Regisztráció Blogot indítok
Adatok
k0Jack

0 bejegyzést írt és 38 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A magyar ember gondolkodása egysíkú. Mondhatok ilyet? Bizonyára nem mindenkire, de azért... vegyünk egy példát:- mit válaszolnánk arra a kérdésre, hogy mennyi szabadsága van a tanároknak, pedagógusoknak? Hát ezt tudjuk, hiszen egész nyáron lógathatják a lábukat, és a semmiért…..
A Szabadonébredők oldalon találtam egy cikket, amiben 9 érdekes és kevésbé közismert tényt lehet olvasni a magyar nyelvről. Nem nehéz kitalálni, hogy ez ismét egy olyan "tény" gyűjtemény, mint például amiről a "Mire is legyünk büszkék?" című bejegyzésemben már egyszer írtam. Ezúttal nem fogok…..
k0Jack 2014.11.08 20:32:54
@Kovacs Nocraft Jozsefne: 2014.05.24. 17:18:13
"Nem is értem, miért vitáztok itt. A magyarság a Szíriuszról származik, ez bizonyított tény. Ezt egyetlen más nép nem mondhatja el magáról. Ebből az is következik, hogy a Föld összes népének őse a magyar."

ez nem igaz! van etiópiában egy törzs, akik szintén azt állítják hogy a szíriuszról számraznak. testvéreink! XD
Egy újabb nagy bejelentés tartja lázban az ufó-hívő közösséget, ezúttal Boyd Bushman, a Lockheed Martin egykori főmunkatársával készült utolsó interjúja, amely augusztus 7-i halála előtt készült vele. A videóban hosszasan mesél a Lockheed Martinnál folytatott szupertitkos…..
k0Jack 2014.11.07 18:00:31
@dr. mesterseges szinezek: ez az idézet miből van?
k0Jack 2014.11.08 19:11:04
@dr. mesterseges szinezek: áh! köszönöm :)
Facebook-on kaptam egy videót, amiben a Belügyminisztérium egykori osztályvezetője, dr. Opál Sándor beszél, és persze ki mást hívhattak volna meg sztárvendégnek a Mokkába, mint Pataky Attilát. A bejegyzés végén majd erről a videóról is írok egy véleményt, most azonban inkább Pataky egyik…..
"Ha véget ér a zene, próbálj meg megölni". Westernromantika Sergio Leone módra, és ha már meg kell halni, legalább Morricone zseniális muzsikáját hallgassuk meg utoljára, nem igaz?  Meg kell hagyni, van stílusa ennek a filmnek, amely azon kevés folytatások közé tartozik, amelyik…..
k0Jack 2014.11.03 15:03:17
A KARD Ne hazudjatok 2014.10.30 06:30:00
A közmédia legendásan tragikus tájékoztatásai felhozták a második Orbán- kormány alatt a HírTV renoméját. „Ennél még a hírtévé is korrektebb” - hangozhatott joggal. Ez most elveszett. Mint minden kormányellenes megmozdulás alkalmával, ismét lehetőséget kapott a…..
A halak jelleme A vidéki élet 2014.10.14 22:31:56
Ez a hirtelen felindulásból elkövetett írás egy, a facebook üzenőfalamon megjelenő panaszkodó poszt hatására született. Pontosabban nem is a konkrét megjegyzés okán, hanem inkább a miatt, mert az utóbbi időben többektől több hasonló beírást olvastam. Szóval arról van…..
Louis Armstrong feleségének, Lucille-nak játszik Egyiptomban (1961) Claude Monet 1923-ban Pablo Picasso  Lee Harvey Oswald a John F. Kennedy elleni merénylet után 1963-ban Helen Keller amerikai író és Charlie Chaplin angol filmrendező, színész találkozása…..
k0Jack 2014.10.09 13:24:40
@Hoppácska: de akkor hogy írt?

