Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ragi

0 bejegyzést írt és 47 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
December 29-től hét héten át Boba Fett kalandjaival csábítja a nézőket a Disney+, érkezik A mandalori első leágazás, oldalhajtás, szóval spinoff sorozata, a kissé bibliaian csengő „Boba Fett könyve”, azaz a The Book of Boba Fett. Ebből az alkalomból beszélgetett az alkotókkal és mindenekelőtt…..
Ragi 2022.01.02 13:03:10
@Androsz: hogy is volt? Bobba szállította le Solot Jabbanak? Maga ez a tény, meg aztán az, hogy milyen nyomorult halált halt, baromi népszerűvé tette, meg hát ugye a kinézete is. Megadta a karakter súlyát mindkét esemény. Ilyen lett volna Greedo is. Én még mindig hallom az eredeti szinkron hanglejtését; "Jabba vérdíjjat tűzött ki rád. Minden fejvadász téged keres". És hát lehetett volna ő a hős, csak hát Han lőtt először :D szóval igen, ha minden fejvadász közül Bobbanak sikerült begyűjteni Solot, akkor tökös csávó lehet. Egyébként a horpadasok csodavárásával nem értek egyet. Ha a horpadas már a birodalomban is a sisakon volt, bobba meg a jedi után jött ki a veremből, akkor ezekre a sztorikra nem lesz magyarázat.
A '90-es évek közepén nehézkesen indult be a lakossági filmforgalmazás hazánkban. A kölcsönzők uralta, sokáig gond nélkül másolható videókazetták korában eleinte kevesen láttak fantáziát abban, hogy megvásárolhatóvá tegyék a filmeket, de a plázák ugrásszerű elterjedése és a házimozi rendszerek…..
Ha elég gyorsan olvasod ezt, talán még eléred a pár óra múlva kezdődő REC-et. Hogy mi a REC? A magyar esport retrós nyúlványa, a Retro Esport Competition, egy alulról szerveződő kezdeményezés, ami Wizard of Wor-, Mario Kart- és egyéb régijáték-versenyeket takar. A REC második évadját kezdte meg,…..
Ragi 2019.09.16 12:56:38
Érdekes dolog ez. Fogalmam sincs hogy hol, de teljesen véletlenül futottam abba a hírdetésbe, ahol jegyet lehetett venni a Romeros pixelconra. Kérdeztem is valakitől FB-n, hogy még van erre jegy, fél-1 hónappal az esemény előtt azt gondoltam, hogy rég elfogyott. Egyébként frankón azt hittem, hogy kamu az egész.
Szóval - szerintem - az lehetett itt a probléma, hogy amikor Romeroék berobbantak a Doom-mal, internet, PC felszereltség híjján ezt a "gamer" közösséget egy nagyon elszigetelt réteget alkotott. Azok a srácok tojtak arra, hogy Romero milyen előadást tart, csak játszani akartak. Kb sose hittem volna, hogy valaha egy játékba csatlakozhatok vele, és ahogy láttam ezt a lehetőséget, tök egyértelmű volt, hogy ott kell lennem. Viszont úgy konkrétan a körítés, a wow, a zenebona, a tetrises srác, bocsi, de engem nem érdekelt. Viszont pont a lényeg, pont Romero, pont a Doom szorult a háttérbe. Hol érdekel engem, hogy "híres" youtuberek, vloggerek, nemtudomkik vannak meghívva, hogy játszanak Romeroval, amikor a fél karomat odaadtam volna, hogy azokkal a srácokkal játsszak az öreg ellen, akikkel 20 éve toltuk. Na, ők nem jöttek el. Ugye a deatmatch jegy limitálva volt, ez érthető, ha eljön 2000 ember, az öreg 3 hónapig folyamatosan játszott volna. Így viszont pont a lényeg veszett el, 5 perc arra, amire egy játékos egy egész életet vár kb... ettől függetlenül én baromira örültem, bár kicsit érthetetlen volt, hogy utána napokig arról szóltak a cikkek, hogy Romero idejött, és hülyére lőtt mindenkit. Basszus, olyan srácok voltak ott, akik 20 éve kb hozzá se nyúltak a Doomhoz. Végülis én gazdagabb lettem egy fotóval, egy emlékkel, megkésett korszak lezárásnak tökéletes volt.
