Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Alwine

82 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mindenki ismeri az érzést: sokat görnyedtél a tanulnivaló felett, irodában dolgozol és egész nap szinte csak ülő munkát végzel ? Sajnos ennek a monoton tartásnak gerincfájdalom és nyakmerevség az eredménye. Igyekezz minél többször felállni, ha tudsz óránként gyalogolj kicsit - ha csak frissítőért…..
Sport : verseny, érzelem, álom és győzelem. Aki a sportot szereti, mindezt imádja. A sportot teljes elhivatottsággal éljük meg, ezért teljesen arra koncentrálunk.  Mikasa tevékenységét 1982-ben kezdte, a Virma Sportline név alatt; mely hamarosan olyan textilgyár lett, mely sportruházat gyártására…..
Hasadásmentes fitnesz labda Thera-Band gimnasztikai labda, fitness/fitnesz labda több színben és méretben. Professzionális, rekreációs gumilabda több méretben és színben. Terhelhetősége 450 kg. Fitness labda méretek magasság szerint változnak. Méretei: sárga 45 cm ( 140 - 155 cm testmagassághoz ) ,…..
Lassan véget ér a tél és készülünk veletek a tavaszi futásokra, maratonra, terepfutásra és triatlon versenyekre. Várunk benneteket bemutatótermünkben vagy olvassátok az ötleteket, javaslatokat és információkat webáruházunkban: www.sportmarket.hu . Ha kérdésed maradt hívj vagy írj. Igyekszünk megadni…..
    BLACKROLL® PRO hullámos masszázshenger kemény. 50 %-al keményebb, mint a Standard. Intenzívebb hatásért. Profi atlétáknak ajánlott. Minden típusú masszázsra alkalmas smr henger: terápia, jóga vagy pilatesgyakorlatsorokhoz hasznos. Bizonyított masszírozó hatás az izomzat rugalmasságának és…..
Minden fontos, amiből előnyt kaphatsz egy ideális prémium minőségű teremcipőtől : gyorsaság tökéletes tapadás kiváló támasztás a gyors fordulatokhoz jobb tompítás kényelmes viselet Mindez fontos lehet a hosszú labdamenetekben a szükséges gyors reakcióidőhöz továbbá a gyorsan keményen…..
Labdák kézilabdások, röplabdások és kosárlabda illetve futballhoz on-line sportwebáruházunkban továbbá budapesti bemutatótermünkben. Várunk amatőr és profi sportolókat, egyesületeket, csapatokat illetve iskolákat, klubokat. Egyéni csapatárak és kedvezményes csomagárak mellett választhat a…..
  Hogyan növelhetem a bokaízület biztonságát ? Főként fiatalabb vagy kezdő játékosok de akár még a profi játék közben is a hirtelen fordulatos és lendületes mozgás közben sérülhet bokánk. Érdemes a sportcipők között keresni az ún. " MT " vagy " MID " magas szárú vagy háromnegyedes változatokat.…..
Sportmarket Akciók, kedvezmények 2016.01.20 12:03:22
Év eleje van. Nehezen kezdünk újra neki az évnek pihenés, téli szabadság és év végi hajrák után. Most segít a napsütés. Legyél a szabadban minél többet ha tudsz hétvégén fuss, gyalogolj vagy menj korcsolyázni illetve síelni, szánkózni a hegyekbe. Időjárásunk nem teljesen télies, hiányzik a hó. A…..
Realstick Finnország egyik meghatározó floorball márkája már Magyarországon is elérhető a Sportmarket sportszer kis- és nagykereskedelem közreműködésével. Az 1996 óta létező finn cég azzal a nem titkolt céllal kínálja termékeit, hogy minőséget prezentáljon, elfogadható árakon. Kérj ajánlatot : Tel.:…..
Mikasa alkarszár alkarmelegítő alkarvédő több színben  Cellulitisz ellen  Sumiko karmelegítő ideális sokféle sportágban a kar védelmére. Röplabdás és kézilabdás játékosoknak. Használható futás vagy kerékpározás során is. Könnyű és kényelmes alkarszár, mely varratmentes technológiával készült.…..
Ahhoz, hogy a téli futáshoz a vízhatlan futócipőkben hatékonyabb legyen a tapadás a külső talprészben az Asics újabb profil designt fejlesztett továbbá könnyebb, aktiváló külső talpanyagot épített be. Ezt Snow Tire Rubber-nek hívják. A téli időjáráskor nulla körüli hőmérséklet esetén megváltoztatja…..
