Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamas Adt Lenhardt

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hogy is van ez? Az alap elgondolás az volt, hogy ha már sokat kerékpározom és rengeteg történés van minden nap szinte, így néha kiírnám magamból a napi stresszt. Sajnos elmaradt, hogy időnként leírjam ezeket, most meg átgondolva, akár egyben is le tudom írni.Persze később változhat, de most ez így…..
Sokfelé dicsekszenek világszerte azzal, hogy az ő steakük a legjobb, de csak egynek lehet igaza. Megmutatom, melyiknek. ..
Tamas Adt Lenhardt 2018.07.11 10:23:28
@világevő: köszönöm, felkeltetted az érdeklődésem. a többit a ggl haverommal eljátszom :) tényleg köszi!
Férfiak, legyünk őszinték kosárt kapni egy nőtől fájdalmas. Ha olyan lelkiismeretes férfi vagy mint én, aki nem játszik a nőkkel, akkor számunkra kosarat kapni megterhelő. A legtöbb férfinél ha kosarat kap, lelki megingás következik be. Előjönnek az olyan gondolatok, hogy nem…..
Kevés dologtól retteg úgy egy tévécsatorna, mint az elsötétítés, amikor nemhogy műsorokat, de ami a nagyobb baj, reklámokat sem lehet sugározni, úgyhogy az ilyesmi kemény büntetésnek számít. A Nickelodeon mégis maga döntött úgy, hogy szeptember 10-én, vasárnap két órán keresztül csak a feketeséget…..
Korábban írtunk a petrezselyemről és a kávébabról is, mint hatásos eszközök a szájszag ellen, amire sok kifogás jött. A babérlevél rágása azonban annyira erőteljes semlegesítő hatással bír, hogy amíg a szánkban tartjuk, csak extrém mennyiségű hagymafogyasztás esetén…..
Tamas Adt Lenhardt 2016.09.17 20:45:26
Emlékeztek a ZX Spectrum Vegára, ami egy ZX Spectrum-játékokkal teletömött, közösségi projektfinanszírozással ősszel megjelent retrokonzol, és amiből nemsokára kézikonzolos verzió is készül? Valami hasonló lesz (vagy lehet) Commodore 64-ből is, mint azt ez a nemrég az Indiegogóra felkerült,…..
Tamas Adt Lenhardt 2016.04.18 10:42:07
@Dr.out: én is leginkább a sid miatt aggódok.
Jó fotót készíteni nem egyszerű. Különösen jó fotót összehozni pedig még nehezebb. Na de hogyan lőjünk „lehetetlenül” szép fényképeket? Természetesen Photoshoppal! Egy nemzetközileg ismert és elismert fotós, Peter Stewart most megmutatja, hogy milyen különbség van egy „lehetetlenül” szép kép és a…..
Tamas Adt Lenhardt 2016.04.15 08:21:26
@CoolKoon: egyetértek. a hdr most azon életszakaszában van, h sokan tudják alkalmazni és persze túlhúzzák mint a gyerek az első rugós autóját... normálisan használva lehet vele nem giccses túlszínezett képeslapokat gyártani, hanem pl részletgazdagabb képeket. az emberi szem ha a szoba sötétebb sarkába pillant látja a részleteket és nem ég ki az ég színe sem ha kipillant az ablakon. na ilyet egy képen még egy kiváló géppel is nehéz összehozni. igazából erre való a hdr amikor három expozicióbol rakod össze a képet.
Kétféle ember van, az egyik, akinek a vakondról a kertésznadrágos cuki mesefigura ugrik be, a másik, akinek a randa földhalmok a kertjében. Tulajdonképpen úgy is fogalmazhatunk, hogy a kert nélkülieknek a vakond egy aranyos kisállat, a kerttulajdonosoknak meg ádáz ellenség, a két csoport között…..
Tamas Adt Lenhardt 2016.03.01 13:30:08
1. A tökéletes sültkrumpli: ne vágd fel a burgonyát sütés előtt, hanem hámozd meg, és főzd 3/4-ig puhára.  De fogj egy hegyes kést, vagy hústűt és főzés közben ellenőrizd az állagát, a közepe ha még kemény de már a felső 2-3 cm-n könnyen átmegy a kés vagy a tű akkor a…..