Amikor egy konkrét féltétel miatt vásárolunk meg valamit valahol, akkor elég zavaró tud lenni, ha utólag kiderül, hogy az egész valójában csak kamu volt. Olvasónk egy mobilt vett meg, ráadásul drágábban azért, mert 24 hónap garanciával hitegették, aztán jött a pofáraesés.  A napokban olvastam a…..
Ragi 2019.07.20 21:28:34
@CCnick: értem. Xiaominak ki a hivatalos markaszervize? Telot nyilván nem nagykerbe vinném vissza. Számla nálam, ők majd a vásárlás időpontjáról, meg a imei számból - vagy készülék típusról megmondjak, mennyi gar van a telomon. Ha azt mondják, 1 év, akkor euronics alapból kamut reklámozott. Tmobile garjegy szerint Huawei telom 1 év gar. Eszembe se jutott hozzájuk vinni. Markaszerviz, és alapból 2 éves a telom. Egyébként ajánlom mindenkinek, bármilyen termék esetében, hogy felejtse el a kereskedőt, meg a gar jegyet. A szakszerviz fogja mondani a frankót.
Ragi 2019.07.20 21:35:11
@Zabalint: ja, ez rendben is van. Olvastam nem 1 gar jegyet, ahol kereskedő ígért 3 évet, miközben 1 éve lejárt a gyártói gar. De ez esetben is markaszerviz mondja a frankót, és ha Markaszerviz azt mondja, hogy ezzel a gar jeggyel tessék emagnal verni az ajtót, akkor nem a Markaszervizt kéne homarra kiirni. Roviden: x telo Markaszervize megmondjak, mennyi gát van x telora. Ha euronics kevesebbet adott, akkor lehet őket anyázni. Ha többet, akkor kéne az euronics garjegy. Amúgy meg reméljük, hogy nem megy tönkre x időn belül.
Ragi 2019.07.20 21:39:17
@csavardi: nem kell harcolni. Ha az a telo rossz, és gyártói szerviz által vállalt időn belül vagy, javítani fogják. Persze van a balfasz faktor, pl budiba ejted. Na, azt nehéz kimagyarázni, ott lehet harcolni, csak minek.
Kis mentegetőzéssel kell kezdenem: a mostani adás egy élő felvétel volt a XV. kerületi Csokonai Kulturális Központban, ami Csoki néven vált legendássá. A nyolcvanas években óriási másolópartik mentek itt, nem véletlen, hogy visszatérő vendégünk, Sakman is ide szervezi a retrokütyüs rendezvényeit. A…..
Ragi 2019.07.18 15:39:41
@Macropus Rufus: Szerintem semmi értelme így utólag mosdatni magunkat, a 90-es évek közepén-végén mindenki tisztában volt vele, hogy a doom-ot és a mortal 3-at nem a 3M forgalmazta. Viszont ez az IT dolog annyira gyerekcipőben járt itt még akkor, hogy nem számított volna nagy fogásnak a tizenéves srácok copy-paste partija. Ettől függetlenül még a pecsában is volt razzia. Ugyebár ott pénzért lehetett lapozgatni a több száz lemezből álló kínálatot, azt meg azért már nem nézték annyira jó szemmel. Mondjuk én kimondottan örültem neki, a Gobliiins, a Trog és Mortal Kombat 100%-os verziója is onnan lett meg.
