Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Haénnemakkorkicsoda?

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedves barátaim az Úrban,  ez egy ilyen év, kicsit sok dolog ér véget. Az év elején itthon az Ulpius dőlt be, külföldiában a Tesco szüntette be az ekönyv-forgalmazást, és a txtr is becsődölt. Ez utóbbit még érteni is lehetett, az eszközeik – ha óvatosan akarunk fogalmazni…..
Szegény Sylvester Stallonét sokan a mai napig egy izomagyú, levitézlett akciósztárként tartják számon, holott már a Rambo is egy igen jó művészfilm volt tőle (persze szigorúan csak az első…..
Haénnemakkorkicsoda? 2015.08.16 19:49:53
Kezdődött az egész azzal, hogy láttam egy előzetest, az Invictus Games Kft új játékáról, a Dustoff Vietnámról. A magyar fejlesztő több alkalmazását is bemutattam már Nektek: Jewel Fight: Heroes of Legend, valamint a Miner Man.Sajnos a megjelenés előtt nem tudtam kipróbálni,…..
Nem túl sok mindent lehet hozzáfűzni az FTC vezetőségének döntéséhez, miszerint az RTL Klub stábját nem engedik be a stadionavatóra, talán csak annyit, hogy elég pitláker húzás ez, kérem szépen. Állambácsi seggét ennyire szánalmasan tán még a debreceni stadion örvén sem…..
Haénnemakkorkicsoda? 2014.08.09 23:48:52
@Intruder71:

miközben cenzúráznak, elég nehéz. Ha nem érted, miért baj, hogy egy meccsről egy 10, lassan írom tíz éves esemény felvételeivel számolnak be, akkor neked felesleges is.
Haénnemakkorkicsoda? 2014.08.10 00:07:48
@Intruder71:
Akkor utoljára.
Szerinted ha az idei VB döntőről úgy számolnak be, hogy z 1986-os meccsről beszélnek és mutatnak képeket, az heléyénvaó? Hiszen jaj, nincs kép...
Tényeg lassan mondom, hogy tényleg felfogd. ha nincs balhé, akkor a meccs szempontjából lényegtelen, hogy 10 évvel ezelőtt volt.
Amúgy lehet, hogy pont ezért a stílusért rühelli mindenki azt a csodálatos tévét? Csúsztatások, ferdítések, sumákolások, és most csak a sportról beszélek, a többi nem is érdekel.
ha még mindig nem fogod fel, akkor te tényleg valami belső fazon lehetsz, felesleges is neked magyarázni...