Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BaktaLórántLánya

0 bejegyzést írt és 35 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Adott egy odaadó férj, aki a feleségének minden külföldi útjáról valamilyen különleges szuvenírt hoz ajándékba. Adott továbbá egy designért, és persze ezekért a meglepetésekért rajongó fiatal feleség, aki nem mellesleg sikeres menedzser egy felkapott ügynökségnél. És…..
BaktaLórántLánya 2014.12.15 21:06:00
@Mille38: Hol itt a baj?
..
BaktaLórántLánya 2014.10.21 09:27:24
Látom magam előtt, ahogy öntudatosan ül a méretes pocak körül, ülés hanyag, fekvő pozicióban, könyék kivetve, félkézzel vezetve tolja az ipart meg az észt. Jujj de jó lesz,a mikor kiöregedIk ez a típus! De az első kommentek alapján nem mindeki ért egyet velem,…..
Texas egyike az Egyesült Államok legérdekesebb államainak, hiszen a maga 26,5 millió lakosával önmaga a teljes ország népességének közel 8,5 százalékát adja, ám a lakosság legnagyobb része olyan nagyvárosokban és környékükön él, mint Houston, Dallas, and Austin. Az amerikai…..
BaktaLórántLánya 2014.10.06 14:00:20
Én azon csodálkozom, hogy még mindig van aki csodálkozik, hogy a nép mennyire le tud süllyedni. Évek óta ez a tendencia, értelmi fejlődésnek a halvány reménysugara sem látszik, szóval nem is értem, miféle reményeket fűznek egyes önjelölt terézanyák a társadalomhoz.Egyszer…..
BaktaLórántLánya 2014.10.06 12:30:35
@SadRedBucket: Háát, nem sikerült megragadnod a cikk lényegét, az már biztos...
Közhely, hogy a tartós kapcsolatban élő férfiak keveslik a szexet otthon. Vajon mi az oka annak, hogy a párok többségénél már a heti egy akció is ritkaságszámba megy? És miért a nő az, aki látszólag ragaszkodik a partneréhez, de nem engedi magához a férfit?   Minden városi…..
Az elmúlt évek változásai, a válság, a környezeti hatások, az elöregedő társadalom egyre több embert késztet arra, hogy kisebb lakásokba költözzön, kisebb házakat építsen. Az ingatlanhirdetések között is megnőtt a garzonok és a kisebb házak száma, ám míg ezek gyorsan…..
Melyik település ne szeretne egy Oscar-díjas film főszereplője lenni? A japán Taidzsi (Taiji) azonban valószínűleg nem ilyen hírnévre számított, amikor 2009-ben a „The Cove” (Az Öböl) c. dokumentumfilm miatt bekerültek a hírekbe. Az viszont biztos, hogy az egyik legbrutálisabb…..
BaktaLórántLánya 2014.10.01 14:38:29
@Attila64: Ha már japán vonatkozású cikk, maradjunk az egyszervolt Hirosima városánál...
Társadalmunk az elmúlt évtizedekben hosszú utat tett meg az elfásodás és a felesleges rohanás útján, s talán el is felejtettük, milyen is "menőnek" lenni. Ideje leckét venni a múltból! Gyermekek Chicago utcáján 1941-ben Családi fotó a századfordulóból Nők boxolnak…..
  Csak nem megfordul a világ? A brit orvosok szerint manapság több férfi mond nemet a szexre, mint nő. Lehet, hogy ezentúl az erősebb nem fog fejfájásra panaszkodni? De a viccet félretéve, jól működő szexuális kapcsolatban bizony komoly problémát és fejtörést okozhat, ha a…..
A nyári olvasmányaim között volt Leo Babauta cikke, amiben arról írt, hogyan alakította át 7 szabály segítségével az életét úgy, hogy az sokkal egyszerűbb lett. A 7 szabály némelyikét annyira érdekesnek találtam, hogy lefordítottam a listát. Íme: ***UPDATE*** A…..
BaktaLórántLánya 2014.09.27 00:03:46
@Bona Fides: De milyen igazad van...
Internetisztán népe össze-vissza alélta magát a gyönyörtől, hogy Emma Watson lett az ENSZ jószolgálati nagykövete, vagy mi a fene (eddig azt se tudtuk, hogy ilyen van...). Ennek köszönhetően három dolog történt: 1. A kisasszony, kinek meztelen fotóira titokban még a…..
BaktaLórántLánya 2014.09.26 23:54:58
@pingwin: Ha valaki kíváncsi lesz a véleményedre, hogyan mutassa ki az érzelmeit, meg fog téged kérdezni. Míg ez nem történt meg, szerintem semmi közöd hozzá.
Vigyázat! A nyugalom megzavarására alkalmas képek következnek. 1942 - Milton Brooks  A detroiti Ford Motor Company dolgozóinak sztrájkja 1964 -  Robert H. Jackson  Jack Ruby nightclub-tulajdonos az újságírók és rendőrök gyűrűjéből kiszabadulva, közvetlen közelről…..
