogy tegnaphoz képest napra pontosan 25 éve volt a Guns 'n Roses népstadionos koncertje. Ha jól számolom, hithű underground harcosként pontosan azóta nem is jártam hasonló méretű rendezvényen. Akkor is ültem, meg most is, csak a Axléken még, a Depeche Mode-on meg már. A két…..
Amerika keresi az emberarcú fideszest. De nem találja...
Sokat, hallani olyan programozókról, akik elsöprő sikereket értek el a mobil applikációjukkal. De kik is voltak ők, és mennyit kerestek vele ténylegesen? Régen szinte elképzelhetetlen lett volna dollár milliókat keresni a mobil fejlesztésekkel. Ma már teljesen normális. Legújabb cikkünkben…..
JogÁsz Bajszos Házmester 2017.04.14 22:45:17
Nem nevezhetem Kövér Lászlót „bajszos-sz@rnak”, mert ez a név már foglalt. A tüntetők Ádernek adták e rangos elnevezést. Márpedig ugye a köztársasági (?) elnöktől nem illik elvenni, ami az övé. De igazán nem szeretném, ha a házelnök bajszáról nem emlékezne meg senki. Amúgy meg Kövér…..
Mai témát csak úgy elém fújta a szél...   Volt már egy "galambos" sztorim, de bizonyítani akarom magamnak, hogy elkezdődött nálam egyfajta grafomán evolúció, magyarul fejlődök. Szeretek mindenféle kellemetlen témát boncolgatni, mint a mai is, már csak azért is, mert egyrészt mindenki magára ismerhet…..
Souky Sanjay 2017.03.28 14:37:50
Elképesztően lélekölő lehet a TV2-nél szórakoztató műsorokkal foglalkozni, programmingot tervezni vagy eladni a sajtónak az újabb és újabb bukást, és ezt azért mondom, mert megnéztem a tegnap esti nézettséget, és kivert tőle a víz. Ha a TV2-nél melóznék, sírnék is, mert iszonyatosan frusztrálna,…..
A TV2 egy zárt(abb) körű, bensőségesnek mondott sajtóeseményen vezette fel a tavaszi kínálatát a világ legjobb szállodájának választott Aria Hotel tetőkertjében vagy hol, ahol az asztalok billegtek és vagy kurva hideg volt, vagy nagyon meleg (középút nem volt), de nem is ez volt a lényeg, hanem a…..
Urbán Tamás Szatmárnémetiben született 1945. július 6-án. Debrecenben érettségizett 1964-ben, ezután szüleivel Budapestre költöztek. Mivel már gimnazista korában érdekelte a hang és a kép kapcsolata, ezért a Budapesti Műszaki Egyetemre jelentkezett hangmérnöknek, de számára…..
Az eladó már majdnem becsomagolta a szeletelt szalámit, amikor észrevette, hogy én észrevettem a szeletek közé diszkréten becsúsztatott szalámivéget. Nem reklamálok úton-útfélen, bár megkérhettem volna, hogy vegye ki a véget, hiszen rendszeresen bele lopják. Az már kimeríti a pimaszság kategóriáját,…..
Souky Sanjay 2016.12.29 21:06:33
Nem csak a lakótelepi Sparral van baj.Szerintem szinte az összessel.Először is,ott sétál egy biztonsági őr,akinek az arcára rá van írva,hogy mindenki,aki betér a boltba,egy potenciális tolvaj.Az áraikat nem tudom,hogy honnét vették,de az egészen biztos,hogy a sarki kisboltban is olcsóbban lehet vásárolni.A következő gondom a személyzet a vevőt magasanleszarom stílus.Amint a poszt írója szalámit vett,én is szerettem volna,vagy 20 dekát.Közölte a pultos (igen rosszindulatú) hölgy,hogy a szeletelt már elfogyott.Mondom neki,hogy ott lóg a háta mögött rúdban,nekem úgy is jó,ha azt szeleteli fel.Azt mondta,hogy azt nem lehet,mert annak másféle elszámolása van,mint a szeleteltnek.Akkor gondoltam először arra,hogy talán más üzletben kellene beszereznem a kajának valót. A másik üzletben is gondom volt.Zárás előtt negyed órával érkeztem és ugyancsak valami szeletelt felvágottra volt kedvem.Szeletelve nem volt,de mondom az eladónak,hogy akkor szeleteljen le az egészből.Közölte,hogy már nem szeletel,mert megpucolták a szeletelőt és senki szép szeméért nem óhajtják akkor és ott újra üzembe helyezni. A harmadik élményem pedig az volt,hogy a nyitva lévő egy pénztárnál már kb.tízen álltunk sorba,de nem nagyon óhajtottak másikat nyitni.Kb.a 8. voltam a sorba és amikor láttam,hogy a pénztáros hölgy immunis a sorban állók idegrendszerére,szóltam,hogy talán itt lenne az ideje egy másik pénztárat megnyitni.Na,azután amit kaptam,nem nagyon tettem zsebre.Minden voltam csak kedves vásárló sem.Igaz,megnyílt a szomszéd kassza. Ezek az élmények arra ösztönöztek,hogy a továbbiakban tekintsek el a Sparos vásárlásoktól. eltekintettem és már egy másik láncnál szerzem be a dolgokat.Eddig még kedvesek és a véletlen összehozott a főnöknővel is,aki egy tündér.Ha valamit nem találok,ő a föld alól is előkeríti.Ha kurrens cuccról van szó,akkor legfeljebb másnapra.
