Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Istóczy úr

0 bejegyzést írt és 1297 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Október 23. alkalmából Kövér Lászlóval készített portréinterjút az Echo TV. A házelnök ebben többek közt a Tavares-jelentésről, Brüsszelről és az Európai Unió jövőjéről is véleményt mondott: „Tehát ők azt gondolják, hogy ezeket a magatartási szabályokat ők…..
Istóczy úr 2014.10.24 12:42:22
@Csigorin:

Na igen, a "baráti országok" közé is önként léptünk, hiszen a megválasztott kúrmányunk léptetett oda be minket. Attól, hogy nem volt népszavazás, még faszán legitim volt a bolsik szerint, nemde?

Mint ahogy ez is legitim ugyanazon csürhe szerint, hiszen népszavaztunk róla; hogy most már soha nem lehet a kilépésről szavazni?

Hogy a mai 18-28 éves választópolgárok sosem szavazhattak arról, EU-tagok akarnak-e lenni életük végéig? Nem baj, annál legitimebb!
Istóczy úr 2014.10.24 12:46:07
@Herr Schlemihl Löwenstein:

Nagy-Britanniában is csak a skót függetlenségről lehetett népszavazni, az írekéről nem, mert ők tényleg kiszakadtak volna. Érdekes.

Egyébként megdöbbentő, hogy a GDP-nk 3%-ának megfelelő júdáspénzért így lehet fényezni az EU-t, nemrég már az ment, hogy egymillió magyart mentenek meg az éhhaláltól drága nyugati elvtársaink, liebe németadófizetők. Egyszerűen MINDENRE elég ennyi pénz. Enélkül a 3% nélkül nem lenne itt semmi!!!!444
Istóczy úr 2014.10.24 12:48:17
@Herr Schlemihl Löwenstein:

A "Mandi" mindig is abban a csapatban volt. Nem véletlen, hogy a turulnevű rókaképű és a szakállas vigyori kisköcsög lassan többet szerepel az ATV-n, mint Braun Róbert, Korózs Lajos, Burány Sándor, Karácsony Gergely és Horn Gábor együttvéve.
A Tumblr mikroblogján vetette fel valaki, hogy “a külföldi mobilszám lesz az új szlovák rendszám 2016-ban”. Tényleg érdekes végiggondolni, hogy milyen hatása lehet a roamingdíjak EU-n belüli eltörlésének és az itthon bevezetni tervezett 150 forint/gigabyte-os internetadónak.…..
Mandiner blog Amerika visszainteget 2014.10.22 16:31:00
Mivel a mostanában napról napra egészségesen cseperedő amerikai-magyar diplomáciai konfliktust az elvileg azt okozó tények közzététele helyett, khm, versengő narratívák jellemzik; gondoltam, összegyűjtök pár tényadatot a két félről, kommentár nélkül. Terület, népesség,…..
Olyan világ felé haladunk, ahol visszatér a 80-as évek hangulata az ötven megás, hangalámondásos, recsegős filmekkel, és ahol román, szerb, szlovák „üzletemberek” csencselnek a wifikkel a határ mentén. Az ember fia és lánya tényleg csak kapkodja a fejét. Nem elég, hogy a Kit…..
Istóczy úr 2014.10.22 17:52:27
@Nigro notanda lapillo:

A tévézés kis mennyiségben is káros. A dohányzáshoz hasonlítanám. Ha már betiltani nem lehet, hát üldözni érdemes, és megfizettetni a rombolással okozott kár minél nagyobb részét. Semmi szükség rá, hogy a gyesen lévő kismama az anyatejjel együtt adja át Győzikét a babának. Ha én lennék a király, ez nálam a kiskorú veszélyeztetése tényállásba bele is lenne szövegezve példaképp.
  Idén lesz a harmadik évfordulója, hogy a Milla először demonstrált október 23-án. 2011-ben a mozgalom lendületben volt, friss volt, azt lehetett hinni, hogy van terepe egy olyan civil önszerveződésnek, ami alternatívát mutat nem csak a Fidesszel, de a régi, önmagukat baloldalinak…..
Istóczy úr 2014.10.22 19:18:34
@Anselmo:

Igen, a libatolvaj volt a Remény, így hívták. A független válságkezelő szakértő, akinek semmi köze a Böszméhez, elmúltnyolcévhez annak ellenére, hogy 5 éven át kormánytag volt, 3 különböző pozícióban, nem is akármilyenekben.

