Regisztráció Blogot indítok
Adatok
spike_spiegel

0 bejegyzést írt és 88 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„A lemúr lények a galaxis legkiválóbbjai közül jöttek, és komoly elismertség övezte őket Tejút-szerte. Nem mindenki jött ide közülük, hiszen egy csapat hátramaradt. Hogy honnan érkeztek, valódi tartózkodási helyük nem publikus azonban. A Nap már létezett, de sokkal nagyobb volt, és mai formáját…..
spike_spiegel 2020.04.22 13:26:23
@Egy_Vándor: jó lett, köszönjük!

Nem tudom, hogy volt-e eszetekben, de a 2012Bonanza féle megaupload tár még él, ott is van talán 40GB anyag (rádió, előadások, stb) plusz egy 2012-es mentés a régi blogról azt hiszem.
Gondoltam szólok, hátha nem tudtok róla.

itt a link
mega.nz/folder/4AoHkQJa#VtJ4-xevaa5GsYjbD_gcpg
spike_spiegel 2020.04.27 08:56:49
@Egy_Vándor: Logikus, jobb is így. A tárhelyről egyébként én sem tudok semmi többet, valószínűleg egyedül intézte Bálint.

A blográdió maximum abból a szempontból lehet érdekes, hogy néhány bejegyzésben van rájuk hivatkozás.

De ez maradjon akkor meg azoknak, akik elég mélyre mentek a nyúl üregében:)
spike_spiegel 2020.06.17 10:11:42
Tomcat története, amit Bálint emlékének ajánl:
www.youtube.com/watch?v=a1h-f1ymzYY

Hát idén van bőven esemény, amit itt ki lehetne tárgyalni, kíváncsi lennék miket írna most ...
A keddi előadástól négy hétre, mához kerek egy hónapra lesz a következő, s ha már ennyit dolgoztam a reklámjával, és az Elvises bejegyzést úgyis rányomtam a keddi előadás reklámjára, most fel is teszem! Ez lesz eddig a leginkább közérdeklődésre számot tartható…..
Kedves olvasók! Tudom, hogy régen írtam, és már nem is ígérek semmit. "Lezárni" nem fogom a blogot, de aki azt reméli, hogy a korábbi irányvonalat felveszem újra, csalódni fog. Gyakorlatilag az alaptémában leírtam, elmondtam mindent, és már nem csak én, hanem sokan mások, ismert és kevésbé ismert…..
spike_spiegel 2018.06.01 16:27:47
@nagyesz: Szerintem a szárnyaknál nem játszik a szív-/stresszmozgás. Tehát ha 6-os vagy 5-ös szárnnyal, akkor sem lesz közöd a 8-ashoz. Meg 6-osból felmész 9-be, ott nem lesz 1-es szárnyad, amíg ott vagy:D

Szerintem, de egyáltalán nem vagyok szakértő.