A dtvnews.hu tette közzé a Telekom IPTV és digitális kábeltévé kínálatát 2017. január 1-jétől igen komolyan érintő átrendeződés hírét: jönnek a TV2 kábelcsatornái, de kikerülnek a csomagokból (AZ ÖSSZESBŐL BAZDMEG) a FIC, azaz Fox International Channels csatornái. MINDEGYIK: Az összes…..
Souky Sanjay 2016.11.03 19:02:30
@dr. SzopjatokLeMind: Teljes mértékben osztom a gondolataidat.Én röviden csak annyit tudok hozzátenni,mint ahogy előző bejegyzésemben tettem:Menjen andivajna meg a telekom is az anyuk büdös picsájába.
Terjedelmes interjút adott Friderikusz Sándor az Indexnek, amelyben többek között felidézte Németh Sándorral való személyes telefonbeszélgetését is. Ebben állítása szerint a Hit Gyülekezete vezetője számon kérte őt, "miért akarja Orbán Viktor vesztét?" Németh Sándor a Facebookon válaszolt a…..
Souky Sanjay 2016.10.13 22:32:51
A kinesio-tape-et – dr. Kenzo Kase japán orvos remek találmányát – a mai napig misztérium övezi.  Sokan szemfényvesztésnek tartják, mások ódákat zengenek áldásos hatásáról. Jómagam sokáig a szkeptikusok táborába tartoztam, racionálisan gondolkozó elmeként el sem tudtam képzelni, hogy egy egyszerű…..
Tulajdonképpen mondjatjuk azt is, hogy nem meglepő, de akkor is érthetetlen és bosszantó, hogy a Wizz Air mennyire nagyvonalúan kezeli utasai problémáit. Kár, hogy megteheti. Kedves Homár blog, Az alábbi élményt szeretném megosztani veletek, illetve rajtatok keresztül a…..
Mi legutóbb a reptérre mentünk taxissal. Az elején tök szimpatikus srác volt. Ernyővel várt minket a zuhogó esőben, közvetlen volt, vicces. Aztán egyre émelyítőbbé vált a dicsáradat, amivel fényezte magát, a kocsiját, a szolgáltatását. Lendületét ráadásul az is csak picit törte meg, hogy egy…..
Ez is eljött, kissé váratlanul: országjáró körútján az elmúlt pár évben szinte minden megyei városnak autópályát és sok egyéb csodát ígért a miniszterelnök, most pedig friss kormányhatározatban kezdett el ezerrel kihátrálni az egészből. A legdurvább, hogy pár napja…..
A magyar belpolitikában eddig nem használt, új kampányeszközt vetett be a Jobbik elnöke. Vona Gábor a Facebookon horoszkópjegyével igyekszik bizonyítani félelmetes bátorságát, és még egy ehhez illő pólót is magára húzott. Magyar politikusok eddig tartózkodtak attól, hogy bevessék az…..
Jeles nap ez a mai, Feleim, jegyezzük fel a rend kedvéért. Vizoviczki László kicsapott az asztalra negyedmilliárdot, felpattintotta bokájára a nyomkövetőt és hazament. - Miután megírta levelét Ovistárs Gabónak, - miután alkut ajánlott az ügyészségnek a "kormány stabilitása érdekében, - miután…..
Tarhálós Pista ( Budapest főpolgármestere) letiltotta a Rogán-Habony kaszálóbrigádot , azaz a fővárosi közbeszerzéseket intéző cégnek megtiltotta, hogy együtt dolgozzon a két zsivánnyal, tehát ügyvédeik is lapátra kerültek. Sok pénzt vettél ki így Habony és Rogán zsebéből, bízzunk benne, hogy jól…..
A múltkor még csak a gyalogoshidat "sirattam", azóta viszont elkészült a nagy mű. Nem tudom, autósként milyen, de gyalogosként, tömegközlekedőként eléggé visszásnak találom a változásokat. Konkrétan csak azért, hogy az aluljáróhoz odajussak (azaz még nem értem át a túloldalra), két zebrán kellett…..
Az új nemzeti burzsoázia tagjai közül a legtöbben identitás-hiányuk következtében viselkedési minta hiányban is szenvednek, így azután a legrosszabb hagyományokat követve, régi dzsentrik módjára bánnak  a „pórnéppel. Legújabb példa erre Tiborcz István tegnap éjjel óta taxis körökben keringő…..
Újfent csalók próbálkoznak megtéveszteni az Apple felhasználókat. Az Apple Service nevében küldtek ki nagy számban adathalász levelet ismeretlenek, és ebben egy állítólagos vírustámadásra hivatkozva az Apple ID adatok újraérvényesítését kérik. És persze mi máson is kérnék, mint egy általuk mellékelt…..
Az utóbbi néhány napban különösen erős volt a felhozatal az eszetlen butaságokat illetően. A kormányoldal maradandó emlékeket akart hagyni maga után, mielőtt elmennének szabadságra. Röhögjön és szavazzon!..
Igazán cseles a Vodafone, ha ez az Európa Napijegy nevű szolgáltatása tényleg így működik, márpedig eléggé úgy tűnik, hogy így.  Szóval, aki külföldre megy, az nagyon gondolja át, hogy mit szeretne, mert napi egy sms-sel egy hét alatt 8000 forintba fog kerülni a buli - még, ha az arról is szólt…..
Éles látás Mit látnak a babák? 2016.05.11 13:15:29
Sok-sok izgalmas témát hozhat egy baba érkezése a családba. Nagyon érdekes követni, hogyan nyílik a figyelme, hogyan helyeződik át az érzékelése a tapintás, szaglás, ízlelés irányából a látásra és a hallásra. Sok szülő a kezdeti időszakban aggódik is, hogy lát-e egyáltalán a gyermeke, vagy csak…..