Regisztráció Blogot indítok
Adatok
td_fruska

21 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Tegnap jött a megkeresés Tánczos Gábor HFC igazgatótól, hogy volna-e kedvem a hétvégén bunyózni Angliában. // //   Ezúton is szeretném megköszönni neki a lehetőséget. Az elmúlt hetekben ugyan nem volt meccsem kilátásban, de a motivációm talán minden…..
Február 14-én szombaton a Soroksári Sportcsarnok adott otthont az Amatőr MMA Magyar Bajnokság első fordulójának a Magyar MMA Országos Szövetség és a Magyar MMA Prémium Liga szervezésében. // //   A helyszínválasztás tökéletesnek bizonyult, a sportcsarnok jól…..
November 15-én a Magyar Premium MMA Liga mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna sorozatainak győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, a Countdown…..
November 15-én a Magyar Premium MMA Liga mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna sorozatainak győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, lassan elérkezünk…..
November 15-én a Magyar Premium MMA Liga történetében mérföldkőhöz érkezi. Az első évad négyes torna győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A kialakult párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, lássuk…..
November 15-én a Magyar Premium MMA Liga történetében mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna sorozatainak győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A kialakult párosítások már első látásra is izgalmasnak…..
Perjés Dórára igazán büszkék vagyunk, a TOTALDAMAGE olvasói nevében gratulálunk a tegnapi győzelméhez az XFC szalmasúlyú tornáján Brazíliában. Dóra nevében Tánczos Gábor írt a brazil kalandról, Dóra pedig hamarosan megossza velünk személyes élményeit az XFC…..
November 15-én a Magyar Premium MMA Liga történetében mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár Sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A kialakult párosítások már első látásra is izgalmasnak ígérkeznek, lássuk…..
November 15-én a Magyar Premium MMA Liga történetében mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna sorozatainak győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért. A kialakult párosítások már első látásra is izgalmasnak…..
Barb "The Little Warrior" Honchak, az Invicta FC 125 fontos bajnoka Perjés Dóri kalocsai mintás Dragon Do ruháját választotta a November 1-i Invicta 9 Honchak vs. Hashi gàla profil fotózásához. Na, ez a nem mindegy! Dóri eközben Sao Paoloban izzít a szombati összecsapásra…..
November 15-én a Magyar Premium MMA Liga történetében mérföldkőhöz érkezik. Az első évad négyes torna sorozatainak győztesei csapnak majd össze a budapesti Gerevich Aladár sportcsarnokban a liga bajnoki öveiért, mely immár a  Hungarian Fight Championship név alatt kerül…..
Október 25-én, szombaton a németországi Straubingban egy kisebb magyar csapat képviselte hazánkat a Young Blood Night 2. gálán. A Young Blood Night egy feltörekvő német szervezet, az este folyamán MMA és K1 meccsekre került sor. A stadionban 1200 néző előtt csaptak össze a német,…..
Ahogy már korábban olvashattatok róla, Perjés Dóra a közelmúltban a dél-amerikai XFC szervezethez igazolt. Dóri október 18-án debütál a szervezet sao paoloi gáláján Luana Santos Medeiros ellen. A brazil lány igazán impozáns 12-2-0 muay thai mérleggel rendelkezik, és eddigi 2…..
  Október 11-én lehetőséget kaptam az MMA Premium Liga pápai The Cage gáláján a második női négyestornájában is részt venni. Az első körben, idén áprilisban az elődöntőben megosztott pontozással maradtam alul Rácz Irénnel szemben egy döntetlen közeli mérközésen. Nagyon…..
Te ismered a magyar WMMA-t? Hamarosan megismerheted! ..
Amíg Gustaffson és Cormier eldöntik, hogy ki megy Bones ellen legközelebb a lányok sem tétlenkedtek a nyáron. Lezajlott a UFC első két 115 font-os meccse és mondhatni a papírforma érvényesült. A brazil Claudia Gadelha könnyedén hozta a pontozásos győzelmet a finn Lahndemaki ellen,…..
Magyarország legeredményesebb női mma versenyzője, Perjés Dóra neve nem ismeretlen azok számára, akik követik kis hazánk küzdősport történéseit. Dórival a terveiről, a dél-amerikai igazolásról és az elmúlt év eseményeiről beszélgettünk. Az elmúlt egy év nagyon…..
Totaldamage Rémes Rin a UFC-nél 2014.07.08 20:11:03
Az év egyik legnagyobb meglepetése a japán pankrátor lány, Rin Nakai UFC igazolása. A 16-0-1 mérleggel rendelkező csupa izom Rin sportkarrierje mellett hétről hétre meglepő videókkal rukkol elő Youtube csatornáján. Bizarr jelmezekbe öltözve sütit süt,porszívózik vagy éppen…..
Joanna Jedrzejczyk, a lengyelek feltörekvő mma harcosa a napokban a UFC-hez igazolt, miután a legutóbbi Cage Warriors gálán KO-val legyőzte az angolok büszkeségét, Rosie Sextont. Rosie a mérkőzés utan bejelentette visszavonulását a versenyzéstől. Joanna profi mma mérlege eddig…..
Nemrégiben felröppent a hír, hogy a wmma egykori arca Gina Carano hollywoodi kitérője után újra beugrik bunyózni. Ha lúd, hát legyen kövér, meglepő módon érdeklődésének középpontjában egy Ronda Rousey elleni meccs áll. Hogy mi igaz a hírből, azt nem tudni biztosan, de mind…..
Nem is olyan rég', hogy Dana White kijelentette, a UFC oktogonja nem nyitott a női divíziók számára. Aztán debütált Ronda Rousey és megenyhült a nagyfőnök szíve, mostanra pedig odáig jutottunk, hogy két hét múlva kezdődnek az első, kizárólag női versenyzőkkel feltöltött The…..