Nagyon sok 1-est ismertem fel az ismerősök között, engem ez győzött meg eddig, hogy van benne valami. Illik rájuk a leírás, a reakciók pontosan megegyeznek stresszhelyzetben.
A bejegyzés a szájbatalpaló blogon itt található. Nagyon érdekes és kényes téma következik, mellyel kapcsolatban az indoktrináció olyan mély, hogy most „magától értetődő” igazságokat fogunk megkérdőjelezni. Éppen ezért a középkori életkörülményekkel kapcsolatosan…..
spike_spiegel 2019.03.14 08:35:28
@dangbird: ami engem illet abszolút hidegen hagyott (ugyan ki hinné el, hogy lapos?), de aztán elkezdett irritálni, hogy a csapból is ez folyik. Sőt még mutattak nekem egy comedy central reklámot, hogy milyen vicces. Gyakorlatilag az volt az üzenet, hogy "el kell jönnöd szavazni, mert a laposföld hívők is szavazni fognak"
A Játék Neve: Föld Tíz év 2019.02.24 20:16:49
  Kedves olvasók (és nézők és hallgatók)! Ez is eljött. Most hétvégén tíz éve, hogy elindítottam a 2012 Blogot az egykori blogol.hu szerverén, aminek a folytatása lett aztán a Játék Neve: Föld blog. Sajnos a szolgáltatóváltás miatt nem tudok pontos adatokat, de nagyságrendileg kb. 300 000…..
spike_spiegel 2019.03.04 10:34:43
@dangbird: A Szolgálati Telep befejezetlen maradt, jól tudom?
spike_spiegel 2019.03.11 14:21:35
@dangbird: jó, akkor nem maradtam le a végéről:)
A Soter Klubban tartott januári előadás felvétele. Továbbra is lehet adományokat küldeni: Tóth BálintUnicredit Bank1091 8001 - 0000 0105 - 4711 0009Külföldről: IBAN HU06 1091 8001 0000 0105 4711 0009 (HUF) vagyPayPal: blog2012 kukac freemail ponnt hu Köszönöm! A héten egyébként megint…..
spike_spiegel 2019.02.15 11:44:18
@dangbird: nos a véleményeket olvasva annyit tudok, hogy izomlázuk lett azoknak, akik elkezdték hordani.
Akkor a zsugorodott szalagokból kiindulva a nyújtás gondolom segíthet, részben. Az viszont nem segít, ha jól sejtem hogy például leginkább az oldalamon alszom, amihez hozzá jön a napi 1-2 óra vezetés amit a melóban gép előtt pusztulás vált :)
Na, köszönöm, meglátjuk mi lesz. Esetleg ha van egyéb tipped a vállakra szívesen fogadom :)
spike_spiegel 2019.02.15 13:39:04
@dangbird: Köszi, belenéztem. Korábban néztem már, de félrevezetett az oldal neve (porckorong), de már értem az összefüggéseket.
A Játék Neve: Föld Az Univerzum 2009.08.24 15:08:31
Be kell iktatnom ezt a bejegyzést az ígért következő bejegyzés elé, mert ahogy megpróbáltam azt megírni, szembesülnöm kellett vele, hogy túl sok fogalommagyarázó kitérőt kell tennem – most ezeket megpróbálom összefoglalni egy bejegyzésben. Az Univerzumban nincsen…..
Az eddigi „legkeményebb” bejegyzés következik. Vagy nagyon sok olvasót fogunk veszíteni, vagy még nyerünk is néhányat. De ha senki nem akarja meghallani az igazságot, melyet a történelem során a beavatott keveseknek is csak nagyon kis része tudott, akkor is ideje van most…..
(SZERK: A BEJEGYZÉS VÉGÉRE BESZÚRTAM A "Hova tegyem a pénzem"-SZAKASZT,MELYET TELJESEN KIFELEJTETTEM TEGNAP...) "Az átlagember úgy készülhet fel a háborúra, hogy vidékre költözik és létrehoz egy farmot. De vigyen magával puskát is, mert az éhezők hada fog…..
Kedves olvasók! Nem ígérek semmit, de jelenleg az elképzelés az, hogy megpróbálom a következő fél évben kicsit felpörgetni a blogot (blog! milyen elavult formátum már ez!), elvégre közeleg a 2019-es év, és ha igazunk lesz, akkor bőven lesz miről és mit írni – ameddig lehet... Egyúttal tíz éves…..
Az ősz óta ígérgetem, hogy lesz vagy egy előadás, vagy egy bejegyzés, amelyben szó esik a szabadkőművesek, az Illuminátusok és hozzájuk kapcsolódó egyéb okkult társaságok által mindennaposan használt szimbólumokról, illetve hogy ezek hogyan kapcsolódnak az általános okkult…..
spike_spiegel 2018.10.10 08:18:04
Nahát, ez a fotó nagyon érdekes:
i2.wp.com/magyarhang.org/wp-content/uploads/2018/10/orban-erdogan2-mti.jpg

Az a szimbólum az épület tetején ugyanaz, mint ami a Mátrixban is megjelent.
Igazából sok szó nem esett róla, a nevét sem tudom.
Tudnál róla adni némi infót, Bálint?

