Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bulyáki Péter

2 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ennek a cikknek a célja az, hogy áttekintést nyújtson az Mesterséges Intelligencia területéről a nagyközönség számára, azokat az olvasókat megcélozva, akik egyébként a médiából és a sajtóból szereznek információkat. Ezek a médiumok gyakran eltorzítják és túlzottan felnagyítják a Mesterséges…..
Helyszínek A fesztivál elsődleges helyszíne a New York University volt, amely Manhattan Greenwich Village kerületében a Washington Square Park (képünkön) körül terül el. A legtöbb előadás itt volt, de voltak még események a fesztivált támogató alapítványok tulajdonában levő épületekben is,…..
Bulyáki Péter 2014.06.26 13:22:48
@Szilágyi András: Szerintem nincs emögött a rendezvény mögött még akkora hatalmas költségvetés, amiből ez megoldható lenne. A támogató alapítványok pl. nem csak pénzzel, hanem saját new york-i előadótermekkel is hozzájárultak, az NYU is ingyenesen bocsátott rendelkezésre sok helyszínt. A szervezők is nagyrészt lelkes önkéntesek voltak, akik nem pénzt, hanem ingyenes belépőket kaptak. Adományok és ingyenesen rendelkezésre bocsátott helyszínek nélkül nem biztos, hogy olyan könnyű lett volna ezt megrendezni. De legalább a jegyárak alacsonyak voltak.

Egyébként lesz Amszterdamban is egy, 2014 szeptember 6-tól 7-ig.
Bulyáki Péter 2014.06.27 11:47:07
@Szilágyi András: Én csak a beszámoló tartalmához tudok hozzászólni, mint a fesztivál látogatója. Ezzel kapcsolatban bármilyen kérdésre megpróbálok válaszolni, ha van. Ha nem tetszik a nevük akkor itt tudsz ezzel kapcsolatban kérdéseket feltenni vagy reklamálni:

info@worldsciencefestival.com

World Science Festival
475 Riverside Drive, Suite 950
New York, NY 10115

212-348-1400 telephone
212-280-1601 fax