Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pebbles

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Másfél hete jelent meg Péterék történetének első része, melyben arról volt szó, hogy 5 év külföldi élet után miért és hogyan költöztek vissza Magyarországra, hogy aztán kiderüljön: Magyarországon munkát találni, élhető fizetést keresni, lehetetlen küldetés. Itt vesszük ma fel a történet fonalát. Te…..
A kormány kampányol a fiatalok hazajövetele mellett, mert hát van és lesz munka, meg támogatás – de mi történik akkor, ha valaki tényleg hazajött, ráadásul az Egyesült Államokból és megpróbál munkát találni magának, persze rendes, bejelentett körülmények között? Hát…..
Pebbles 2015.11.26 12:38:56
@Whave: meg annyit tennek hozza ahhoz amit mondasz, hogy de aki nem szul az magyarellenes es lusta vagy karrierista vagy egyik pasasrol a masikra szall, avagy sorolhatnam meg.
A napokban komoly vitát generált Digger posztja, amiben azt a kérdést próbálta meg körüljárni, mit is tehetnének a határátkelők Magyarország érdekében, illetve hogyan lehetne változtatni a magyarországi helyzeten. Nos, az írásra érkezett VHB reakciója, most ez következik,…..
Pebbles 2015.11.23 13:12:15
@VHB: szia. kicsit le vagyok maradva, mostanaban nem olvastam hataratkelot. szegyenszemre ;) nade. en szivesen beallnek a 10 euros korbe. sot tovabbmegyek, ha a jotekonysagi szervezet az en cegem alltal elfogadott szervezet akkor akarmennyi penzt adomanyozunk a ceg ahol dolgozom megduplazza azt. jelenleg mint green champion mukodok ( a corporate responsibility-n belul), szerveztem mar nehany esemenyt cegen belul is. igy pl. a Bator tabor foundationnek sikerult eljuttatnom 240dollart innen (dollar mert amerikai multi cegrol van szo).
akar igy, akar ha csak a 10eurra van szukseg meg oltetre en nagyon szivesen csatlakozom a mozgalmadhoz irorszagbol.
Határátkelő Értéktelenül 2014.07.16 06:49:00
Ma egy országelemző összehasonlítást olvashattok Iván tollából, aki maga is határátkelő. Egyébként nem ez az első írása a blogon, (aki a korábbiakat olvasná, az itt és itt teheti meg), egy biztos, hogy meglátásai korábban is élénk vitát generáltak, vitatkozni (ha kérhetem…..
Pebbles 2014.07.17 13:09:28
@Cascabel: neha ugy sajnalom, hogy nem lehet jelezni egy gombnyomassal, hogy mekkorat rohogtem egy kommenten. nagyon tetszett amit mondtal itt! es ezzel egyutt ez nekem meg is lett magyarazva. :D
(a stadionos hozzaszolasodra reagaltam itt) ^_^
Tegnapelőtt jelent meg Borbolya posztja az Egyesült Államokból (ha valaki nem olvasta volna, akkor ide kattintva pótolhatja), aminek kapcsán rengeteg kérdés felmerült, aminek hangot is adtatok a kommentekben. Nos, a szerző elég részletesen válaszolt is ezekre egy levélben, ma ez…..
Ha nyár, akkor nyári munka, ami nem csak arra lehet jó, hogy némi pénzt keressen az ember, hanem arra is, hogy külföldi tapasztalatot gyűjtsön és megalapozzon egy esetleges későbbi határátkelést. Így tett Dániel is, aki a Vajdaságból indult és jutott el az Egyesült…..
Pebbles 2014.06.26 17:22:16
@NIKI LAURA: szervusz.
nehanyszor mar elgondolkoztam ezen, hat csak megkerdem.
te most csak trollkodsz ilyenkor vagy ezeket tenyleg komolyan gondolod? nem mindig tudom eldonteni.

A poszthoz:
Szerintem hasznos kis informaciokat ad, anno amikor meg az egyetemet jartam orultem volna egy ilyennek. Nyari melora teljesen jo es sokunknak szukseg volt/van erre. Gratulalok a kitartashoz es a batorsaghoz. Es ahogy azt mondani szoktuk ilyenkor, hogy a klise se maradjon el, de ettol fuggetlenul teljesen komolyan gondolom: "Csakigytovabb!" ;)