Ragi 2019.07.18 15:44:51
@GalaHU: Tesóm teljesen odavolt, amikor megkapta a +4et. Csak kezet mosva lehetett elé ülni, a joyra pedig baromira kellett vigyázni - valami vörös Quick Shot 2 volt. Csak nemrégiben gondoltam bele, hogy mekkora gyökér dolog hímes tojásként kezelni egy olyan eszközt, amit kimondottan arra találtak ki, hogy rommá zúzd valami játékon. Illetve amit még manapság sem értek, hogy hogyan lehet úgy megkattanni, hogy rácuppanj a +4re, miközben a legkirályabb gamékat C64en toltuk a haveroknál :)
Labancz Anna él. Feltehetőleg. Hisz alig múlt hatvan. Az Arcanum 15 rendszerváltás előtti, Labancz Annára adott találatából 12 rá vonatkozik. Rá, aki levelezőtársat keresett az Ifjúsági Magazinban, majd válogatott műrepülőként tűnt fel a Repülés és más lapok hasábjain.…..
Ma nyitja meg kapuit az év egyik legjobban várt geek dzsemborija, az Arcadia Nosztalgia Játékkiállítás – amire szombaton Ian Livingstonte is ellátogat, gyertek meghallgatni az előadását! –, így a neves esemény apropóján most videojátékos tartalom következik a Nerblogon a sok képregény és ghánai…..
Ragi 2019.01.21 16:31:15
@rgqjx: Kombat. Nekem eszembe se jutott kapcsolatot keresni a nagy zűr kis kínában és az MK között, már csak azért sem, mert az MK tulajdonképpen a Sárkány közbelép. Mint ahogy Liu Kang tulajdonképpen Bruce Lee, Johnny Cage pedig Van Damme. Persze nem ezekben az újakban, hanem az elsőben, az eredetiben. Csak nézd meg a Véres játék c. filmet, és egyből kapsz egy Cage-et. Egyébként a legenda szerint Van Damme lett volna az MK1-ben Cage, csak ilyen-olyan jogi dolgok miatt nem vállalhatta el. Aztán vagy így van, vagy nem.
Van még egyáltalán idehaza olyan geek, aki nem tudja, hogy most hétvégén Magyarországra jön Ian Livingstone, és az Arcadia Nosztalgia Játékkiállítás második napján, november 3-án, szombaton előadást tart, majd dedikálja a rajongók könyveit? A szerző látogatását az Insert Coin Egyesület a…..
Ragi 2018.11.03 10:18:11
@agarik: Bevateráztam pár könyvet, nem is gondoltam volna, hogy ezek még akár vadiúj állapotban is hozzáférhetőek. Aztán rájöttem, hogy sosem voltam akkora rajongó, hogy aláírásért álljak sorba. Így, hogy ezek a jegyek elfogytak, végül is okafogyottá vált a történet. Ellenben a Romeros akción ottvoltam. Eszembe se jutott volna aláíratni, kimondottan játszani mentem, ezért tettem le nem kis zsét az asztalra - annak tudatában, hogy a régi versenyes korszakot el kell felejteni, CSAK a pillanatért mentem. Ami sajnos tényleg egy pillanat volt. Háttérben játszottunk, az előtérben valami teljesen már esemény ment kivetítőn, 5 perc alatt túl voltunk rajta. 5 perc. Úgy, hogy egy sima 4 fős meccs se volt sose rövidebb 1 óránál. Itt meg életed pillanatát lerendezték ennyivel, sőt, a következő cikkekben úgy lett az egész beharangozva, hogy Romero idejött, és hülyére alázott mindenkit. Ezzel csak azt akartam kb mondani, hogy jobban meg kéne becsülni azokat az embereket, akik kifizetik a "szereplő" tisztelet/fellépti díját, hiszen ők finanszírozzák az esemény elég nagy részét...
A Pepsi újabban a menő retróban utazik, amit bárki láthat, ha épp nem a szokásos dizájnú kisüveges kólát veszi ki a kisbolt hűtőjéből, hanem a '80-as évekbeli logósat, Michael Jacksonnal! Mi, magyarok ráadásul kétszeresen is meglovagoljuk most a régenmindenjobbvolt-lázat. Tavasszal ugye itt a…..
