Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Zokka

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Háromszáz négyzetméteres paksi borospincére tett szert a Szekvin Kft. a Dél-Dunántúli Borkultúráért Kft. (DDB) megvásárlásával 2008. augusztusában Pakson. A DDB eladói Dr. Molnár Károly, az atomerőmű igazgatóságának elnöke, Kocsis István, az MVM vezérigazgatója, Kovács…..
59 éve (1951) vezette be a Rákosi-rezsim a jegyrendszert.A világháború alatti ellátási zavarok miatt már 1941-től fokozatosan be kellett vezetni hazánkban a jegyrendszert, ám a hároméves terv sikere eredményeképp ezt megszüntették (1949). 1951-ben azonban a kommunizmus…..
Eddig úgy gondoltam, hogy egy vállalatnál a következő a hierarchia: 1. Takaítónő (pláne ha diplomás suvick) 2. Titkárnő 3. Portán ... N. Vezérigazgató De most szembesülhezünk azzal a ténnyleg, hogy az igazi úristenek a MÁV-nál a pénztárosok, hogy mosnám ki egyik-másik…..
Zokka Na jo eddig birtam... 2008.02.13 23:54:00
FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!! FIGYELEM!!!…..
Elmult napokNu kicsit el vagyok maradva magammal... Ahogy tortennek velme a dolgok folyamatosan igergetem magamnak, hogy na ezt le fogom irni a blogba meg igy meg ugy.Na de diohejban. Ugye mikor kijottem, volt egy gyenge (szar) oneletrajzom. Ennek eredmenyekepp ossz-vissz 3 interjura csoppentem be,…..
Zokka Dublini (tomeg)kozlekedes 2008.02.03 18:08:00
Bar meg alig tobb mint egy hete vagyok kint, de szerintem mar megfelleo mennyisegut tapasztaltam a dublini kozlekedesrol ahhoz, hogy egy kisebb velemenyt formaljak rola.diohejban dublin kb 6-700.000 fos varos, ami igy elsore rohadtkevesnek hangzik, mert valojaban az. Nem is valami halalos meretu, kb…..
Zokka Az elso napok 2008.02.02 14:43:00
Az elso napokra nem lehet azt modnani hogy nagyon mozgalamasan teltek, de azt sem modnanam hogy nyugodtan es esemenytelenul. A szallas utan a masodik legfontosabb dolgom egy internetkapcsolat keresese, ahol az otthoniakkal fel tudom venni a kapcsolatot. Ezt meg is talaltam a szallassal szemben, ahol…..
Zokka The flight+ megerkezes 2008.02.01 11:16:00
The flight...Az indulas ferihegy 2A ra volt meghirdetvesikerult is odaerni idoben. Szepen be is csekineltunk, ahogy az a nagy konyvben meg van irva. Meg a poggyaszaimert gyorsan legomboltak rolam (Agirol) 12 ojrot, de mindezt leszamitva siman ment.Fater ezutan bucsuzott el, mert neki a parkolo idore…..
Zokka T-24H írországig + 25Kg 2008.01.22 17:02:00
Prolog: Ezt a bejegyzest meg otthon kezdtem el irni, de itt kint dublinban fejeztem be...Hát még 24 óra van a boarding time-ig, osztán indulandusz.Sok időm most sincs írni, mert rengeteg intéznivalóm van. Mondjuk az egyik leglényegesebbet, a bőrönd megvásárlását letudtam egy fél…..