Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KutyásGabi

6 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha ezek igazak: most ellett az anyakutya és nálad vannak még a kiskutyák, kiskutyádnak nagyon nagy a pocija, fel van fújódva, hasmenése van, akkor elengedhetetlen, hogy a kutyának a hátsó felét is gyakran szemügyre vedd! Ha valaha is volt már kutyád tudod, hogy a kutya…..
Sziasztok! Eredetileg nem ezt a témát terveztem ide, de emellett nem tudok elmenni anélkül, hogy ne osszak meg veletek egy  szösszenetet. Vagy inkább némi infót, ami remélhetőleg változtat majd néhány gazdi hozzáállásán. Ma megint fültanúja voltam egy röpke párbeszédnek, ami…..
Sziasztok! Mindennap munkába menet és hazafele egy állatorvos rendelője mellet megyek el. Mindig rácsodálkozom, hogy milyen őrületes forgalmat bonyolít le. Ki van csukva, hogy ezek az állatok csupán a kötelező oltások miatt vannak ott. Az nyilvánvalóan nem okozna kisebb forgalmi…..
Sziasztok!   Kert, kutyák meglocsolva! A fiatalabb boxer kutyusom fantasztikus! Friss vizet adok neki a ház előtti itatóba, a ház mögötti itatóba, de neki, a csapból folyó víz a kedvence. A slagból azért jön a víz, hogy őt szórakoztassa..... Na, szóval ott tartottam, hogy…..
Sziasztok!   Tudom, már a csapból is ez folyik "kánikula van", de nagyon fontos ilyenkor, hogy jobban figyeljünk házi kedvenceinkre. Nem lehet eleget hangsúlyozni: víz és árnyék kell nekik. Ha tudjátok naponta többször is ki lehet cserélni ivóvizüket, hűteni testüket vizes…..
Sziasztok! Már egy ideje fontolgatom, hogy a nép elé járulok a tapasztalataimmal, lévén két boxerrel osztom meg a mindennapjaimat (na, jó: még Bercivel is, aki egy brit rövidszörű cirmos), valamint egy kisállatkereskedést működtetünk (nem kifejezetten a boxerekkel), és úgy…..