Tisztelt Őszinte Ingatlanos! Néhány éve vásároltam egy lakást használtan, melyben azóta egyre több hibát fedezünk fel, amiről az eladó „elfelejtett” szólni. Érdeklődni szeretnék, hogy ingatlanvásárlás esetén mi számít rejtett hibának, milyen felelőssége van az…..
Ragi 2018.06.07 12:45:17
@Terniak: Elképesztő átqrás ez az egész. Az ingatlanosnak nyilván érdeke, hogy eladja az adatbázisában lévő hulladékait, hiszen akkor ficcen a jutalék. Vegyünk egy példát. 20 milliós kecó után ugye 2%-al számolva 400 ezer. Ez már magában is szép zseton (átlagjövedelem feletti) ahoz képest, hogy felelősség mentesen a meló addig tart, hogy megnyit egy xls-t (jobb esetben egy progit), elintéz 1-1 telefont az eladóval meg a vevővel, aztán odaáll előadni a kis mondandóját. Maximálisan igazad van, nem szeretik ha kérdezel, hiszen azzal megzavarod a színházi előadást. Aki meg befektetőként vesz, újít fel, illetve ad el kecót, az meg tisztában van azzal, mi számít rejtett hibának, úgyhogy ha véletlenül sikerül valakire rásózni a szart, az eladó védve van, az ingatlanoson meg alapból nincs felelősség. Mondok egy példát. Ismerős vett egy kecót reálisnak mondható áron. Egyébként filléres, lelakott sorházi kecóról beszélünk, amit önkormányzat eladott befektetőnek, az pedig felújítva értékestette tovább. Gyönyörű volt a 3 centis tisztasági festés, Vateráról összevásárolt bontott parketta, arra azért gondosan ügyeltek, hogy túl sokat ne öljenek a felújításba, mert akkor jó sok haszonnal lehet eladni. Jelzem, ha tisztességesen megcsinálják, akkor is milliókat húznak rajta, így persze még többet. Szóval gyönyörű szép fehér a fal, viszont az egyik sarokban egy 2m x 2m-es terület nem lett lefestve normálisan - hólyagos lett. Vevő rákérdezett ingatlanosnál, hogy ez micsoda. Ingatlanos váltig állította, hogy nem vizesedés, csak a festés lett rossz. Viszont így, hogy eladó azt a részt úgy hagyta, tulajdonképpen biztosította azt, hogy a hiba, idézek a fenti szövegből "ún. nyílt, tehát az egyszerű észleléssel megállapítható" legyen. Mivel vevő ezt a hibát láthatta, bár ingatlanos tagadta, így eladó és ingatlanos is védve van. Aztán vevőnek egy 70 ezer forintos állapotfelmérés után kellett szembesülni azzal, hogy a kecóban fél-1 méter magasságig áll a víz a falban. 3 millióból persze simán meg lehetne oldani a vizesedést, de ezt eladó nem fogja kifizetni, hiszen a hibát - a kihagyott 2x2 méteres részen - látni lehetett. Én átverés szagot érzek, és ki tudja, hány ember lett ilyen módon megvezetve. Viszont pénz nincs se felújítani (az ingatlanos hirdetése szerint teljesen felújított lakás!!!!), se pereskedni, így vevő éli tovább a kis életét, aztán toldozgat-foltozgat, amikor megvan a zseton. Szerintem gusztustalan.
