Regisztráció Blogot indítok
Adatok
boldoganyu

20 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Nagyon laktató, egy finom házi kenyérrel akár egytálételként is fogyasztaható. Ahogy én készítettem:Előző nap kuktában, megfőztem a füstölt csülköt. A főzővizét ízesítettem, babérlevéllel, 6-8 szem egész borssal, egy fej vöröshagymával és 5-6 cikk fokhagymával. Amikor megfőtt, kivettem a…..
BoldogAnyu Családi pusziosztás 2015.01.23 12:32:44
Szupercuki család szupercuki videója... Amióta megnéztem, csak mosolygok... A pici baba, amikor a szülei puszit adnak egymásnak, ő is puszit ad az anyukájának. Aztán apa is kap egy puszit. Szerintem szuperédes videó.     Sokan szokták mondani, hogy a kisbaba féltékeny az…..
Nyaralni jó. De odáig el is kell jutni. Van, aki imád utazni, úton lenni, és vannak, akik legszívesebben teleportálnának, csakhogy ne kelljen az utazást végigszenvedniük.  Sokan nyűgnek érzik a készülődést, az elindulást, az utazást. Kisgyerekes családoknál ez hatványozottan…..
boldoganyu 2014.07.17 19:02:30
@abc: Számítógépről teljesen normál méretű, mobilról nekem is volt ilyen, aztán szerkesztettem rajta, és nálam megszűnt ez a probléma. Úgyhogy passzolom.
boldoganyu 2014.07.17 19:03:40
@MZ/X hip hip hurrá: Ez természetes. De most Apa vezet. :)
boldoganyu 2014.07.18 20:52:02
@abc: Örülök, hogy megoldódott. És mesélj, hogy melyik jött be. Vagy ha találtok ki újat, azt is szívesen veszem, ha megosztod. :)
  Előző írásomban a szülő volt a középpontban.   Ha úgy érzed, saját magaddal rendben vagy, nem érint meg gyermeked félénksége, akkor képes leszel türelemmel segíteni neki is, hogy megbirkózzon az előtte álló akadályokkal.   Nézzük meg, mit tegyél és mit ne…..
boldoganyu 2014.07.15 15:01:46
@O. Joli: De édes vagy! <3 Támogatom az ötleted! :)
Van olyan gyerek, aki ismeretlen helyzetekben bátortalanabbul viselkedik, mint társai. Aki nem dúvadként töri az utat maga előtt. Aki nem verekszik, hogy övé legyen az első süti. Aki nem üt vissza, ha megütik. Aki sokszor csak kívülről szemléli az eseményeket, anélkül, hogy…..
boldoganyu 2014.07.14 10:04:19
@ekriszti: Köszönöm a visszajelzést! Minden véleménynek örülök.
Egy picit eltűntem, mert most fontosabb volt, hogy offline legyek jelen. Egy önismereti tanfolyamra készültem, később erről is mesélek majd, és egyéni tanácsadásaim voltak, így nem jutott időm az írásra. De gyűlnek a témák, és hamarosan visszatérek ide is újabb…..
BoldogAnyu Te felnőttél már? 2014.07.03 07:40:00
"Amikor az ember még gyerek, azt hiszi, a szülei tökéletesek, és vakon imádja őket. Később azt hiszi, hogy gyűlöli őket, mert nem olyan tökéletesek, mint hitte, mert csalódnia kellett bennük. De még később az ember megtanulja elfogadni a hibáikat, mert ő maga sem hibátlan.…..
BoldogAnyu Játszd boldogra magad! 2014.07.02 07:20:00
A tegnapi írásomról (Hogyan tanít a gyermekem?) eszembe jutott egy régebbi rövid élménybeszámolóm. "Tegnap különösen csodás napunk volt. Két keresztfiunk is nálunk volt... Két igazi energiabomba (kolerikus) a saját kis finomabb kolerikusunk mellé...Na a lényeg a lényeg:…..
Figyelem! Az alábbi írás a nyugalmad megzavarására alkalmas sorokat tartalmazhat, ha nem vagy békében önmagaddal és belső gyermekeddel. Ha így lenne, érdemes a témával foglalkozni.    Krisi játszik. Elmélyülten, teljes figyelmével arra koncentrál, amit csinál……..
"Hétfő: Nyugat felől mindenütt megnövekszik a felhőzet, és egyre többfelé várható eső, zápor, zivatar. Nyugaton tartós eső, míg a Dél-Dunántúlon északkelet felé haladva a Duna-Tisza-közén és a Tiszántúlon zivatarláncolat okozhat felhőszakadásokat, jégesőket. A…..
