Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dalevi04

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ultrabalaton... az első...nem tudom lesz e következő. Hit,élmény, utazás, zarándoklat, önismeret, koncentráció, felkészülés, barátság, szerelem, ismerősök és ismeretlen ismerősök, elvárások. Próbálom összeszedni a kulcsszavakat amik először eszembe jutnak. Nem könnyű mondatokba önteni mindazt amit …..
Párt-fogók 2015.04.09 08:41:08
Jó néhány éve erről a témáról vitatkoztam végig majdnem egy egész éjszakát egy kedves férfi ismerősömmel, aki váltig állította, hogy tisztelet a nagyon ritka kivételnek, a nők harminc fölött megszűnnek vonzó, életvidám, szexis lénynek lenni. Innentől kezdve búskomor…..
Egy barátom azon kesergett a minap, hogyha megpróbál őszintén beszélni a feleségével, akkor annak mindig veszekedés a vége. Megkérdeztem, hogy milyen témában megy ez a nagy őszinte vallomásözön. Az első példa a szokásos banális női tesztkérdés volt. Megkérdezte az asszony,…..
Chez DuBarry Rob the Cradle 2014.06.04 12:07:24
A cím azt jelenti, hogy kirabolni a bölcsőt, pontosabban kiüríteni a bölcsőt. Arra a jelenségre használják, amikor egy idős nő együtt van egy fiatal férfival. Akár csak szexuális együttlét, akár kapcsolat céljából. Nagyon régi jelenség, és nagyon régen ellenzi a társadalom. Azért, mert ebből a nemi…..