Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Napalm53

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még javában tartanak a Grand Mexican Warlock első lemezének munkálatai, amivel előreláthatólag decemberben lesznek olyan állapotban, hogy ki lehet azt adni. Egy dal viszont már készen van, vagy legalábbis klipet már készítettek a We Disappearre, amit most be is mutatunk itt a…..
Ferencnek sikerült magát belehajszolnia egy olyan féléves konstrukcióba a Raiffeisennél, ami 250 ezer forintból kamatok után csinál 241 ezret:Vessetek meg érte, de van egy kis megtakarított pénzem, amit engedelmeskedve az agyamba pumpált reklámoknak, elvittem a Raiffaisen bankhoz, hogy…..
Napalm53 2008.02.28 08:34:44
Egy szegény üldözött lélek kalandjai : index.hu/politika/belfold/tegnapiujsag/2008/02/25/1994_zsido_telepes_29_palesztint_lott_le ; nyilván az áldozatok családja megértően bólogat, és még ők kérnek elnézést, nehogy antiszemitának tűnjenek.
Mindenki ott ügyeskedik ahol tud. A kaller zsebre árulja a jegyet, az ellenőr és a rendőr eltekint a büntetéstől ha tudsz más megoldást, az orvos elfogadja a borítékot, a titkárnő viszi haza a golyóstollat, na de mit csináljon a szerencsétlen pizzafutár? Mégsem eheti le a…..
Úgy látszik Norbert barátunkat immár hagyományosan büntetik le év elején. Tavaly a NorbiFitről derítették ki, hogy nincs különösebb hatása az anyagcserére, most pedig a Norbi Update könyv nem volt eléggé alátámasztva tudományosan:A GVH nem tartotta szükségesnek annak…..
Én tudom, hogy a legtöbben hülyének tartanak, hogy van Cora Bizalomkártyám (különben három van a három fővároskörnyéki áruházba), de hát miért konzumidióta az ember, ha nem ezért. Különben tényleg egy csomó ajándékom van a pontokból, tényleg megéri, de nektek erről nem…..