Egyébként a Quake játékoknak is ez a logója, én azt hiszem ott láttam először.
spike_spiegel 2018.10.10 10:46:08
Akkor blogoljunk szubjektíven, nem közérdekűen, de talán minden fotósoknak valamelyest, változó mértékben, érdekesen. Tegnap tartottam egy élménybeszámolót egy fotós chatszobában, és ha már ennyit írtam, gondoltam, bejegyzést szerkesztek belőle. Élménybeszámoló, a hőskorból, mikor még a filmet elő…..
Úgy néz ki, hogy a jövőre végbemenő aerodinamikai változásoknak köszönhetően nagyjából 1.5 másodpercet lassulhatnak az autók, ellenben viszont több előzést láthatunk...
spike_spiegel 2018.05.18 09:48:14
@Nancsibacsi: 1000 lovas trbó motorok vannak most is, ha érdekel esetleg. A kéziváltótól meg semmi nem lesz jobb, ezeknek a gépeknek már sokkal nagyobb a kanyarsebessége, mint Senna idejében, meg előtte, szóval amikor 5G hat rád egy kanyar csúcspontján jobb ha két kézzel tartod a kormányt. A befejező mondatod meg szóra sem érdemes...

A helyzet az, hogy idén az 5 versenyből 3 rohadt izgalmas volt, a spanyolt meg csak az rontotta el, hogy a Pirelli a Mercedesnek akart kedvezni a keverékek megvariálásával (akárhogy szépítjük). Inkább lett volna több kiállás, izgalmas lehetett volna. Ezeket a belenyúlásokat kell mellőzni és jó lesz az F1. A DRS-től persze meg lehet válni, tényleg béna, de ez az előzéshiány már túl van tolva. Vannak pályák, ahol nehéz előzni, mert sok a gyors és szűk kanyar, ezt el kell fogadni.
Végre-valahára felkerült. Sokat dolgoztam a vágással, azért (is) tartott ennyi ideig. Első rész, letölthető Második rész, letölthető Első rész, YouTube: Második rész, YouTube: Továbbra is lehet adományokat küldeni, aki akar és tud. A történetnek ezzel nincs vége.…..
Jócskán itt az ideje, hogy tisztázzuk, mi is a baj ezzel a bolygóval, mi folyik itt. Elég nehéz lesz ezt közérthetően leírni, nyilván rengeteg kérdés érkezik majd, aminek felére sem tudok válaszolni – de lássuk, mit lehet kihozni ebből a témából, alapvető mágikus…..
spike_spiegel 2018.04.20 08:47:22
@Laco78: egy fénylény jó eséllyel nem teszi fel ezt a kérdést, csak teszi a dolgát.
lássuk be: ez az ego óvatos hízelgése önmagának :)

de nem kell aggódni, mindenkiben van fény, legalább egy szikra
spike_spiegel 2018.04.23 10:42:53
@Mia and me: csak lefordítottam :) plusz kihangsúlyoztam, hogy mennyire elviheti az embert.

mindenesetre én túl sok időt vesztegettem ezirányú gondolatokra, nem tartom kizártnak, hogy akadnak, akiknek tényleg ilyen irányban kell agyalniuk, de túlságosan is részegítő és amíg ebben fürdeted magad addig sem a dolgodat végzed.

bár az is lehet, hogy amit a dolgomnak érzek szintén csak tévképzet :) a végén majd kiderül.
spike_spiegel 2018.04.24 09:26:44
@emberneve.gyufa: "Szerintem egyszerűen fogalmazva nem foglalkozik vele." - pontosan így értettem, arra nem is számítottam, hogy esetleg úgy jöhet ez le, mint tudatlan jótevő.

