Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jakabaaa

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tipikus kultúrák közötti párbeszéd. A berlini főpolgármester, aki mintegy teljesen mellékesen homoszexuális, és egyáltalán nem mellékesen ezt nyíltan felvállalja, szóval ez a Klaus Wowereit levelet írt Tarlós Istvánnak. Eddig tart a közös értelmezési keret. Innen már…..
  Kitöltési útmutató országunk Jedi nagyhatalommá válásához  A népszámlálással kapcsolatban a szientológiai jellegű kérdőív miatt, a Semmi Közük Hozzá válaszadást javaslom a kötelező kérdésekre. Ebbe bele sem lehet kötni, hiszen a válaszadás megtörtént és a valóságnak megfelelő. Sőt teljesen…..
jakabaaa 2012.01.26 11:21:03
@IGe: Toland Hitler-könyve létezik magyarul?
Álmos reggelre ébredtem a polgármesteri tárgyalóban. Muszáj volt felébrednem, mert a Fidesz láthatóan hajlott rá, hogy elfogadjon a módosító indítványainkból annyit, amennyinek fejében már megszavaznánk a költségvetést. Ez kijózanítóan hatott még 4 órányi alvás után…..
  Két keresztállítás között egy kereszttörlés. Íme, a Barikád című hivatalos Jobbik-lap aktuális lapszáma. A keresztnevemet adó, szentéletű püspököt, Gellért druszámat megszentségtelenítette a Jobbik.   Felmerül a kérdés: az, hogy egy öblös zsidózás…..
jakabaaa 2010.03.13 08:25:49
@jobbikolo:
válaszok a náci definíciókra:
1. nem mindenért, de talán többért mint amennyiért a magyarok hibásak Izraelben. Persze nagyképű az a zsidó a 7kerből, aki magára veszi Fekete János, sőt Salamon Rothschild (Kossuth miatt) "húzásait", mely húzások minden magyar! családot nyúz(t/n)ak, akik nem részesültek JOINT és egyéb Fekete/Rothschild, stb. pénzelte alaookból. És persze nem kötelező Mo. javakra spekulálni, lásd a BVM ügyet.
2. cigány: lásd a Világtörténelmet!
3. Melegek: csak annyi, hogy hajlamosak a klikkesedésre, társadalmi belterjességre, végső soron élősködők azáltal, hogy "lehuzzák maguk után a társadalom rolóját", mert új életet nem teremtenek és fokozódóan erre veszik rá környezetüket.
4. szólj, ha eddig érdekelt.....
bodoky A nagy Omninvest-svindli 2009.11.30 11:04:00
Oltatni muszáj, de miért kellene megbíznunk egy olyan cég vakcinájában, amelyiktől használt autót sem vennénk szívesen?..