Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LaCRossE

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Thanks Fox News! pic.twitter.com/eGV2CCMSIo — Marty of Social Club (@Deathbymartymar) 2016. október 6. Így kell időjárást jelenteni kérem szépen. Nem szarakodni, finomkodni, óvatosan jelezni, hogy gebasz van, sms-t küldözgetni a kifogyott üzemanyagú autóban ragadt sofőröknek, hogy üljenek át egy…..
Magyar idő szerint szombaton érkezik a Netflixre a második Marvel-sorozat a Daredevil után, és mivel eléggé bizsergésbe jöttünk Matt Murdocktól, a világától és a zseniális verekedésektől, illetve magától a Jessica Jones trailerétől is, már alig várjuk, hogy nézhessük az…..
Loiza Lamers nyerte a holland Topmodell leszek! című tévés versenyt, írja az MTI. Lamers győzelme azért nem hétköznapi, mert a helyi sajtó a verseny közben elkezdett arról cikkezni, hogy Loizát valójában Lucas néven anyakönyvezték, és valószínűleg nemi…..
LaCRossE 2015.10.27 22:38:21
Az a legidegesítőbb, hogy pont azzal csinálunk reklámot ennek a nyomorult videónak, hogy kitesszük, és megírjuk mennyire szar. Mert az. Ócska, rossz poénok, rossz színészek, a téma rémesen kínos megközelítése, pocsék az egész úgy ahogy van. Sajnos ez néhány kivétellel…..
Az apropó, hogy a videó elérte a 2 milliárd letöltést, de Fallon nem sokkal lelkesebb, mint az Origo szerkesztősége ma reggel 9 körül.  ..