Az sem volt gyanús, hogy az obskúrus, de mégis szalonképesnek tűnő Oszkót lecserélte egy kábítószeres anarchistára és egy ostoba rendőrnyuggerre.
"...A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével..."..
Istóczy úr 2014.10.22 00:18:09
@Szúnyog:

Ezek mindig valamilyen pozícióban vannak. Legfeljebb alámerülnek néha 10-20 évre egy csendes norvégalapítvány kuratóriumába, vagy az MNB alelnöki székébe, hogy aztán főpolgármester-jelöltként térjenek vissza, EBESZ-megfigyelőként vagy főszerkesztőként. És bármelyik szinten térjenek is vissza, az első dolguk megvédeni a köztársaságot a barna esőtől.
Istóczy úr 2014.10.22 00:46:52
@Szúnyog:

A prolik kezelhetőek, és alapvetően nem rosszindulatúak. A szabálysértési kódex gyakorlatilag megoldást ad a prolikérdésre. A politika művészete, hogy hazudj olyat a proliknak, hogy rád szavazzanak, aztán civilizáld őket úgy, hogy a végén ők is azt mondják, hogy megérte. Ők is rájönnek, hogy mindenki jobban jár, ha senki nem tolakszik, még ha pár húszezresükbe bele is kerül a lecke.

A blibsik más tészta. Ellenük nem elég egy törvénykönyv, ellenük minden eszközzel fel kell lépni az oktatástól kezdve az építészeten át a büntető törvénykönyvig. Ugyanakkor üdvös lenne, ha elkezdenénk mi is SZDSZ-eket, Magyar Civil Alapokat telepíteni Norvégiába, Romániába, a Felvidékre, az USA-ba, mindenhová, ahová a nemzeti érdek megkívánja.
Az adóhivatal elnökasszonya? Az étolaj áfájáért cserébe? Jézusmária! Egy kis darabka világ omlott össze bennem!... Ugye nem kell mondanom, hogy mennyire balfaszság, ha valaki csak most döbben rá arra, hogy valami nagyon-nagyon-nagyon-nagyon nem kóser a magyar adóhivatallal? Kedves…..
Navracsics Tibor EU-biztosi karrierjének startja felemásra sikeredett. A hazai reakciók is ilyenek voltak: az egyik oldal azért volt elégedetlen, mert leszavazták egy ígéretes emberét, a másik meg azért, mert nem szavazták le eléggé. A végén meg mindkettőből az csapódik le, hogy…..
2007-ben egy G. W. Bush nevéhez fűződő elnöki kiáltvány mondta ki, hogy az Egyesült Államok megtilthatja minden, állami korrupcióban érintett külföldi személy beutazását az országba. Az azóta eltelt 7 évben az USA számos autoriter/fél-autoriter állam köztisztviselőjével…..
Az Index tegnap összesöpörte az információmorzsákat a szocialista pártparlament, a választmány asztaláról. Senki sem cáfolta, hogy Botka László elnök szombaton leteremtette a budapesti szervezet vezetőjét, Kunhalmi Ágnest, mondván, hogy „Legyen már világos, Ági, nem…..
Belgium új egészségügyi minisztere Maggie De Block. Eddig menekültügyért, bevándorlásért és társadalmi integrációért felelős államtitkárként tevékenykedett, orvosi diplomával is rendelkezik, 74%-os támogatással nevezték ki az Egészségügyi Minisztérium élére. A…..
Végetérhetne végre a fideszesek harctéri pszichózisa, hisz újra megnyertek mindent, amit lehetett, bár ehhez (mivel tavasszal is, most is kevesebben szavaztak rájuk, mint négy éve) kellett két dolog: a törvényi keretekkel való gátlástalan játszadozás és egy válságban fetrengő…..
Istóczy úr 2014.10.17 21:04:16
@♔bаtyu♔: Normális jobboldali, hazafias párt definíció szerint nincs soha sehol. Minden országnak a nemzeti kormány és a szélsőlibsi külföldi kormány az elemi érdeke. Nem véletlen, hogy például a Norvég Királyság is szélsőliberális gittegyleteket keltet, hizlal nálunk.
A híres emberek is csak emberek, és ők is szoktak bulizni. Ettől még persze ugyanolyan meglepő őket ennyire hétköznapi, ennyire felszabadult körülmények között látni, nem a megszokott, begyakorolt mosollyal az arcukon, amit máskor reflexből előkapnak, ha ott a kamera. Itt például…..
A TASZ jelenti Ki ülhet a fotelbe? 2014.10.14 11:24:16
A pszichológusok foteljeiben a szegényeknek csak nagyon ritkán jut hely. A társadalmi különbségeknek az egészségügyi szolgáltatásokhoz való hozzáférésben való leképeződése régóta ismert témája a pszichoterápiás és szociológiai irodalomnak. Magyarország ebben a tekintetben nem különbözik jelentősen…..
Budaörs meghagyta a profiknak a Pál utcai fiúzást, az életérzést, amikor valamelyik csapatba beállsz és dobálod a szart a jobbos/balos szomszédodra, cimborádra. Helyette még csak nem is egy folyamat kezdődött el város életében, hanem folytatódott. A lakosság hozta a papírformát…..
Véget ért az MSZP történetének talán legmocskosabb korszaka, amikor is a „gondolati osztályidegenek”, puszta hatalmi logika alapján rátörtek a pártra és megpróbálták alantas és kisszerű gazdasági és egyéni politikai céljaiknak alárendelni azt. Elemésztették Mesterházy…..
Istóczy úr 2014.10.14 11:23:42
@Barbaarb:

Nem kellett közösködniük, önként vállalták be, nehogy megszólják őket a zsidók.

