Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tekor

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Most, hogy az Origónál ilyen botrányos dolgok történnek, teljesen egyértelművé vált, hogy Magyarországon megszűnt a sajtószabadság, immáron végérvényesen. Az ebben a legszomorúbb, hogy az a sajtószabadság szűnt meg, ami már 2011. januárjában is megszűnt, és minden, magára valamit adó médium rengeteg…..
Tekor 2014.06.10 11:37:26
@Sexual Harassment Panda: Leginkább azért, mert tuljadonképpen nincs is ellenzék, ami van azt nem nevezném ellenzéknek.

Viszont ez csak idő kérdése. Amire van kereslet, arra előbb-utóbb lesz kínálat is, ez így van mióta világ a világ.

A zuhanó népszerűségű Fidesz leveréséhez nem kell hegyeket megmozgatni, csak egy "picit" hitelesebb csapatot kell összerakni, mint amit az "összefosás" prezentált.
Tekor 2014.06.10 12:17:46
@Sexual Harassment Panda: Nem arról van szó, hogy diktatúra van-e - klasszikus értelemben nyilván nincs - a lényeg, hogy abba az irányba haladunk.

Nem lehet hátradőlni és a vállunkat vonogatni abban a tudatban, hogy MÉG elmondhatjuk a véleményünket.

Pont azért kell elmondani most, azért kell tiltakozni most, mert most MÉG lehet. Ha neadjisten már ott leszünk, ha eljutunk a tényleges diktatúrába, akkor viszont már késő lesz, akkor már hiába ébrednek fel azok is, akikből most még csak cinikus röhögést vált ki a sajtó- és szólásszabadságért valamint a civilekért való aggódás.

A bajt sokkal könnyebb megelőzni, mint utólag helyrehozni.

Azzal egyetértek, hogy továbbra se látszik, ki lesz a váltóerő, de emiatt én nem nagyon aggódom, ez csak idő kérdése. A történelemben nem sokat számít 4 év és eközben Orbán minél messzebb merészkedik, minél tovább feszíti a húrt, annál nagyobbat fog bukni. És nem csak ő, hanem a teljes "eszmeisége". Ha az MSZP-t 2006-ban simán leváltották volna, akkor most ők se a haláltusájukat vívnák. Ez a természetes öntisztulás folyamata. Az MSZP 2018-ban már valószínűleg nem jut be a parlementbe se, 2022-re, de legkésőbb 26-ra, a Fidesz se fog bejutni.

Egy olyan rendszerbe ahol Lázárok, Kerényik kapnak vezető szerepet és Széles Gábor meg Pataki Attila vezeti a rajongótábort, abba bele van kódolva az orbitális bukás.
Tekor 2014.06.10 12:42:34
@Sexual Harassment Panda: Egyetértek.