BaktaLórántLánya 2014.09.26 17:32:14
@csepke: Teljesen igazad van! Véletlenül se gondolj azokra az apákra/fiúkra/fivérekre, akiknek odaveszik valamelyik férfi rokona a háborúkban. Ők nem számítanak, hiszen csak harciaskodó ösztönű férfi állatok!
De egyébként éljen a nemek közti egyenlőség, ugye?
Önnek is van egy története? Kirúgták, megalázták, vagy az 50. interjún is elutasítottak? Zaklatja a főnöke, esetleg az alkalmazottaival akadtak problémák? Írjon nekünk! munkahelyiterror@gmail.com   Sziasztok,   Tanácsra lenne szükségem az alábbi probléma miatt: a főnököm…..
BaktaLórántLánya 2014.09.24 22:10:11
Szombaton, szeptember 20-án egy zágrábi téren tartottak demonstrációt a horvát állam és a Szentszék közötti Vatikáni Szerződés felmondását követelő szervezetek. Egy ellentüntető, dr. Ružica Ćavar: "Vörös bűnözők, adjatok vissza mindent az egyháznak, amit elraboltatok!"…..
Berki Krisztiánt sokan annyira utálják, hogy amikor megemlítettem őt előzőleg egy cikkemben, többen megsértődve fejezték ki nemtetszésüket, és fenyegettek meg hogy soha többet nem olvasnak engem. Persze én tudom, hogy mindez csak műbalhé - Berki igazából minden nő álma. A Fem3…..
BaktaLórántLánya 2014.09.22 14:32:54
@blogvadasz: Hogy mit mondanak az "igazi nők", az nem igen számít, nem releváns dolog. Ők nem tudják, mi kell nekik. Addig, amíg nem találkoznak egy Berki kaliberű rosszfiúval, addig fikázzák csak.
Ez pont olyan ostobaság női részről, mint férfi részről azt szajkózni, hogy belső értékek, meg háziasság, meg mif@szom. Nem ám a ropogós gömbmellű 19 éves bombázó kellene ám minden férfinak. Á, dehogy. Csak a többségnek, átlag Jóskának, Arankának savanyú a szőlő.
BaktaLórántLánya 2014.09.22 14:44:23
@braue: Köszönöm a kedves személyeskedő válaszodat! Azt hiszem, mindent megbeszéltünk.
BaktaLórántLánya 2014.09.22 15:04:04
@braue: Basszus, már minden komeentet úgy kell kezdeni, hogy "Ez nem egy szent és mindenek felett álló kinyilatkoztatás, csak egy vélemény. Kéretik úgy kezelni, és a hozzászólót nem a dunába lövetni, mert más a tapasztalata/alacsonyabbnak vélem az IQ-ját, mit a sajátom/sajátomat"?
Elefántcsontparton iskola nyílt férjeknek. Méghozzá nem is akármilyen okból, hanem abból a célból, hogy egy kicsit jobban átérezzék mennyit is dolgoznak oldalbordáik a családért. A házi feladat pedig nem más, minthogy be kell vállalni egy kis takarítást otthon. Kouayou…..
BaktaLórántLánya 2014.09.22 14:25:41
BaktaLórántLánya 2014.09.22 14:25:41
Az Index.hu címlapon közölte, hogy egy titokzatos telefonáló szerint a miniszterelnök kiakadt az ELTE-ÁJK gólyatáborában énekeltetett majomház induló és a jogászinduló obszcén szövegein. Tekintsünk el attól, hogy milyen következményei lesznek ennek az ELTE HÖK vezetésére és…..
Kertkonyha Paprikás krumpli 2014.07.21 06:00:00
Paprikás krumpli újragondolva, azaz hagyományos ízek egészségesen, könnyű formában, tisztán növényi alapanyagokból.     A receptért IDE kattints...
A Pedigree szerint egyszerű a képlet: ha egyedül vagy, fogadj örökbe egy kutyát. Ami egyébként tényleg elég logikus, depi és magány ellen a legjobb orvosság lehet egy szerető kedvenc... ..
BaktaLórántLánya 2014.06.30 19:19:38
Az utóbbi években a képregényfilmek reneszánszát éljük; F4, Batman, Pókember, X-Men, Thor, Amerika kapitány, Zöld Lámpás, Hulk és a többi. Ezek egy része bombasiker lett, mások szerényebben teljesítettek, vannak azonban olyan képregény-adaptációk is, melyeket a gyártók…..
BaktaLórántLánya 2014.06.30 09:30:47
disrupt Nem is etted meg! 2014.06.19 10:52:24
A You Did Not Eat That Instagram fiók azoknak a vékony lányoknak a fotóit gyűjti, akik hatalmas adag hizlaló ételekkel pózolnak a kamerának, miközben mindenki tudja az igazságot: valójában nem is ették meg azokat. A #youdidnoteatthat (YDNET) hashtaggel ellátott képeken szereplő…..
Egyre több a szexuális bűncselekmény az amerikai egyetemeken, ráadásul egy olyan időszakban, amikor a többi bűnelkövetés száma csökkent. Az okokat egyelőre senki sem ismeri. Az elmúlt tíz évben alaposan megugrott az amerikai főiskolákon és egyetemeken elkövetett szexuális…..