Évtizede hirdetik, hogy ők a Patással ellentétben nem győzelemre, hanem összefogásra játsszák a focit, hát most bebizonyították a gyakorlatban is, ez szerintem kivételesen korrekt volt.
   "Nekünk Brüsszel és a pénzvilág nem diktálhat! - Nekem Kohl kancellár volt mindig is a példaképem, mármint országvezetés, nemzetépítés, közösségépítés szempontjából, de ma Magyarország számára a legizgalmasabb dolgok nem Németországban történnek, hanem…..
Józan beszéd Bokros, a csomag 2014.10.11 18:36:58
A Bokros-csomag vízválasztó a magyar politikában. 1995 tavaszán, nyolc hónap után Horn Gyula végre rászánta magát arra, amire nagyjából minden hozzáértő szerint szükség volt: a gazdaság egyensúlyba hozására. Rövid távon mindannyiunk jóléte rovására, mert csak úgy lehetett. Nem örömből tette.…..
Istóczy úr 2014.10.12 15:33:40
@Bambano:

Miért, a bukott tisztiorvos talán nem lett volna elég jó nektek? Demszkyt is imádtátok, az SZDSZ-t is. Akkor most mit finnyáskodtok?
Istóczy úr 2014.10.12 15:42:56
@dr doktorka:

A borderlájnos haverod idején valamiért nem vehettek államkötvényt magyar magánszemélyek, csak bankok, londoni magánszemélyek, lényegében bárki, csak a "zemberek" nem. Ahogy ezt intézni szoktátok a hazaáruló oldalon egyébként is.
Mivel az Egyesült Államok olyan szívesen szól bele más országok belső ügyeibe a világ bármely pontján, kíváncsiak voltunk, mit szólnak ahhoz, hogy egy állampolgárukkal szemben – az „alkotmányellenes nézeteinek várható kifejtése” miatt – beutazási tilalmat rendeltek el,…..
Istóczy úr 2014.10.08 21:51:56
@tesz-vesz:

Igen, ez valóban furcsa nekem is az elejétől. Fajvédő, és pont. És fajvédőnek lenni csúnya dolog. Fehér fajvédőnek lenni. Tehát be kell tiltani, el kell gázosítani.
       És ha leszoptunk már minden jó faszit,                 Mátyás király levelet ír,         Kinyalattunk velük minden jó puncit,                     összegyűri, kidobja,        És ha minden lánynak orgazmusa van,                visszahozza,…..
Újabb kérdéseket kap Brüsszelben, miközben tudjuk, hogy színjáték az egész, kicsit megszorongatják, de a végén átengedik. A végeredményt előre tudjuk, csak előtte még kiosztanak nekünk egy-két kokit és sallert, csuklóztatnak, homlokráncolás és szemöldökfelhúzás, de…..
Istóczy úr 2014.10.07 22:33:35
@fehérfarkas:

Az EU összesen a teljes magyar GDP (30 billió forint) 3%-át "adja". (Most ne is menjünk bele jobban, hogy mi mit adunk stb., mert még jobban terelnétek).

Ez a 3% választ el minket Etiópiától, EU-agitpropos "barátom"?
Istóczy úr 2014.10.08 09:56:49
@Janos432:

Nem simán egy Szanyi bír szavazati joggal, meg egy Újhelyi, hanem miután ezek itthon a legalja voltak, listavezetőként jutottak ki.

Az előző példámmal, a havi 150 ezer forint mellé úgy ad az EU 5 ezret, hogy minden nap az arcodba tolja, hogy ő tart el téged, és nemcsak az 5 ezer forint elköltésébe szól bele, hanem a másik 150 ezerébe is onnantól.

Marha jó üzlet.

És akkor ne is menjünk bele, hogy mi mit adunk cserébe. Elég, ha megemlítem, hogy a 2004-es EU-csatlakozás után 4 évvel már gyakorlatilag államcsődben voltunk.

(Ha erre reagál bolsi, nyilván nem az első felére fog, hanem nekiáll világválságozni, ami úgy kellett nekik, mint egy falat kenyér.)