Regisztráció Blogot indítok
Adatok
CeeCee

9 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Követve a Személyes poszt 1. vezérvonalát, íme az én kis tündi-bündi történetem cenzúrázva és cenzúrázatlanul. Cenzúrázott: Pillangólelkűeknek (+ Nagymami) avagy Cenzúrázatlan: Vagányoknak. SZEPTEMBER – Almost real time Cenzúrázott: Kedves Naplóm!  Jól haladok az…..
Tudom, azt ígértem, hogy ez a blog egy vidám hely, élménybeszámoló a kis családomnak, meg akit még érdekelnek a kalandjaim. Ennek fényében vártam az új poszt írásával. Vártam. És vártam… Hátha őszintén sikerül egy olyan írást kifacsarnom (kicsikarnom, harapófogóval…..
Én nem vagyok „vendéglátós”, ezt sosem fogom kimondani, akkor sem, ha néger pincérek potyognak az égből az ölembe, akkor sem, ha immáron 10 éve kisebb pauzákkal ez a fő megélhetési forrásom. Ember ≠ Vendég Mindenhol, mondom MINDENHOL (Magyarország, Németország,…..
Ez itt egy ilyen off-poszt, köze nincs az itteni eseményekhez, csak épp véleményezni szottyant kedvem. A Budapest Pride hírei hozzám is eljutottak, éljen a fész! Azt tudni kell, hogy már pár éve szándékosan nem olvasok híreket, mert csak felbaszom magam. De persze enélkül is…..
Ja igen, ezt majd elfelejtettem: napfürdőzéses meditációóó!! Bár sajna több a meló, mint a nyaralás, de azért próbálkozom :)) Bizti sokat jelent, hogy napocska volt a jelem az oviban, na meg a dupla vizes horoszkópom, éljen soká!!..
Tegnap varázslatos élmény részese lehettem. Június 23-a, a nyári napforduló, tehát az év legrövidebb éjszakája, ezen kívül San Juan éjszakája (nálunk, illetve az angolszász világban: szentivánéj, csak itt nagyobb a parti. :)) Szóval a fiesztázós-bulizós spanyolok megragadva…..
Most egy kis helyrajzi bemutatás fog következni, hogy el tudjátok képzelni, hol is tartózkodom. A hely neve Sotogrande, Dél-Spanyolország legdélebbi csücskében található, nagyjából 30 km-re Gibraltártól. Ha tiszta az idő, a tengerpartról  (mondjuk épp munkába menet,…..
Ha úgy vesszük, a középsulis ballagási szalagommal kezdődött minden, amit anyuci nyilván nagy gonddal választott ki: "A világban akármerre jársz, mindig visszavár a szülői ház” Vagy valami ilyesmi, tudjátok ilyen szép meg rímes meg cirádás, szóval ballagásos. A szalag…..
Jól van, Sziszike eltölt 6 hónapot Spanyolországban, fityfiritty, bumm beleugrott a nagy ismeretlenbe, ahogy kell!  Jó  testvér, lelkitárs, tanítvány, barátnő lévén naivan kifundálta,  hogy mivel a világunk a mobilnet, facebook, email, viber, skype stb. világa, ennél fogva nem…..