Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Domain Tamy

5 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha eljutottál arra a pontra, hogy ideje Neked is megjelenni a weben, természetes, hogy előkelő helyen szeretnéd magadat vagy vállalkozásodat prezentálni. Ehhez számos különböző trükköt, praktikát bevethetsz a keresőoptimalizálástól a tartalomfejlesztésig, azonban ha nem az…..
2014 februárjában a világon elsőként Bécs városa bemutatta saját domain-nevét, a „.wien”-t. A jelenség a jövőben a legkevésbé sem lesz szokatlan, hiszen folyamatosan várható a legújabb top level domainek megjelenése, azonban Bécs hónapokkal megelőzte a világot 2014.…..
Mára gyakorlatilag szokásossá vált a SplashData éves listájának megjelenése. A vállalat minden évben összegyűjti a korábbi egy év legrosszabb jelszavait, majd nyilvánosságra hozza a top 25-öt. Érdekesség, hogy a lista szereplői alig-alig változnak, inkább csak a sorrend…..
Köztudott, hogy minél nagyobb egy rendezvény, annál határozottabban vonzza a csalókat. Nem kivétel ez alól az idén Brazíliában megrendezésre kerülő FIFA Világkupa sem. A nemzetközi Kaspersky Lab csoport már a bajnokságot megelőző hónapokban figyelmeztette a rajongókat, hogy…..
Közel két hét telt el azóta, hogy a kommentelés szabadságával, mint a sajtó- és véleménynyilvánítási szabadság határainak alkotmányjogi rögzítésével az online közösség célpontjává vált az Alkotmánybíróság. Az ellenérzések érthetőek: többek között a…..