Ragi 2018.06.17 09:50:57
@Ewdferv: Igen, értem én, hogy ezzel is úgy van, mint bármi mással; vannak páran/rengetegen, akik jól csinálják, és akkor vannak megint ugyanennyien, akik nem. Sokaknak jut jó példa, valakit meg átqrnak. Persze nem lehet ennyire általánosítani, 1-1 rossz példából megítélni egy egész szakmát, de ahogy én látom, ennek tényleg BÁRKI neki állhat. Gondolom egy OKJ-vel nem árt indítani, onnantól viszont mehet a buli. Autó-telefon-iroda fenntartása hozzátartozik a mindennapi élethez. Ahogy adott példán látom, kommunikáció, fotó, jogi háttér nem feltétlenül szükséges, szakmai képzés meg főleg nem. Irodák mögött ott állnak a jogászok, de ahogy másik kommentelő - és ahogy én is írtam, jogi dolgokban annyira kell képbe lenni, nehogy felelősség maradjon az ingatlanoson. Az egy másik téma, hogy miért nem csinálja ezt mindenki. Naponta 3 ingatlanos "megkeresést" dobok ki a postaládából, ahogy én látom, mindenki ezt csinálja (a napi 3-mal nem, a mindenkivel nyílván túlzok). Próbálok máshogy fogalmazni. Mélységes tisztelet azoknak, akik megpróbálják ezt tisztességesen csinálni, de ahogy elhangzott, híg a szakma.
Ettől függetlenül nem értem, hogy nagy múltú, híres, országos stb ingatlan iroda hogy tudott valakire egy olyan felújított lakást rádumálni, mint amiről aztán a szakvélemény elkészült. Mondanám, hogy kiváncsi lennék az Ön véleményére is, de igazából ez már lefutott téma. Szóban forgó vevő is beletörődött abba, hogy most már ebből a lakásból kell kihozni a maximumot. Pénz híján se pereskedésnek, se további felújításnak nincs sok reménye. Valahol ez szomorú. Nem ártana arról is egy statisztika, hogy egy-egy sikeres üzletkötés mögött hány pórul járt vevő van.
Ragi 2018.06.17 09:54:02
@vacsnem: van pontos adat, hogy mennyi az a "nem egy nagy összeg"? Ez utólag 70 ezer volt, egy teljesen korrekt doksit adtak, fotókkalo, véleménnyel, mindennel. Ha ezt előre készíti el a leendő vevő, nyilván nem veszi meg az ingatlant. Na de minden lehetséges vásárlás előtt 70 ezer, az nekem nagyon soknak tűnik.
IDDQD Checkpoint Mini #73: Quake 2018.06.03 17:32:44
Üdv minden régijáték-rajongónak, megint itt van 2in1 rovatunk, a Checkpoint Mini, ami cikk és podcast is, attól függően, ki hogyan fogyasztja. Szokás szerint a lejátszó után egy cikkecske is jön a játékról azok kedvéért, akiknek a podcastes formátum annyira nem jön be, de pár bekezdést bármikor…..
Ragi 2018.06.09 18:29:38
@taffer: számtech szakközéphez képest valamit nagyon benéztél. Haverral 1 szobában játszani soros kábellel vagy modemmel betárcsázva már akkor bukó volt, egy sima bnc hálózatot simán össze lehetett dobni. Nem is értem; kábel, T-elosztó (2db), meg lezáró terminál (2db) kellett hozzá, jó esetben már a sulidban is így voltak összekötve a gépek. Én azt hittem, ez bárkinek, akinek számtech sulihoz akár csak minimális köze is volt, alap.
Egyébként a doom után a csak billentyűzetes megoldást el kellett felejteni. Lehettél bármekkora nagykártya, quakeben versenyen már esélyed se volt. Csak hogy szemléltessem, mindenki tátott szájjal nézte, hogy az első helyett 80 fraget vert a negyedikre. Minimális rálátással tisztán látszott, hogy a 4. még billentyűzettel tolta (a selejtezőket így is túl kellett élni), az első 3 viszont egérrel.
Ragi 2018.06.14 16:35:59
@taffer: Bocsi, ha megsértettelek. Nem vártam ilyen hosszu választ, az pedig meg sem fordult a fejemben, hogy válaszként előadod a szakmát. Semmi féle specifikációról nem beszéltem, de ha már itt tartunk, a kábel, a 2 elosztó, meg a 2 lezáró úgy összesen nem volt több 2000 forintnál. De komolyan. Ha ketten vagytok lanon, az ugy fejenként 1000. Ha 4-en, akkor meg 500. Hidd el, tudom miről beszélek, nekem a settlers 1 qrvasokáig nem indult el, mert a szupi kis moncsimhoz (amivel a monot váltottam) csak 512-es kártyát kaptam. Az SB-m is kölcsön volt, szerintem azzal még mindig tartozom, a red alertet meg egy duplázott 40es vinyora tettem fel, úgy, hogy hogy törültem pár filet, és lemezről bootoltam. De ezt most hagyjuk. Meg se fordult a fejemben, hogy számtech suliban nem volt alap a hálózat. Részemről mindent lehet, csak akarni kell, de akkor én tévedtem.