BoldogAnyu Hogyan szeresselek?! 2014.06.29 09:30:00
Régóta foglalkoztat a téma, hogy kinek mire van szüksége ahhoz, hogy szeretve érezze magát. Hiszen kevés a szeretet önmagában, ha azt nem a megfelelő módon juttatjuk szeretteink tudomására. Van, akinek az a fontos, hogy hallja: szeretlek. Van, aki akkor érzi a szeretetet, ha…..
Ötödik szeretetnyelv: Testi érintés    A tapasztalatok alapján lelkileg sokkal egészségesebbek azok a gyerekek, akiket kiskorukban sokat ölelgettek, babusgattak. Testünknek szüksége van gyengédségre. Minden, ami vagyunk, testünkben lakozik, így aki testünket érinti, bennünket…..
Negyedik szeretetnyelv: Szívességek Egy porszívózás jelentheti a szeretet kifejezését? Természetesen igen! Akinek a szívesség a szeretetnyelve, bármi olyan cselekedet, ami megkönnyíti az életét, rengeteget számít. Ez a típus ezt szereti a legjobban hallani: "Hagyd, majd én…..
Harmadik szeretetnyelv: Ajándékozás   Talán ez az egyik legkönnyebben kivitelezhető és elsajátítható szeretetnyelv, hiszen az erre érzékeny ember szinte mindenféle ajándéknak örül, csak szeretettel kell adnunk az ajándékunkat. Készíthetjük, vásárolhatjuk, a lényeg az,…..
Második szeretetnyelv: Minőségi idő   "Létezik egy megfoghatatlan ajándék, amely többet ér, mint bármi, amit a kezünkbe foghatunk. Ezt nevezem önmagunk odaajándékozásának, vagy jelenlétünk ajándékának." Gary Chapman Akinek a minőségi idő a legfőbb szeretetnyelve,…..
Első szeretetnyelv: Elismerő szavak   A cselekedetek nem mindig érnek többet a szavaknál. A szavaknak óriási hatalmuk van.   Főleg ha az elismerő szavak a párod, gyermeked elsődleges szeretetnyelve. Egy dicséret (ami anélkül jön, hogy azt kérte volna) mindennél többet…..
Előző cikkemben arról írtam, hogyan zökkenj ki a megszokottból, hogyan kezdj bele valami új dologba, miért érdemes, újabbnál újabb kihívásokat állítanod magad elé... Remélem, te is elgondolkodtál rajta, hogy "Utoljára mikor csináltál valamit először?"  Valószínűleg…..
boldoganyu 2014.06.24 06:24:41
boldoganyu 2014.06.24 06:28:37
@N. Hargitai Anita: Köszönöm Anita, hogy megosztottad velem/velünk. Németországban magyar néptáncot tanulni? Vannak dolgok, amikhez messzire kell utazni... :)
Szeretsz? Szeretnek? Érzed? Tudod? A Te szeretettankod fel van töltve?   Gary Chapman, amerikai keresztény családterapeuta 20 éves tanácsadói tapasztalata alapján megállapította, hogy sok kapcsolat azért nem működik, mert a pár tagjai - bár szeretik egymást - nem megfelelően…..
Este 9. Foci vb. Gyerkőc az ágyban. A párod a tv előtt a labdát kergeti a szemével. Egyedül érzed magad? Itt az ideje, hogy most magadra figyelj egy kicsit. Testednek-lelkednek-szellemednek jól fog esni egy kis törődés.   1. Kényeztesd magad egy illóolajos fürdővel, Közben…..
BoldogAnyu Csak elkezdeni nehéz... 2014.06.20 12:46:53
"Utoljára mikor csináltál valamit először?"  Bob Proctor Érdemes ezen a kérdésen elmerengened egy picit... Csukd be a szemed, és idézd föl azt a pillanatot, amikor valami számodra izgalmas, örömteli, de még ismeretlen dologba fogtál, és azt gondoltad magadban: "Hű, ilyet…..
BoldogAnyu BoldogAnyu születik 2014.06.19 23:40:27
Amikor gyermeked születik, természetes, hogy minden figyelem ráirányul. Csodálatos időszak ez egy nő életében. Te is minden porcikáddal azt lesed, hogyan tehetnéd boldoggá e Csöppség életét. De nem szabad elfelejtened, hogy abban a pillanatban, amikor gyermekednek életet adtál, te…..