Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Aknot

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  Bombaként robbant a hír pár napja, miszerint Spielberg és Harrison Ford is visszatér az Indiana Jones 5. részére. A Kristálykoponya királysága címet viselő negyedik epizód bevételeit tekintve sikeres volt, ám megosztotta a rajongókat  - az eredeti trilógiához persze nem ért fel, de baromságai…..
Bár a filmet megelőzhette, vagy követhette volna egy Kazahsztánnal foglalkozó beszélgetés, Bolgár Györgytől eltérően korántsem nevezném kultúrbotránynak „A gyermekkorom égboltja” bemutatását. Több nyitottságot, Elvtársak! Bolgár György kultúrpolitikai botránynak…..
Atzél Mária írása Van az úgy, hogy az ember nem választ: megtörténnek vele dolgok. Engem nem érdekelt, mit él át egy olyan ember, aki rádöbben arra, hogy azonos nemű emberbe szeretett bele. De kétszer is akaratlan tanúja lettem. Két, teljesen átlagos emberről van szó.…..
Az elmúlt napokban - hetekben egyre jobban sokasodó, külföldi munkavállalásról szóló blogbejegyzésekre szeretnék reflektálni saját bejegyzéssel és egy tervvel. Nagyon sok helyről azt hallom, olvasom a médiából, hogy külföldre kimenve a magyarok csak rabszolgaként,…..
  Okkal feltételezzük, hogy a Freedom House-nál nem a Mandiner bloggal kelnek és fekszenek, de ebből sértődés biztosan nem lesz. Hogy miért citáljuk ide megint az intézetet? Azért, mert az Egyesült Államok külügyi helyettes államtitkára, Thomas O. Melia, az amerikai…..
Aknot 2011.07.29 19:01:29
@evil overlord:
Vegre valaki kimondta ezt is: igen a szabadsag kotelezettseggel is jar. Azt gondolja az ujsagiro szakma, hogy a szabadsag az, hogy azt is amit akar.
De ha hazudik es felrevezet,akkor az ujsagiroi szabadsag es vedendo?!
Aknot 2011.07.29 19:02:44
@Aknot: bocs:a szabadsag az, hogy azt mond amit akar
Aknot 2011.07.29 19:05:07
@iii: szoval szerinted sa kiegyensulyozott tajekoztatas csak a hirmusorokra vonatkozik? (musorido kb 5%-a, a tobbiben ugy ferditunk, ahogy akarunk?)
Ha igazad van, az tragikus, es jogalapot teremt a tomegek hulyitesere a musorido 95% aban
Kicsoda valójában Kovács Bence János, a spanyol milliárdos, Magyarország 10. leggazdagabb embere? Újságíróként, filmesként zűrös ügyek állnak mögötte. Csalásért és okirathamisításért másfél évre ítélték Kovács Bence Jánost 1995-ben. A sávolyi motorpályát…..
Isztambul kapja az állítólag a kisföldalattiról mintázott magyar metrókocsidizájnt? Ugye emlékszünk még, hogy mi, a világváros lakói dönthettük el, milyen metrószerelvények járhatnak majd az új 4-es és a 2-es metrón? Idézzük az Index több mint két évvel ezelőtti…..
Csokis család Rég volt gasztro... 2008.05.26 16:12:00
Hétvégén túlélőt rendeztünk a Polinak, ezért családostul leköltöztünk a Gerecsébe. Első nap elmentünk kirándulni. Az egy órás séte eredménye: Binzunsteinné négy kullancs, Nelli két kullancs, én két kullancs, Lina megúszta. Másnap délelőtti kerti játék eredménye: egy…..
Nem mondom, alaposan kifáradtam egy napnyi londoni vezetés után. De hiába jártuk körbe a várost vagy négyszer, egyben fél percnél sehol nem álltam többet. Vélemények az azonos című publicisztikáról...