Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tamás Edit

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tartalomjegyzék gyanánt Hatásosság Sok fertőző betegség visszaszorult vagy szinte eltűnt az ellene adott védőoltás bevezetése után Ez a legkézenfekvőbb érv a védőoltások hatásossága mellett, nem véletlenül helyeztem az első helyre. Számos fertőző betegség esetszáma a védőoltás bevezetése után…..
Tamás Edit 2014.06.08 09:27:03
@fordulo_bogyo: A blog stílusa késztet hogy leírjam a véleményemet. (Legfeljebb kimoderálnak.) Bár tény hogy ez az önök blogja, ahol azt írkálnak amit akarnak, és olyan hangnemben amilyenben akarnak.

Ismerem, rendszeresen tapasztalom a mai orvoslás (orvosok, kórházak, gyógyszeripar) "áldásos tevékenységét". A rossz tapasztalatok pedig egyre csak sokasodnak.
Úgy fél évszázaddal ezelőtt még, az orvosok gyógyítottak. S a nép tisztelte a gyógyítókat. De mára az orvoslás elvesztette a becsületét. Ma már, két szembenálló fél van: az orvoslás, gyógyszeripar az egyik oldalon, a másikon a nép, akinek nincs miért tisztelnie az orvosokat.
Tisztelet a kivételnek, de az orvosoknak nagyon nagy lett az arca, az ékét (orrát) elképesztő magasságban hordja. Ha véletlenül leereszkedik hozzád, mintha kegyet osztana. A zsebe betömhetetlen. A beteg pedig sokadrangú. (Ismétlem, tisztelet a kevés kivételnek!)
Ezek alapján nem csoda ha a nép mind inkább elfordúl. Amiután pedig tudatára ébred hogy a gyógyszeripar rajta élősködve gyarapodik, és annak is hogy a védőnek mondott oltások inkább ártanak mint használnak, el fogja utasítani.
Sőt ez már zajlik és tulajdonképpen emiatt "kell" e blog is ugyebár, menteni a renomét amig még menthető.

A nép azonban már mind azokat is lesajnálja, akik az orvoslás mellett, avagy a gyógyszeripar oldalán érvelnek. S azok után hogy olvasom a gúnyoros felhangú írományaikat itt, látva az undorító viselkedésüket e blogon, - szerintem ez természetes következmény.
Ha már úgy alakult hogy menteni kell a renomét, azt azonban csak tisztelettel lehet. Esztelenül nem. S márpedig e szó, tisztelet, úgy tűnik önök előtt ismeretlen fogalom.

Nem akarok hosszan írni. Leginkább az egyik nem emberhez önök közül, volna már csak pár keresetlen szavam.

Reagálni szeretnék fordulo_bogyo egyik "kimagasló" hozzászólására, - de szigorúan az ő hangnemében, mivel látom hogy ama stílus míly közel áll hozzá.
Hogy ne kelljen keresgélni, idézek a hozzászólásból egy részletet ( fordulo_bogyo 2012.12.24. 14:59:20 ):
„Ugye tanitotta a mamaja, hogy mindig elolrol hatrafele torulje magat a WC-n. Talan nem mondta, hogy azert, mert hatul olalkodnak az E. coli nevu pici lenyek szazezrei, millioi(es ott hatul jo helyen vannak), de ha elolre kerulnek,”
„fogalma sincs a mikrobiologiarol, immunologiarol. On a sajat testevel sincs tisztaban.”

Kevéssé valószínű hogy az ilyen érvelés kedvez a védőoltások megítélésének.
S aki ilyen pofátlanul, ilyen tiszteletlen módon nyílvánúl meg, az nem várhat másoktól sem tiszteletet: Kedves fordulo_bogyo! Gondolom, anyukád amikor téged ellett, valami nem volt kóser: nem a megfelelő lyukon bújhattál ki. Hanem ott hátul, tudod ahol az E. coli nevű pici lények olálkodnak. Szerintem jobban tette volna a mamád ha WC felett végzi a dolgát!
Tamás Edit 2014.06.10 02:29:01
@Ferenci Tamás (vedooltas.blog.hu): Nem szabad elemezni a stílusotokat, pláne nem a személyiségeteket. Persze, nektek szabad csúnyán viselkedni, másokat megalázni, mert itt minden a ti privilégiumotok.
Van előjogotok, mint mindenkinek aki otthon van, azonban az alantas viselkedés sehol senkinek nincs megengedve!

A kimoderálás ellen semmit sem tehetek. De azt megjegyzem, hogy ez a lépés ellentétes azzal a többször hangoztatott frázisoddal hogy itt mindenki elmondhatja a véleményét. - Persze, írtad ... csak ha a blog témájával kapcsplatban áll.
A kimoderált hozzászólásaim pedig nem a védőoltásokkal vannak összefüggésben. A nemtetszésemet fejeztem ki, amiért megaláztátok egy nőtársamat, és egyáltalán mert ezen a blogon rendre sérelem éri az ellenvéleménynek hangot adó hosszászólókat!

Köszönöm, de a levelezésnek én semmi értelmét nem látom.