Regisztráció Blogot indítok
Adatok
HalottEmberÁriája

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pipboyok, pipgirlök figyelmébe ajánlom ezt a hosszú, de egész érdekes portrét a Kotakun az emberről, aki kitalálta, hogy végigjátssza a Fallout 3-at úgy, hogy közben mindenkit megöl, akit csak lehet. A Many A True Nerd fedőnevű jóembernek hét hónapig tartott a dolog, szépen…..
HalottEmberÁriája 2014.09.04 13:55:08
@HalottEmberÁriája:

Ja, ha már fallout... Első két részben MINDENKIT kiraboltam, (a kisgyerekeket it) akit lehetett, és minden egyes eszközt, tárgyat (hasztalan szeméttől kezdve, köveken és virágokon át) magammal vittem, semmit sem hagytam magam mögött. Az első részben könnyű volt megoldani, a companion-trükközéssel, a második részben pedig sem az autó, sem a követők nem bírták már a temérdek mennyiséget, tömeget, úgyhogy a féregtelenített Mordino kaszinó (Desperado) szolgált afféle privát raktárként.
Valamiért azt gondolom, hogy jeles alkalom, amikor valaki először vesz életében egy játékot pénzért, úgy, ahogy azt elméletileg kell. Persze, ez manapság már sokak szemében idióta hozzáállás, hát minek, ott az ncore-bolt, meg a rohadék kiadók amúgy is milliárdokat kaszálnak,…..
HalottEmberÁriája 2014.06.27 18:41:09
az igazi, első, eredeti, keménydobozos játék számomra a Long Life, valamint a Kastély ( indavideo.hu/video/1993_Mantis_Software_A_kastely ) volt.
míg az előbbi annyira nem nyerte el tetszésem (többet képzeltem a játékról, mint ami volt), addig az utóbbi annál inkább, főleg a karakterek (mágus, harcos, pap, tolvaj) egyedi képességeinek és végigjátszási módjainak hála.
(nem mellesleg megjegyzem, hogy ha ezen az úton folytatódott volna a magyar kalandjátékok evolúciója, simán mi lettünk volna a kategória koronázatlan királya - a mai napig bosszant, hogy sosem készült el a Pokol Angyala második része)
HalottEmberÁriája 2014.06.28 09:10:53
@K0vasz:
pont ezért állok értetlenül azok előtt, akik (nem kompatibilitási problémák szülte okokból) digitális verzióban/formában vesznek retro/abandonware játékokat (steam, gog esete).
Kevés férfiasabb hely lehet, mint a mexikói drogkartellek világa, most azonban mégis egy 27 éves nő lett az egyik legfontosabb ágának teljhatalmú főnöke. Claudia Ochoa Felix ráadásul nem is néz ki rosszul, no nem mintha ez számítana, amikor az emberre fogja az AK-47-est. Ha…..