nagyon jó kis összeállítás ;)
Összegyűjtöttem azokat a leggyakoribb érveket és ellenérveket, amik kommentként megjelentek a marihuána legalizálását propagáló cikkek alatt.  Párba állítottam őket, így látványosabb a végeredmény, melyik tábor toleránsabb, támaszkodik inkább a kutatási eredményekre,…..
k0Jack 2014.10.07 13:47:12
@Flúgatlan: de ne már a középiskolai diákok legyen a minta csoport. ellenőrzött körülmények között nem is juthatnának hozzá, mint ahogy manapság is kiküldik őket a legtöbb trafikból ;)
A holland gyerekek a legboldogabbak a világon, erre jutott az UNICEF egy felmérés során. Csak néhány tény: A holland szülők boldogok. Egyértelmű, hogy van összefüggés a szülők és gyerekek boldogsága között. A holland szülők többsége nem dolgozik napi 8 órát. Magas a…..
Az egyik legismertebb és legsikeresebb X generációs író, Bret Easton Ellis még idén februárban, a Vice magazinnak adott interjúban boncolgatta először hosszabb terjedelemben, hogy mit is jelent az általa kreált „Generation Wuss” kifejezés, amellyel az internet mellett felnőtt,…..
A tegnapi napon a spanyol Alkotmánybíróság határozatlan időre felfüggesztette a november 9-re meghirdetett katalán függetlenségi népszavazást. A döntés bár várható volt, egyre megjósolhatatlanabb, hogy idén ősszel mi történhet Barcelonában és Katalóniában. Az egyik oldalon…..
Izland annyira jóléti állam, hogy a gyakorlatban kábé nulla bűnözésük van. Nincs miért bűnözni. És valószínű ennek köszönhető, hogy az izlandi rendőrség instagram profiljából ömlik a kedvesség, a cukiság, egy picit visszaadja az emberiségbe vetett hitünket. Hogy telnek…..
k0Jack 2014.09.25 15:35:04
@micsoda?: el lehet menni! :)
  Lady Gaga mint művész totálisan nem arról híres, hogy visszafogott és szép. Olykor ijesztően csúnyává tudják sminkelni, de mindezt a "borzalmas" imidzset tudatosan építette fel az amúgy kivételesen tehetséges zeneszerző-énekes előadóművész. Gaga a művészetben nagy…..
A fél Facebook azon háborgott a minap − miután egy feminista csoport kiposztolta a hatodikos tankönyv egyik oldalát −, hogy „az új állami biológia tankönyv szerint „a fiúk és a lányok bizonyos szellemi képességekben különbözőek”. Gondolom, szerintük a fideszes…..
Excel-táblázatokat, füstölőket és pandákat ábrázoló kártyanaptárakat is találtak az Ökotársnál. A Készenléti Rendőrség ismét megmutatta, hogy nem fél erőt alkalmazni ott, ahol túlerő várja őket. Így tettek az Ökotárs Alapítványnál is az állomány…..
k0Jack 2014.09.10 13:46:43
@sportswear: az általad idézett rész ("A projektek végrehajtását legkorábban a támogatási döntés közzétételének napján lehet elkezdeni, költségek is ettől az időponttól kezdve számolhatók el. Visszamenőlegesen semmilyen költség nem számolható el, sem korábban felmerült, sem már elvégzett tevékenységek kapcsán.") egyáltalán nem azt jelenti, hogy utófinanszírozott egy projekt. sőt, ez a részlet semmilyen információt nem tartalmaz a finanszírozásról. itt arról van szó, hogy ha július 15-én hirdetik ki a győztes pályázatokat, akkor nem lehet elszámolni egy (ebben az esetben mind a "teljesítés időpontja", mind a "számla kelte" számít) május 22-i számlát.
Szerény véleményem szerint a Monty Python ezzel a filmmel ért el az abszolút csúcspontra. A tökéletes python-esszencia, ami már nem csak egymás után fűzött vicces, egy témakört több oldalról is bejáró jelenetek halmazaként funkcionál, hanem filmként is, vígjátékként is. A…..
A tegnapot Gyurcsány Ferenc keretezte be. Reggel a Népszabadságban jelentetett meg róla terjedelmes cikket Felcsuti Péter bankár, este pedig Friderikusz Sándor készített vele csaknem egyórás interjút. Az Együtt-alapító, majd a Bajnai-pártból kiváló bankár így foglalta össze…..
Ezzel a fotóval illusztrálja a mai Bors az ELTE gólyatáborában történt nemi erőszakkal foglalkozó cikkét, amihez a páratlanul tapintatos munkatárs a következő, a fejében bizonyára nagyon szellemesnek ható képaláírást produkált. A szexuális erőszakkal meggyanúsított K.S.…..
Barna hajú lányok Choo Choo 2014.08.29 06:21:00
..
Gondolta volna, hogy volt olyan időszak, amikor a Margitszigeten szinte kizárólag Ybl Miklós tervezte épületek álltak? Pedig így igaz! A tizennégy kisebb-nagyobb épületből, ami két csoportban, a sziget déli és északi csücskében állt, mára mindössze kettő maradt meg, jelentősen átalakítva,…..
Halleluja, itt a facekini a kínaiaktól: véd a medúzáktól, a nap káros sugaraitól és roppant szexi. Szerencsére vége a szezonnak a Balatonon, de azért jövőre sem összekeverendő a különböző egyéb maszkokkal, mutatjuk a különbséget: És íme néhány divatfotó és a…..
recommented Nonszensz 2014.08.28 19:21:48
A címben szereplő fogalom volt az első, ami eszembe jutott a szurkolói kártya leírásának hallatán. Ha valakit esetleg nem érdekelne a magyar foci - és legyünk őszinték, sokan vannak így - akkor az ő kedvükért: 2014. szeptember 15-től a magyarországi futballmeccsek csak…..
Érdekes, hogy a dominikai és puerto ricoi felmenőkkel büszkélkedő gyönyörű szép amerikai színésznő két legemlékezetesebb szerepében földönkívülieket játszik. Az Avatarban(2009) Jake Sully szerelmének tárgyát, a kék bőrű na'vi-amazont, Neytirit alakította, míg az A…..
k0Jack 2014.08.26 14:53:44