Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sava18

0 bejegyzést írt és 130 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hebart szeptemberig eltiltotta az EBEL 2010.11.22. 14:12 F. Kapus..
Jégkorong Utolsó figyelmeztetés 2010.06.21 10:53:00
Még néhány óra, és véget ér árvízkárosult-megsegítéses akciónk, amelyet a szövetséggel közösen indítottunk. 18 órától 4 percenként járnak le a licitek a Vaterán – a népszerű oldalnak ugyancsak köszönünk minden segítséget –, hogy mindenki tudjon minden…..
Mihály Árpáddal létrejött a megállapodás, a kiváló játékos a 2010/2011-es szezonban is csapatunkat erősíti, adta hírül a Sapa Fehérvár AV19 hivatalos honlapja. A támadó az előző EBEL-idényben 59 mérkőzésen 58 pontot szerzett, ő lett a házi pontkirály. A szélsővel…..
Sava18 2010.06.17 16:36:33
A német szövetség és a DEL döntőbírósága is döntött. Az EHC München körüli bohózat tovább folytatódik, de a három helyett csak két kimenetele lehetséges a történetnek. A német szövetség az Eishockeynews hírportál szerint nem járult hozzá a müncheniek…..
Dominik Hasek és új klubjának képviselői bejelentették, a 45 éves zseni ősztől a Szpartak Moszkva kapujába áll. Hasek új kihívásokat keresett, ezért igazolt a KHL-be. Az 1965. január 29-én született klasszis az 1981/82-es szezonban mutatkozott be a felnőttek között…..
Szeretnénk a Slohokej Ligát komolyabb sorozattá fejleszteni, attól sem zárkózunk el, hogy tárgyaljunk a magyarokkal a bajnokságaink közötti együttműködésről – nyilatkozta blogunknak Bogdan Jakopic, a Slohokej Liga elnöke. Izgalmas részletek hajtás alatt. A ligát és…..
A Pittsburgh Steelers futballcsapat stadionja, a Heinz Field ad otthont a 2011-es év első hokieseményének: a Penguins a Washingtonnal játszik január 1-jén. Egyéb híreink is vannak az NHL-ből: egy norvég és egy német világbajnoki résztvevő az NHL-be igazolt. Eldőlt, hogy a…..
A két legutóbbi világbajnokságon Oroszország–Kanada döntőt játszottak, mindkétszer európai siker lett a vége. Ezúttal már a legjobb nyolcban találkozik a két csapat, ugyanúgy, ahogy Vancouverben. Akkor is a tengerentúliak vacakoltak a torna első szakaszában, majd brutális…..
Sava18 2010.05.19 01:00:34
Október elejére megépül a Ferencvárosi TC új jégpályája – ezt Rieb György, a klub elnöke mondta el blogunknak. A Millenárishoz hasonló mobil jégpálya sátras fedést kap, de a kiszolgáló létesítmények utánpótlás-mérkőzések lebonyolítására is alkalmassá teszik majd…..
A detroiti Pavel Dacjukra is számítana Vjacseszlav Bikov orosz szövetségi kapitány a pénteken kezdődő világbajnokságon abban az esetben, ha a Red Wings éjjel kiesne az NHL-playoffból. Az oroszok nagyon fogadkoznak, Bikov mellett Zaharkin másodedző és Vlagyiszlav Tretyak szövetségi…..
Egyéves szerződéshosszabbításban állapodott meg a magyar válogatott kapitánya a francia klubbal. Szélig Viktor 2006 óta játszik Brianconban, tehát az ötödik légiós szezonját kezdheti. Blogunknak elmondta, nagy volt a jövés-menés a csapatban, de ez ottani viszonylatban nem…..
Sava18 2010.05.04 23:38:52
@budaijegesmedve: Te miről beszélsz??? Ha olvastad egy éve a cikkeket akkor tudod hogy Ladányi miért jött haza... Franciaországban pedig nem nagy dolog jégkorongozni. Csehország, Szlovákia, Svájc, Finnország, Svédország, Németország. Na ezek már elmennek :D
Szlovénia megérdemelten jutott fel az A csoportba, a döntő mérkőzésen sokkal jobban játszott, mint a magyar válogatott. A második harmadban messze-messze fölénk nőttek, és bár akkor még csak egy góllal mentek el, látszott, hogy nagyon nehéz lesz újítanunk. Nem is sikerült,…..
Vasárnap hét mérkőzést rendeztek a KHL-ben, ezek közül öt meccsen továbbjutott a győztes. Keleten a két meglepő vereséget a Szalavat Julajev és a Metallurg Magnyitogorszk szenvedte el, előbbi Jekatyerinburgban, utóbbi Cseljabinszkban. A Nyeftyehimik söpréssel verte ki az…..
Sava18 2010.03.15 09:47:46
@csatoimi: Te sosem alszol? :)
Pénteken megkezdődnek az OB I. elődöntői. A középszakaszgyőztes Dab.Docler azt a Vasas Bp. Starst fogadja, amelytől legutóbbi öt mérkőzésen vereséget szenvedett. A csata három győzelemig tart. Az FTC–Fehérvár párharc csak szombaton indul, mert előbbi csapatnak még be kell…..
