Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kovasany

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Én nem vagyok gasztroprogramra járó, mert nem bírom sem a tömeget, sem a sorbanállást, így aztán elég korlátosak az élményeim a témában, de ez elég hervasztóan hangzik. Még jó, hogy a szervezőknek a létszámkalkulálás sem az erősségük ("Nyíltan állíthatjuk, hogy a Fővárosi Palacsintafesztivál a…..
kovasany 2017.09.26 15:15:13
@Klafa: Mi ezzel a baj? Elolvastam és segített, mert én nem fogok belemászni, ha szembejönne. De te biztos az a fajta kanapébadagadtmegmondóember vagy. Ha tudsz jobbat azt írd meg!
kovasany 2017.09.26 15:16:44
@KaTe: Azt se feledjük, hogy a 2081es napfogyatkozásra is több tízezres az érdeklődés, de most mernék fogadni, hogy egy sem lesz ott közülük....
Sokszor találkozom kedvező árú telefonokkal, de ez az ajánlat most kiemelkedően jónak tűnik!..
Olvasónknak tök igaza van: a sok félresikerült esetet bemutató és csalódásoktól hemzsegő levél mellé néha nagyon is kell egy-egy pozitív poszt. Különösen szoktunk örülni az első blikkre magukat hagyományos, igazi panaszkodós Homár-posztnak álcázó eseteknek, amikről aztán…..
kovasany 2017.06.04 21:08:57
@RonIQa: Igen, mégpedig azért, mert az asztalos, aki összerakta és aki egyébként nagyon igényesen dolgozik, sajnos sokkal drágábban tudta volna csak megcsinálni ugyanazt. Igaz vastagabb és így tartósabb anyagokból, de ezzel a kompromisszummal tudtunk spórolni.
kovasany 2017.06.04 21:12:11
@melaena: Biztos vannak olyan ügyfélszolgálatok, ahol úgy van, ahogy mondod, de amikkel én eddig találkoztam, mindig tudták a név szerinti átkapcsolást. Az IKEA-nál mindenesetre működik. Amúgy olyan szerencsém volt, hogy az első három alkalommal egyből ugyanahhoz kapcsolt az automata.
kovasany 2017.06.04 21:14:09
@István Zsolt: Igen, ez volt a célom a többszöri telefonhívással. Pont ezzel gyakoroltam nyomást. Nem engedtem, hogy fellélegezzen, hogy lerázott.
A szombathelyi kötélugró csapatnak állítólag légkondicionálatlan helyiségben kellett 12 órát várakoznia az RTL Klub legújabb műsorának, a Hungary's Got Talentnek a hétvégi forgatásán, ezért még a fellépésük előtt hazautaztak, írja a Nyugat.hu. A csapat májusban volt egy…..
kovasany 2015.07.06 20:52:54
@Estevez atya: Dehogy csak neked, másnak is! Nem figyeltek a klubban a fiúk a bullshitgenerátorból egy az egyben másoltak....
kovasany 2015.07.06 20:54:56
@Regular John: Mert az egy kulturális műsor volt, ez meg egy bulvár fos.
"Az életeddel játszol, ha tésztát főzöl a Siemens főzőlapon" - kezdte levelét András, ami azért valószínűleg kicsit túlzás, egy zárlat valószínűbb, de hogy a Siemens hogy gondolja a folyadékmentes háztartást, azt ne értem. Kedves Homár! Egy Siemens indukciós…..
kovasany 2015.04.21 20:09:09
@atpijkamo: a mallnál lévő olcsóság nem irányadó, ha már itt vagy a homáron nézd már meg mit ajánlgatsz! homar.blog.hu/search?searchterm=mall&searchmode=OR&submit=Keres%C3%A9s
A Lawrence Berkley laboratórium adatai szerint egy átlagos telefon töltés közben 3,68W energiát fogyaszt, és amikor már feltöltött, ez az érték 2,24W-ra csökken.  Tehát amikor éjszaka a töltőn marad (véletlenül) a mobilunk, akkor 8 óra alatt összesen 018kWh elektromosságot…..
Negyedik alkalommal indult el a köztévé eurovíziós dalversenye, aminek a győztese később Magyarországot képviselheti a bécsi eseményen. Számos változást eszközöltek a műsorstruktúrában, ezzel a köztévé pont azoknak a kertévéknek a nyomába eredt, amit kormány szinten…..
A kutatások szerint a szerényebb körülmények között nevelt gyermekek hároméves korukig akár 30 millióval kevesebb szót hallanak tehetősebb társaiknál, ami jelentős negatív hatással bír az iskolai teljesítményükre. A szakértők szerint a szókincs iránti éhségre ugyanolyan…..
kovasany 2015.01.17 07:54:24
@bölcsbagoly: Nem hozta teljesen közös nevezőre, csak rávilágított, hogy sokkal nagyobb az összefüggés. Kulcsmondat: "A tanulmány társszerzője szerint ezekből a nagy eltérésekből is látszik, hogy a szerényebb háttér természetesen nem feltétlen jelent kevesebb figyelmet és elköteleződést."
Film készült Richter Gedeon életéről, az a címe, hogy Nem tűntem el, és kedd délután lehet majd megnézni az m1-en. Szomorú apropóból, ugyanis éppen hetven év telt el azóta, hogy 1944 decemberében a nyilasok a Dunába lőtték a híres gyógyszerészt és feleségét. Az…..
kovasany 2014.12.30 19:57:19
@Izo: Igen. Ő már sorozat vége felé a rendezés felé vette az irányt, tudatosan dolgozott rajta és lám milyen jól tette! Illetve, milyen jót tett velünk!
Bár alapvetően politizáló blogot írok, most szeretnék egy kis kitérőt tenni, a másik nagy szenvedélyem, az olvasás felé. Már régóta felgyülemlett bennem egy adag feszültség, méreg, a magyar kiadók felé, és gondoltam önterápiás céllal kiadom magamból. Előre közlöm,…..
kovasany 2014.12.17 22:10:15
@igazságos: Anno walkmanem volt. Összesen egy kazettám volt bratyiban másolt, mert egyszerűen sehol nem találtam meg eredetibe. Amikor az árak ugyanígy emelkedni kezdtek, akkor a fogyasztásom figyelembe vételével (ami szerintem kicsit magasabb az átlagnál) a fizetésem majdnem felét költhettem zenére. Nem tudtam. én vallom, hogy ekkor rá lettem kényszerítve, hogy gyarló legyek. A gondolkodásmódom nem változott, az anyagi helyzetem nem követte a drágulást. Most is ez a helyzet. Egy ismerősön egy héten 3-4 könyvet végez ki. A kiadások jól követik, mindig van mit olvasnia. Saját bevallása szerint is évi fél millió fölött költ könyvekre. Ő megteheti és meg is teszi, hogy megvásárolja. Szerinted hányan vannak ilyenek az országban? Heti egy könyvvel is számolva a 4000es darabár kétszázezer per év vagy 20000 egyszeri beruházás. Szerinted aki az utóbbit választja annak a gondolkodásával baj van? Nem egyszerűen anyagi problémákat okoz számára a folyamatos vásárlás?