Ragi 2018.06.14 16:37:57
@Ragi: Basszus, azért azt megjegyzem, hogy egy LAN parti manapság is úgy néz ki, hogy mindenki hozza a gépét, nem úgy, hogy nekem van 4, a többiek meg csak a chipset hozzák. :) Na mindegy.
Nemzethalál, afrikai migráncsok árasszák el édes hazánkat, szülj, szülj, szülj, illetve legyél szexis, trendi és fiatalos, siker, siker, siker. Meg, persze, keress sok pénzt a NER-elit segítségével. Két ikonikus videó is megjelent a héten a NER abszurd világáról...
Ragi 2018.05.28 17:04:35
@Tood: Az megvan, hogy csak az autopálya mellett szokott 20-40 forinttal több lenni a benzin? :) Tehát záhonyban nem azért olcsóbb, mert ott közel az ukrán határ (illetve mert ott csóróság van), mint ahogy nagykanizsán sem azért olcso, mert ott meg közel a hanyatló nyugat? :) Nagykanizsán és záhonyban is tudsz pont annyiért tankolni, mint mondjuk dabason, vagy budapesten. Igazából ez a ki-hol-szeret-nyaralni téma annyira nem érdekel, azért talán nem olyan nagy baj, ha embereknek más-más igényei vannak, viszont ha már így szóba jött, gondoltam segítek ezt tisztába tenni. Ez tudod nem ilyen légből kapott dolog, szerintem nincs olyan benzinkút itthon, ahol ne tankoltam volna. További szép napot.
Az utóbbi időben kedves Róbert barátom nagyon rákapott a vintage Tini Nindzsa Teknőcök figurák gyűjtésére és sokszor kérdezgette már, hogy mikor fogok újra írni róluk. Nos ezek elsődlegesen nem tartoznak bele a fő érdeklődési köreimbe (ennek ellenére majd még tervezek róluk írni), viszont azt…..
Ragi 2018.05.05 14:13:39
@Tota12: Mindegyiknek? Hát ott a fotó. Mindegyiknek nyitható volt.
500 Ft volt kb, sosem kaptam meg őket. Most hasonló akciófigurákat 3000-5000 környékén adják, és a mai gyerekek egyáltalán nem tudják megbecsülni őket, nekik tucatjáték lett, ami nekünk akkoriban hatalmas kincs volt.
Egyébként a kinyitható páncél nem csak divat kérdése, pl utazáskor rendkívül praktikus, bele lehetett (volna) pakolni, tehát nem szórja el az ember a figura kiegészítőit.
Te használsz még nyomtatót? Az első számítógép megjelenésével egyidős az igény a hordozható kütyük iránt. Az okostelefon és a laptop is a mobilitás igényét igyekszik kielégíteni, ezek olyan eszközök hordozható változatai, melyekről korábban kevesen hitték, hogy valaha mozdíthatók lesznek. A laptop…..
Ragi 2017.09.24 10:25:48
@Online Távmunkás: Kisebb-nagyobb cégek pedig 20asával veszik a nyomtatókat még mindig. Egyébként az otthoni felhasználók 99%-ának nincs rá szüksége. Az a havi 2 lap, amit egy átlag háztartás nyomtat, megoldható suliban, munkahelyen, vagy erre szakosodott cégeknél.
