Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TGeri

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Michael Ignatieff, a Kanadai Liberális Párt egykori vezetője, a CEU rektora 2016 januárjában ezt mondta: "A San Bernardinó-i és a párizsi terrortámadás miatt minden ország egyszerűen lezárja a határát és ez katasztrófa. […] emberek milliói égnek a vágytól, hogy a fáradt, öreg Európába jöjjenek, mert…..
TGeri 2017.04.15 09:32:13
@Bodó Róbert: Ez egy értelmes hozzászólás!
Az autentikusat szeretem (ebből is), minimális változtatással.  Vajon még hány generáció nő fel teljesen megtévesztve? :) Nem, a bazsalikom, oregánó, cukor ebbe már nem fér bele, a csillagánizs (emlékeim szerint talán Blumenthal keze nyomán) már inkább, főleg, hogy elsősorban ízfokozó funkciót…..
Hetven esztendővel ezelőtt, 1946. október 16-án végezték ki a nürnbergi per során halálra ítélt vádlottakat, akik a Harmadik Birodalom politikai, katonai és gazdasági vezetői voltak. Tízen álltak a bitófa alá, hiszen Hermann Göring előző éjszaka öngyilkos lett. A hóhérként közreműködő John C. Woods…..
Nem hiszem, hogy magyar fürdőben vagy strandon gyakran találkoznának az emberek burkinivel, vagyis (általában, de nem mindig) egész testet fedő, muszlim nők által használt fürdőruhával, legfeljebb a tévében, az olimpiai közvetítéseken tűnhetett fel, hogy bizonyos nők nem hagyományos fürdőruhát…..
Jobbegyenes Hazatért egy katona 2014.06.27 15:17:08
Még májusban jelent meg a hír, hogy a budapesti Várkert Bazárnál tizenkét katona földi maradványai kerültek elő a felújítási munkálatok során. A megtalált személyes felszerelési és egyéb tárgyakból hamar nyilvánvalóvá vált, hogy a második világháborúban elesett német…..
TGeri 2014.06.28 21:52:02
@objekt678: Ezt komolyan gondolod? Szegény töritanárod.
Miért akar mindenki Amerikában élni? Ez a kérdés mindenkiben felmerült már, hiszen ha egy fiatalt megkérdezünk, hol szeretne élni 90%, hogy azt mondja Amerikában. De legyünk őszinték mi magunk is szívesen élnénk a nyughatatlan és örökké pörgős USÁ-ban. Erre a kérdésre én…..
TGeri 2014.06.28 09:30:01
@Blogger Géza: hogy miért ülnek két millióan egy háromszáz milliós országban, ahol ittas vezetés után is cellában találhatod magad? Talán müködik az igazságszolgáltatás, van elég rendőr, vagy ilyesmi. De aki kint szeretne élni elsősorban nem a börtönök telitetsége alapján dönt...
TGeri 2014.06.28 10:06:33
@Michel Djerzinski: az optimizmus veszélyes? Akkor mi miatt kelünk fel újra dolgozni, alkotni, célokat kitűzni-elérni? Érdemes megnézned:
File:Suicide rates map-en.svg
TGeri 2014.06.28 18:10:41
@polyvinyl:
Tényleg vicces, amikor az 1200 (!) éve létező MAGYAR közösség ócsárolja a jöttment, bevándorló, saját történelem nélküli, az őslakosokat simán KIIRTÓ népség hazáját!

1200 év alatt IDE jutni, vagy 200 év alatt ODA, melyik nagyobb teljesitmény?

Sajnos, mi magyarok is simán csináltunk szégyenfoltokat a történelmünkre, nem kéne ilyen vehemensen ítélkezni!
A hídfő megszilárdításával a szövetséges hadseregek megkezdhették az előrenyomulást. Nyugaton az amerikai erők először elvágták a Cotentin-félszigetet, majd északnak fordulva Cherbourg kikötőjét igyekeztek a lehető leggyorsabban elérni; ezalatt keleten a brit és kanadai alakulatok elsősorban Caen…..