Mutatunk pár apró ötletet: sok kicsi sokra megy. Mivel edzhetsz otthon könnyen egyedül, párban vagy barátokkal: ‎súlyzó‬k, gumiszalag, több márka termékei között válogathatsz: Spartan‬, ‎Theraband‬, Everlast‬. További izomerősítő sporteszközök: ‎gymroller‬, ‎hullahoppkarika‬,‎blackroll‬…..
Több ezer termék között és több száz márka között nem könnyű eligazodni. Mivel kis-és nagykereskedelmi részlegünk sokéves tapasztalattal megismerkedett prémium minőségekkel; szeretnénk megosztani veletek is. Könnyebb lesz dönteni abban, neked melyik megfelelő. Ha kérdésed…..
Próbáld ki velünk : Intense Grip kézilabda waxot. Intense Grip az Európai Kézilabda Szövetség hivatalos partnere. Intense Grip az Európai Bajnokok kézilabda waxa. hosszan tartó könnyen eltávolítható kiváló labdakontroll Gyors passzokhoz, trükkös dobásokhoz és…..
KATTINTS ismerd meg a Mizuno cipő technológia jellemzőit Mizuno a japán tökéletesség és racionalitás. Mizuno futócipők: Wave Rider 18, Sayonara 2, Inspire 11, Resolute 2 és Impetus 2. A nagy sikernek örvendő Mizuno teremcipők után megérkeztek a márka legtutibb és…..
Készletünk még bővült néhány újabb teremcipővel valamint kiegészítővel. Mizuno a már ismert márka röplabdásoknak és kézilabdás sportolóink között is. Adidas, Asics és Mizuno teremcipőink között squash, tollaslabda és vívók is válogathatnak. Értékesítőink telefonon: 06 1 323 0319 vagy E-mailben :…..
  Szeretem, amikor pelyhekben hullik és tervezhetjük a gyerekekkel és barátokkal a sport és játékprogramokat. Már megbeszéltünk találkozót jégpályán, ahol a legkisebbnek is meg tudjuk mutatni a jégen való siklás örömét kétélű korcsolyával. Szerezd be hétvégére a hócsuszka, az UFO csúszka és…..
A szobai bordásfal tökéletes gyerekek számára mászásra gyerekszobában, de mi is edzhetünk rajta. Így a téli szürke napokon nem kell elmennünk fitneszterembe; hanem otthon végezhetünk lábemeléseket gyönyörű lapos hasért vagy akár lábemelésekkel feszesebbé tehetjük fenekünket. Sőt kiegészítő elemmel…..
A mozgás megakadályozza, hogy izomtömegünk csökkenjen. Lassul az anyagcsere, azaz hajlamossá válunk a hízásra nemtől függetlenül. Gyorsan felszalad ilyenkor még 8 – 10 kg. Férfiak is veszélyben, egy-egy üzleti vacsora hamar meglátszik. Érdemes párban egymásra figyelni s motiválva együtt futni,…..
Sportmarket Legyél fitt télen is 2015.12.08 11:27:38
 Kifogás: túl hideg van: határozd meg előre, melyik napon fogsz futni vagy sétálni. Készítsd elő kedvenc zenédet. Kutatások szerint,ha már előtte hallgatod kedvenc dalod, felpezsdít és motivál. Gondolj arra, hogy a téli levegő mennyivel több friss oxigénnel tölti meg tested…..
Honnan jön a fáradtság és teljesítmény visszaesése ? A fizikai igénybevétel során energiát használunk fel, melynek egy része mechaikai energiává, más része hővé alakul. Ahhoz, hogy a testünk erőteljes mozgás közben ne melegedjen fel, a keletkezett hőtől meg kell…..
Röplabdásaink körében már ismert a Mikasa labdáival. Megismertétek csapatfelszereléseit: mezeket, melegítőket és újként a Mikasa free time sorozatában szabadidő ruházatukat: pólókat, pulóverek, kapucnis cipzáras felsők és kiegészítőiket; mint pl. a Mikasa karmelegítőket. Speciális anyagból…..
Sportmarket Jégkorcsolyára fel ! 2015.12.01 12:46:50
Ugyan még a következő napokban kellemes meleg fuvallat is érkezik a hidegfront mellé, ha lehet hinni az előrejelzéseknek akkor december közepére a téli szünetre és a karácsonyi ünnepnapokra megérkeznek a mínuszok is. Felkészültek már a jégpályák is, hogy fogadjanak benneteket.…..
Minőségi prémium kézilabdás és squash Adidas teremcipők felnőtteknek és gyerek méretben junior játékosoknak on-line és sportboltunkban személyesen. Nyerj te is minőségi cipőben ! Most féláron az Ünnepekre.  ..