Amikor egy-egy színészt kiválasztanak egy adott szerepre, általában rengeteg megjegyzés érkezik, melyben a mindentudók kifejtik, miért alkalmatlan az adott színész az adott szerep eljátszására. Ez aztán néha bejön, néha pedig nagyon nem. Most utóbbira hozunk pár példát...
Ragi 2017.09.06 10:09:34
@sans paraben: Nickolson és Ledger között senki nem volt Joker. Leto amit játszott, az Joker volt, de nem Batman film. Így nem is igazán van miről beszélni.
Egyébként az is megér egy kérdést, Nickolson Jokere mennyire tekinthető igazi Jokernek. Nolan Batmanjét sem a Batman sorozat latexruhás szuperhőséhez mérjük, de talán az eredeti Batmannel sem lehet nagyon összehasonlítani.
Az M4 Sport a köztévé utóbbi 25 évének legsikeresebb vállalkozása, a több tízmillió forintért vásárolt sportjogokkal valóban olyan tartalmat tudnak képernyőre pakolni (nem az NB1-re vagy a Megye II-re gondolunk), ami érdekli a nézőket, a BL-meccsek, a magyar válogatott selejtezői és a Forma-1 a…..
A 444.hu találta meg azt a részletet a Sport1 Heti Helyzet című műsorában, amikor Csapó Gábor vízilabdázó úgy próbálja meg demonstrálni, hogy egy poharat huzigál Gyenesei Leila öttusázó előtt, és arra kéri, hogy dugja bele az ujját. Amikor beledugná, mindig elhúzza. Gyenesei azt mondja, hogy ez nem…..
Ragi 2016.04.10 21:10:39
@Jerryco: Igen, valóban nem Dudi hibája, viszont akkor az ilyen mocskos szennylapokat kéne eltávolítani. Ki van emelve Dudi szövege,
"Ennyit kellett volna önnek is tennie, asszonyom!"
Most akkor az ilyen tetves "újságírók" miatt szorul Dudi, bár nem saját véleményét nyilvánította ki, még a sport tv is elhatárolódott tőle. Dudinak talán mégis inkább kussolni kellett volna.
Ma már nincsenek igazi akciósztárok, futószalagon érkeznek a darabok a műfajból, abban a percben felejtjük el őket, amikor kijöttünk a moziból. Régen nem volt ez így, a 80-as években olyan félistenek miatt sprinteltünk jegyet venni, mint Sly vagy Arnie. Aztán lassan lejárt az…..
Mikor máskor lett volna technikai problémája szegény AXN-nek, mint tegnap este, amikor a Csillagok háborúját adták a tévében (a saga első három részével nagyon izmos, 10 százalék környéki közönségarányt produkáltak)? A csatorna Facebook oldalának tanúsága szerint a Digi, a…..
Ragi 2015.10.11 20:13:43
@Benke S.: Nem az a baj, hogy lopod a filmet, hanem az, hogy vígan hirdeted is. Mennyivel elegánsabb lett volna, ha azt írod, "Akinek nem figyel otthon Blurayen, az ne nyafogjon".
Gondolom az eredeti játékot is csak hírből ismered, közben 3 terra van megtöltve lopott stuffal.
Egyperces Krimi A Farkas Helga-ügy 2015.10.02 12:49:06
Ismét rendhagyó bejegyzéssel jelentkezünk, melyben ezúttal nem egy Hasfelmetsző Jack-hez hasonló sorozatgyilkosról lesz szó (erről bővebben itt), hanem egy kőkemény emberrablásról, melyre azóta is nehezen lehet megfelelő magyarázatot találni. Talán lerágott csontnak tűnhet ezt…..
Nagyjából két hete jelent meg a Mortal Kombat X, a vérben tocsogó kivégzések szerelmeseinek nagy örömére. A MK széria készítői el is kezdték döngetni a mellüket és világgá kürtölték, nincs és nem is volt jobb verekedős-franchise a videojátékok története során. A Tekken…..
Ragi 2015.05.01 21:11:35
@egysegelem: A tetrist és a DOD-ot is. Ettől még nem ezek a legélvezetesebb játékok.