Kedden eldőlt, hiába minden idők legerősebb miskolci hokiszezonja, nem folytathatja a borsodi gárda az OB I. legjobb négy csapata között a küzdelmet. A Magyar Kupa bronzérme mellett jelentős siker, hogy ebben az idényben minden riválisát le tudta győzni a Miskolc. Ilyen még nem…..
Sava18 2010.03.10 16:40:06
@eszel59: Ugye ezt te sem gondoltad komolyan... Egyébként is az ő pályájuk hibája miatt szakadt szakadt félbe a meccs. Meg akkor az MJSZ azt mondaná hogy "akkor mínusz 10 pont" s máris nincs a Fradi a rájátszásban. De lejátszák effelől nincs kétségem.
Sidney Crosby hirtelen halálos góljával nyerte a házigazda Kanada a vancouveri olimpiát. Hajtós, kemény, feszült döntőt játszott a két tengerentúli csapat, a dráma a rendes játékidő utosó percében érte el a tetőfokát, az aranyérem sorsa a ráadás 8. percében dőlt el. Hazai…..
Két mérkőzéssel folytatódik este hatkor az OB I., a táblázat két utolsója az elsőkkel találkozik. A Miskolc és az UTE számára a győzelem az elsődleges cél a rájátszásért folytatott csatában, amelyet az újpestiek új szakmai vezetéssel folytatnak tovább. Eduard Giblak…..
Máris kezdődik a csoportkör utolsó fordulója az olimpián, de a lebonyolítás sajátosságai miatt nem nagyon van esélyünk okosan megtippelni az egyenes ági negyeddöntősöket, illetve a negyeddöntőkért folytatandó párharcok beosztását. Hiszen sem az A, sem a B, sem a C csoportban…..
11 másodperccel a vége előtt még 1-3-ra állt Ausztria Franciaország ellen, innen sikerült nyerniük. Hogy ne higgyük azt, mi tudunk a leghülyébb módokon kikapni, nyolc másodperc alatt úgy lőttek két gólt, hogy a kettő közötti bulit sem nyerték meg tisztán. Megmutatjuk, hogy…..
Sava18 2010.02.12 14:45:37
A Mol Liga-alapszakasz második helyére pályázó SC Csíkszereda alaposan elverte az Újpestet. Az első harmad után egy, a másodikat követően három góllal vezettek a hazaiak, a vége 6-2 lett. Ezzel a bajnokság utolsó három összecsapásának eredményétől függetlenül kialakult a…..
Sava18 2010.01.16 21:06:33
@Kekfeher: S ezt pont neki írtad?
Sava18 2010.01.16 21:27:19
@Kekfeher: Véleményt megosztani szabad, de ha jól tudom ő pont tett volna a Sportclub-ért amiből ott nem kellett. Tehát neki felesleges az ilyet magyarázni, csak ezért írtam. Persze ha rosszul sejtem a dolgokat valaki úgyis mindjárt reagál rá :)
Sava18 2010.01.16 21:49:35
@Kekfeher: A nézőszám a játék minőségétől és eredményességétől függ a fejlett piaci világban. A minőséghez pedig pénz kell ami a szponzortól jön. Lehet itt vitázni hogy nem így van de akkor is ez az igazság. Mit gondolsz lenne a nézőszám Fehérváron 3000 felett ha kiszállna az EBEL-ből? Ha egyszer a közönség hozzászokik a jóhoz, nehéz nekik megmagyarázni hogy nincs több pénz most ennyire futja. Ennyi...
Már a közeli jövőben is egészen biztosan visszatérek szurkolóként, mondta Pat Cortina tegnap este azon a beszélgetésen, amelyen a válogatott régi és új szövetségi kapitánya, azaz Ted Sator, továbbá Diego Scandella, Énekes Lajos és Glen Williamson vett részt. A távozó…..
Sava18 2009.09.29 16:20:28
Kiszáll a HC Csíkszereda finanszírozásából Kurkó János György. A csapat fő támogatója a klub honlapján jelentette be döntését. Az üzletember magyarázatában itt mélyedhetnek el bővebben. Azon vagyunk, hogy mi is megszólaltassuk őt, ez tegnap reggel óta nem sikerült.…..
"Gratulálok, hogy a magyarok ott lehetnek az A csoportos világbajnokságon. Eddig nem sokat tudtam a magyar hokiról, az elmúlt években elért eredményekre azonban mindenki felfigyelt a sportágban" – jelentette ki Jari Kurri, a finn válogatott csapatvezetője a két…..
Újpesti TE–Alba Volán, NZ-Stars–Miskolc és Dab.Docler–Ferencváros középdöntőkkel folytatódik az országos bajnokság. Legalábbis akkor, ha az Újpest kedden képes lesz érvényesíteni a papírformát Miskolcon. Ha nem teszi, a Stars még befoghatja. Az Újpest…..
Sava18 2009.02.23 07:22:28
@Tibet: Szabály van hogy ki játszhat vissza, s most jönnek az elődöntők. Ha visszaolvasol pár cikket sok hónapra visszamenőleg is, akkor ott látszik majd hogy már az eleje óta ismert a lebonyolítás menete. Nincs ebben semmi turpisság...
A másik két olimpiaiselejtező-csoportban nem pénteken volt forduló, mint nálunk, hanem szombaton, és Hannoverben el is dőltek a dolgok. Oslóban még vannak nyitott kérdések. A E csoportban született nagy meglepetés, és volt szoros meccs, de mindkettő úgy ért véget, hogy a…..