Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csergolec

0 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Letelt az első év Orbán Viktor harmadik kormányzati ciklusából. Odébb van még a választás, de jelenleg három aspiráns személye körvonalazódik a miniszterelnöki posztra. Kérdés, elő lehet-e jönni a semmiből negyedikként, vagy nem a semmiből, de a korábbinál erősebb…..
Ha Isten nem volna, ki kellene találni. Az ateisták (szkeptikusok) antikvitás óta kedvenc érvének Isten léte ellen, hogy ti. az az ember félelmének (vagy éppen hatalomvágyának) szüleménye, és ekként emberi alkotás, semmi értelme nem volna, ha ne ismerné el legalább ennek az…..
csergolec 2015.04.05 09:37:37
@Kovacs Nocraft Jozsefne:" A világtörténelem legnagyobb népirtásait ateisták követték el.
Ezekhez képest a keresztes háborúk vagy a boszorkányégetések csak esetlen, amatőr próbálkozások."

de csak azért,kedves Józsinéni,mert szegény "térítőknek"nem állt rendelkezésre abban az időben,sem tank,sem golyószóró,sem egyéb,a "térítést" eredményesebbé tévő eszköz.
Mert ha ez a rendelkezésükre állt volna,akkor most a világ egyik fele hívő keresztény lenne,a másik fele meg halott.:((
Az „aki nem dolgozik, az ne is egyék” politikája helyett a „mindenki ehessen, hogy dolgozhasson vagy tanulhasson” politikájára van szükség, és ebben segítene az alapjövedelem, ami a megújuló baloldal jövőképe lehet – mondta Scheiring Gábor a PM pártalapítványának…..
csergolec 2015.03.30 11:25:41
@rámenős:

és a választók mindenre vevők!
Lázár János mondá: "“Egyéni választott képviselő vagyok, akinek majdnem százezer választópolgára van, és nem találkoztam még olyannal, aki azt szeretné, hogy a felesége vagy a lánya vasárnap dolgozzon egy áruházban eladóként.” Brühühű. Elképzelem, amint a…..
Legújabb hír, hogy az ügyészség szerint Németh György nem volt holokauszttagadó, amikor egy konferencián (mivelhogy közgazdász) ezt mondta: "Magyarországon nem volt cigány holokauszt, elég sok országban volt. Voltak cigányokkal szembeni atrocitások, de nem volt." Na most, mint…..
csergolec 2015.03.24 10:24:26
@Brendel Mátyás:

"nekem az a gyanúm, hogy te tényleg náci vagy."

Szerintem nem,csak simán hülye Józsika.
Tavaly még mindenki az évek óta menetrendszerűen feltűnő blöffnek hitte, először Varga Miska is csak röhögött rajta, aztán holnap mégis csak bevezetik a vasárnapi zárva tartás nevezetű orbitális baromságot. Ahogy ettől a kormánytól megszokhattuk, folyamatos bénázások,…..
Mai napom történt az eset, amikor egy nagyon bátor és NYUGODT, vélhetően fideszes olvasó nagy békességében és szeretetében megemlékezett kolléganőm anyukájának egészségügyi állapotáról. Hát nagyon kellemes meglepetésként ért minket délelőtt ez dolog több okból is. Bár…..
 „nem volna szerencsés prekoncepciók, sajtóhírek vagy névtelen feljelentések alapján vizsgálatot indítani" - mondta Lázár János, hogy elmismásolhassa az ORÖ és Farkas Flórián sajátos pénzkezelési gyakorlatát. Hogy a feljelentés nem névtelen? Lárifári. Hogy a roma…..
Ügyes, igazán ügyes.  Mert hát ki az a hülye, aki nem választja azonnal a 65 ezret inkább, amikor a 600 ezer is elhangzik a beszélgetésben. Ha ebből csak minden 5. tényleg be is fizeti, már élnek a csalók, mint Marci Hevesen. Kedves Homár! Az imént telefonhívás érkezett a…..
Tisztelt Munkahelyi Terror Blog!   Sajnos nem tudom, hogy kihez, hová fordulhatok a levélben leírt problémával kapcsolatban. Bízom Önökben, hogy ez a nagy nyilvánosság elé kerülhet. Érthető okokból szeretnék inkognitóban maradni de a cég nevét nyugodtan tüntessék fel. A…..
Most, hogy egymás után bukkannak fel, és okoznak felháborodást a FIDESZ-hez köthető személyek fizetésük mértékével nem igen megmagyarázható luxuskiadásai, érdemes felidézni, hogy alig öt évvel ezelőtt a fentiekhez képest milyen nevetséges dolgokkal támadt a fideszes…..
Két dolgot tudtam meg a saját gyerekeimről a hétvégén.  1. Nem is gyerekek. Legalábbis az egyik nagy mozihálózat szerint, amelynél a családi jegy, gyerekjegy csak a 9 éven aluliakra vonatkozik, az ennél idősebbeknek diákjegy jár, de csak diákigazolvány ellenében, mert…..
Az elmúlt négy év mutyijai közül a trafikügy egyértelműen kiemelkedő helyet foglal el a magyarországi korrupciótörténetben.  Fideszhez közel állók ezrei nyertek az átláthatatlan trafikpályázaton, miközben az évtizedeken át a trafikjukból élő emberek tízezrei voltak…..
Örülünk, Vincent? Jobban elunk 2014.11.26 17:56:33
Ezt a tablazatot erdemes megnezni. (5. oldal 1.1 abra) Magyarorszagon 2013-ban az egy fore juto netto jovedelem realertekben kb. tizenot szazalekkal volt alacsonyabb, mint 2006-ban.  A GDP volumenindexe viszont ugyanakkora volt. A wage share csokkent dramai modon. Es ezt nem az ellenzek adta…..
Bevallom, most, hogy a kormány megtárgyalta és elfogadta a KDNP javaslatát a vasárnapi hiperes zárva tartásról, én is megvilágosodtam. Igazuk van! Az embereknek vasárnap otthon, a családjukkal a helyük; kirándulgassanak, főzzenek egy jó ebédet, és nevessenek sokat, ne hagyják,…..
Most, hogy a kormánypárt által 2008-ban élesen támadott (és csak ötlet szintjén megmaradt) internetadó kivetésére készül a hatalom, bátran ki merem jelenteni, hogy a nemzet vizitdíjat is akar. Mivel volt egy népszavazás a vizitdíj eltörléséről, ezért nyilván nem lehet…..
2014-ben mi fényképeztük le először és fotóink bizonyítják: nem olcsón lett felújítva a Semjén-család balatonfenyvesi nyaralója. De a tulajdonlási megoldás is figyelemre méltó: a politikus kiskorú gyermekei fizettek életjáradékot Semjén apjának. Semjén vagyonosodása azért is érdekes, hiszen 24 éve…..
Ezeknek tényleg ennyi esze van. Nincs megjátszás vagy valami homályos, túlértékelt úgynevezett stratégia, helyette faék egyszerűségű hiszékenység és a kétségbeesett kapkodás ostobasága van. Orbán meg nyálhabot permetezve a környezetére röhög, ahogy bír. Vajon mi…..
Kedves sajtó ( mér'nem tudnak megdögleni ezek mind, mint az Origó???!!! )  ne tessék itten kelteni a zavart, ne tessék rárepülni Mindenórás Tábornok úrra, mint döglegyek a mustáros szendvicsre! Ő nem azért van. Meg amúgy is ünnepel. Hogyhogy mit? A Pancserfasz Ellenzék…..