Mondjuk azt sem tartanám teljesen kizártnak, bár az tény, hogy elég meseszerű a naív, de határozott és tiszta ember :D ((gyakorlatilag a shounen mangák mindenkori főszereplője :D ))
Íme a Kereszt a Koronán című előadás felvétele.Honnan származhat a Szent Korona? Honnan meríti hatalmát? Hogy nézett ki eredetileg? Kik, mikor és miért módosíthattak szerkezetén, működésén, programján? Hogyan függ össze mindez Magyarország sorsával? Mikor és miért vették…..
A bejegyzés a szájbatalpaló blogon itt található. Kedves olvasók! Régen írtam már bejegyzést, ennek több oka is van – anélkül, hogy ezeket részleteznénk, örömmel jelenthetem, hogy ezek legalábbis egy része elhárulni látszik, így a jövőben remélhetőleg több írás várható. Téma van dögivel, bár…..
spike_spiegel 2017.12.11 08:27:25
@dangbird: Az is egy megoldás csak költségesebb :D talán

Egyébként érdekesek a mostanában zajló dolgok itthon is külföldön is. Bár azt nem értem mire jó, hogy beborítják a hollywoodi elitet, egyre inkább nyilvánvaló, hogy mik folynak/folytak eddig is a háttérben, sok pedo-pszicho-perverz állat. Mennyi idő kell mire az okkult, véráldozatos rituálék is címlapsztorik lesznek? Végülis a popelőadók klipjeiben már orrba-szájba tolják.

Itthon meg ez a nyilvánvaló korrupció, mintha magukra akarnák gyújtani a házat. Báááár az emberek ingerküszöbe igen magas lett...
A bejegyzés a Szájbatalpaló blogon itt található. Megszakítjuk a múlt, jelen és jövő viszonyán való rágódást (az ezt lezáró bejegyzést pótolni fogjuk!), hogy rendhagyó módon a napi eseményekre reagálva tartsunk egy gyorsrágó szájbatalpalót A TERRORIZMUSRÓL. Én…..
spike_spiegel 2015.12.14 19:34:30
Ma találtam egy eszmefuttatást arról, hogy a star wars valójában terrorizmusra buzdít:D
decider.com/2015/12/11/the-radicalization-of-luke-skywalker-a-jedis-path-to-jihad/

Megmagyarázzák, hogy a birodalom csak jófejségből irtotta az embereket, míg a jedik vallási fanatikusok, károsak a rendszerre.
Vicces, hogy magában a történetben (új trilógia) a háttérből ugyanaz a hatalom irányítja a háborúban álló két felet (Galaktikus Köztársaság - Szeparatisták). Ezt pedig jogosnak tüntetik fel, mivel "ők csak rendet akarnak csinálni". Nem tudom mennyire fogják még felkapni a témát, mindenesetre érdekes irányt vehet, főleg, hogy most akkora a star wars hype.
Kedves olvasók! Hosszabb szünet után új bejegyzéssorozattal jelentkezik a 2012 Játék Neve blog: indul a Szájbarágó Gyorstalpaló, összevont nevén Szájbatalpaló sorozat. Ilyen szájbatalpaló bejegyzés már volt néhány a Játék Neve 2012 Blogon annak idején, de most egész sorozat…..
spike_spiegel 2015.09.24 21:24:44
Nagy nehezen elkészült az áprilisi előadás videója. Ez bárki számára ingyenesen hozzáférhető, tegnap óta fent van a YouTube-on: Első rész Második rész Rövidke harmadik rész Most kísérleti jelleggel nem ágyazom be a videókat, csak linkelem. A linkek közvetlenül a YouTube…..
Itt van nagyfelbontású verzió nyomtatáshoz. FACEBOOK esemény Az előadás kb. 60-70%-ban lesz azonos a Kispesten elhangzottal. Remek alkalom az ingyenes meghallgatásra. Akik pedig küldtek adományt, azoknak köszönöm, mindenkinek!..
spike_spiegel 2015.05.11 17:38:46
@Egy_Vándor: Nem arra gondoltam, hogy egy gondolatot ráerőszakolni másokra. Nyilván aki vakon hajlandó követni valakit az most nem a téma tárgya, mert pont azokról beszéltem, akik legyintenek.
Magyarázni úgy is lehet, hogy elgondolkodtatod a hallgatót. Nem csak úgy, hogy leadod az anyagot, aztán tessék bemagolni:)

