Regisztráció Blogot indítok
Adatok
llego

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A BBC Prime valamiért nem feliratozza egy-két napja néhány kedvenc sorozataimat, így kénytelen vagyok azokat felirat-félrefordítások nélkül élvezni, de szerencsére még mindig tartanak a korábban beküldött anyagok (és ezek utánra is vannak ötleteim). A mai téma: lövések minden…..
Az Elle Dekor ugyan lakberendezési magazin, mégis hasonló problémák teszik tönkre, mint amik a női magazinok esetében is jelentkeznek, de az utóbbiakat mégsem dönti romba – legalábbis általában. Ugyanis szerintem a Glamour is elkezdett lecsúszni, mert túlságosan is hallgatnak…..
Fejlett khm fogyasztóvédelmi technikákat sajátíthat el, akinek van feles negyedórája. A Homár nem érti, hogy kerülhetett adásba a 25 éve falhoz állított kanálhajlítás, amikor 4-5 éve mindent letartoltak a kortárs angol csalók bűvészek. Az emberek átbillentésének ősi…..
llego 2008.04.13 23:26:37
A wiwes sztorikat nem nagyon értem, mert elképzelhetetlen számomra, hogy valaki ott kommunikálja az érzelmeit. Mai történetünk visszatérő jelenség, mert sokan ha megismerkednek egy csajjal/sráccal, akkor rögtön megnézik a családi állapotot is. De mi van akkor, ha már 2 éve…..
Az, hogy a lány szerette a gyorsaságot, már ismerkedésük elején is kiderülhetett volna a fiú számára, ő mégis meglepődött, amikor átadta a kormányt a lánynak. Ezzel zárom kalandos hetünket, sziasztok.  Sziasztok! 2002 nyarán történt meg velem a következő eset.…..
Mivel ma népszavazás van, ezért kerüljük a politikai megjegyzéseket, de miért kell megnézni az smseket? És a fiú miért nem tudott őszinte lenni? És egyáltalán miért kell mindig mindenkinek hazudoznia, tilosban járni? Vasárnap van - vége a hétnek. Összegezzük a heti munkámat:…..
Az egyetlen, amit nem tudok megbocsátani neki, az Janet Jackson átszúrt, löttyedt mellének kivillantása volt, ezt leszámítva nekem közömbös az 'N Sync angyalarcú böngyörkéje. Ennek ellenére el tudom képzelni, hogy rengetegen vannak szerte a világban, akik szívesen látnák őt…..
Hát én ezt az elméletet ilyen formában ismerem: ha az első randin nincs csók, akkor nincs értelme reménykedni. Kész vége, barát-zóna, bohóc utca, értékellekmintembert, stb. Levélírónk szerint meg éppen fordítva, ha nincs csók, éppen az jelenti a folyatást. Bokréta…..
Azt hiszem a mai filmkínálatot remekül jellemzi, hogy hosszasan tipródás után is sokáig úgy tűnt vagy Norbi (Nagy fogyás, tv2, 21:10) vagy egy spanyol focista (Spanyol Kupa: Barcelona-Sevilla, Sport1, 20:45) lesz a napipasi. Végül  David Thewlis lett, a  Mezítelenül (Cinemax,…..
Árárzékeny páncélos tízlábúként mohón figyeljük az akciókat, tüstént le is csaptunk arra a két nagyszerű lehetőségre, amit T. Béláné és P. fotóztak le egy Tescóban, illetve egy Lidl-ben. A versengő ajánlatokból is látszik, miért lett sokkal nagyobb lánc a Tescóból.…..
Az első fontos kapcsolatában a lány rögtön találkozott a legszemetebb férfival, C-vel. A C-k mindig ilyenek, jegyezzük meg. És ki lehetett Sz.? Nem tudjuk. De ez a szerelmi sokszög senkinek sem jó, csak nekünk, mert meg tudjuk írni.A lány (én) 16, a fiú, - nevezzük C-nek- 20.…..