@cathsword: egyszerűen csak a túlélési ösztönnel magyarázta a dolgot az illető. Ez ugye abból is fakad, hogy sokan úgy gondolják, hogy az ember is csak egy állatfaj. És éppen ebből kifolyólag ez a kijelentés nem is áll messze a valóságtól néhány esetben:)
Íme. Elkészült az előadás videó, egész 25-én ennek az utómunkáját csináltam. Áldott karácsonyt mindenkinek (ami még hátravan belőle.)   Továbbra is lehet küldeni koszos pénzeket, sőt, azt nem csak ilyenkor, hanem mindig. :) Tóth BálintUnicredit Bank1091 8001 - 0000…..
spike_spiegel 2015.02.05 14:06:41
@Velo the monk:
"Németben a hold hímnemű, míg a nap nőnemü."
Tényleg érdekes, ezen még nem is gondolkoztam. Bár azt hozzá kell tenni, hogy a németben kb minden E-re végződő szó "die" névelőt kap. Így a die Sonne esetében annyira nem meglepő.

A 11 és 12 esete furcsa, de lehet, hogy más számrendszerre lehetne visszavezetni. Amíg nem volt muszáj 2-es és 16-os számrendszerrel foglalkoznom, addig nem is gondoltam arra, hogy a 10-es számrendszert olyan egyértelműnek tartom, mintha mindig ezt használták volna. Közben pedig lehet, hogy nem:)
„Az Úr megkeményíté a Faraó szívét”   – az „Oszd meg és uralkodj” technika alkalmazása a történelemben és a jelenben  Az „Oszd meg és uralkodj” módszerét általában a Római Birodalomhoz kötjük a közgondolkodásban. Lényege, hogy egy hatalom az ellenségei…..
spike_spiegel 2014.12.28 15:06:21
@cathsword: igen, ez a filmes verzió volt nálam az alap álláspont, hogy valószínűleg ez a helyzet. Gondolom ezt a filmet sem úgy látod, mint ahogy látsz földi életed során eseményeket, ezért nem tudod a dézsávű pillanatban pontosan visszaidézni, hogy honnan is van ez. Idén nyáron történt dolgok miatt kezdtem el továbbgondolni, aztán egy sorozat megerősítette még ezt a gondolatmenetet, így lett az eredmény amit leírtam.
A spirálos témában is hasonlóan gondolkodtam, mint ahogy leírtad, ezért írtam oda, hogy ez már lehet nem a dézsávűűű kategória. Gyakorlatilag egybemostam két dolgot. Nehéz leírni valamit pontosan, ha még csak a fejedben van, de nem fogalmazódott meg szó szerint, egyszerűen csak érted, hogy te magad mire gondolsz :D

A horoszkóp arra kellene, hogy megerősítsen néhány gondolatot. Nem az alapján terveztem vezetni az életem, csak kell néha egy megerősítés, hogy "igen, ezen az úton kell haladni". Bár gyakorlatilag így sem változtatok semmin, hogy nem tudom megfejteni azt, ami a csillagokban van:) Szakértőhöz fordulás most nem esedékes, majd egy jobb anyagi helyzetben:D

@dangbird: emlékeztem erre, már írtad valahol, vagy kommentben, vagy bejegyzésben, de akkor volt még egy másik variáció is, amit említettél az epilepszia mellett, talán kevésbé materialista. Arra persze nem emlékszem...
Egyébként nem nevezném ünneprontásnak, csak egy ötletet dobtam be, hátha valakinek eszébe jutott hasonló.

Leginkább, ami az elméletet vezette, az a gondolat, hogy az idő nem lineáris. ÉÉÉS egyébként fogalmam sincs hogyan kéne elképzelni az időt. De mivel nem lineáris, ezek a hurkok is tökre elképzelhetők voltak számomra.

Az előadás közben vártam, hogy előjön az idei tüntetéssorozat is, de kimaradt végül, miért?

@emberneve.gyufa: hasonló dologra gondoltam én is, mint a szévgém/lódgém:)