Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andre Lowoa

30758 bejegyzést írt és 44 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ne engedd magad eltéríteni a célodtól! "Legyetek az igének cselekvői, ne csupán hallgatói, hogy be ne csapjátok magatokat." (Jakab 1:22)Az, hogy ezt az évtizedet Isten dicsőségére éld, meg fogja követelni prioritásaid, időbeosztásod, kapcsolataid és minden egyéb más…..
Azért vagy életben, mert Isten szeretni akar téged „Mert őbenne választott ki bennünket a világ teremtése előtt, hogy szentek és feddhetetlenek legyünk előtte. Szeretetből eleve arra rendelt bennünket, hogy Jézus Krisztus által – akarata és tetszése szerint – fogadott…..
A tiszta szóért...     A mai nap imádsága: Uram! Látod milyen sok bosszúságot, bajt és tragédiát okozunk hiteltelenné vált szavainkkal. Add nekünk szeretetedet, hogy megújulhasson nyelvünk, s általa egész életünk! Ámen   Pál írja: Ha bármely módon, akár…..
Genovai Szent Katalin     özvegy és szerzetes, † 1510.    SVÉD SZENT KATALIN szerzetesnő, III. r. (1331-1381) Apja Ulf Gudmarsson elokelo úr, anyja Szent Brigitta volt. Nyolcan voltak testvérek. Fiatal korában kolostorban nevelkedett. Szülei - az o elozetes megkérdezése…..
Szent Bazil felszentelt vértanú Szent Bazil a Galáciában levő Ankirai egyház papja volt. Nagy buzgósággal tanította híveit a keresztény igazságokra, és igyekezett eltéríteni őket minden gonosz úttól. Abban az időben, amikor trónra lépett a hitehagyott Julián császár, és…..
Kinyilvánítom akaratom, hogy mindenkit megtérésre vezessek és megmentsek! 2017. július 26. Az Úr az én erősségem, örömöm, lélegzetem, mosolyom, hódítóm, megmentőm!   Ilyen vagy Te, Uram, és én magasztallak Téged. Téged, aki a világmindenség Királya…..
Armageddon nyomában 2019.03.22 05:48:00
Március 22. – Laetáre napja ~ Beáta, Izolda napja A nők számára guzsalyütő nap. Most már végleg fel kell hagyniuk a fonással, szövéssel, itt vannak a tavaszi munkák a nyakukon. Nem szabad téli munkára fecsérelni az időt. A kerti, a kinti munka fontosabb, sürgősebb, minél…..
 A legnagyobb áldás, amelyben Isten részesíti az embert, az, hogy elválasztja a bűntől. (C. H. Spurgeon)A mai emberek túlnyomó többsége már csak azt tekinti értéknek, ami a kíméletlen konkurenciaharcban alkalmas arra, hogy embertársai fölé emelje.Konrad Lorenz A világ…..
“Drága szeretett leányom, azt szeretném, hogy minden Követőm tartson egy böjti időszakot a következő hétfőtől egészen Nagypénteken 15:30 – ig.A böjtnek akár egy kis jelképes formája is betekintést fog engedni nektek Tervembe, az Üdvösség Tervébe és abba, hogy hogyan segíthettek Nekem az összes…..
“Drága szeretett leányom, azt szeretném, hogy minden Követőm tartson egy böjti időszakot a következő hétfőtől egészen Nagypénteken 15:30 – ig.A böjtnek akár egy kis jelképes formája is betekintést fog engedni nektek Tervembe, az Üdvösség Tervébe és abba, hogy hogyan segíthettek Nekem az összes…..
"tudnotok kell, hogy nagylelkűségetek, minden nap, a lelkek millióit menti meg. Egyetlen egy perc sem vész kárba szenvedéseitekből.... De tudnotok kell, ha ezt teszitek, akkor segítetek Nekem az emberiség nagy részének megmentésében. Ti segíteni fogtok Nekem a Földön való uralkodásom alatt is,…..
"tudnotok kell, hogy nagylelkűségetek, minden nap, a lelkek millióit menti meg. Egyetlen egy perc sem vész kárba szenvedéseitekből.... De tudnotok kell, ha ezt teszitek, akkor segítetek Nekem az emberiség nagy részének megmentésében. Ti segíteni fogtok Nekem a Földön való uralkodásom alatt is,…..
TIME & WEATHERClick Image To View More Free Weather Widget A KÖZSÉG Garabandál igen kellemes fekvésű, 300 lakosú község, elszigetelve a hatalmas Cantabria-i hegyek által Sapnyolország északnyugati részén. Santandertől, ami provinciális…..
Hogyan juthatsz a mennybe?   „Az evangélium mondja el, hogyan tesz Isten igazzá a maga szemében. Ez az elejétől a végéig, hit által történik, ahogy az Írás mondja, ’az igaz ember hit által él.’ ” (Róma 1:17 – NLT fordítás) Nincs az életünknek nagyobb célja a Mennynél. A Biblia beszél a…..
Azért szeretünk, mert Isten szeret minket   „Mi tehát azért szeretünk, mert ő előbb szeretett minket." (1Jn 4:19, NIV fordítás) Isten képmására lettünk megteremtve, hogy két dolgot tegyünk a világban: megtanuljuk szeretni Istent és az embereket. Az egész élet a szeretetről szól. De a…..
Áldozatkészségért. A mai nap imádsága:Urunk, Istenünk! Sok terhet veszünk vállunkra magunktól is, és Te is adsz nagy bölcsességed szerint keresztet nekünk... Add, hogy ne morgolódjunk, hanem felismerjük e kihívások mögött mennyei akaratodat, s aszerint cselekedjünk - ma is! Ámen Az az én…..
A HAMISSÁG ÜLDÖZI AZ IGAZSÁGOT   1989. szeptember 30. Szüntelenül örvendezem szeretetedben Jézusom. Szeretetedet és hûségedet hirdetem a nap minden órájában, mivel úgy alkottad a szeretetet, hogy örökké megmaradjon, és erõs gyökerei legyenek a mennyben és a Földön. Eljön az idõ, amikor…..
Szent Szerápion     püspök és hitvalló, † ~360    Szent Tamás pátriárka Tamás erényes élete és kiváló értelme miatt a konstantinápolyi Nagy Egyház diakónusa lett Böjtölő Szent János által. Fókász császár uralkodása alatt (602-10.) Konstantinápoly…..
FLÜEI SZENT MIKLÓS remete Svájcban: szeptember 25. *Flüe, Sachseln mellett, 1417. +Ranft, 1487. március 21. Klaus, amint Flüei Szent Miklóst nevezték, egy tehetősebb parasztcsalád első gyermeke volt. Már gyermekkorában megmutatkoztak annak jelei, hogy különleges módon…..
BOLDOG GALANTINI IPOLY III. r., rendalapító (1565-1619) Firenzében született iparos szüloktol, akik vallásos nevelésben részesítették, úgyannyira, hogy ifjú korában felvételét kérte a kapucinus rendbe. Gyenge egészsége miatt azonban nem vették fel. Ezért atyja mesterségét, a…..
NURSIAI SZENT BENEDEK *Nursia, 480 körül +Monte Cassino, 547. március 21. A szerzetesség eszménye, amely ilyen vagy olyan változatban minden nagy vallásban megtalálható, a keresztény Európa számára Benedekben olyan formát öltött, amely másfél évezreden át hatott az egész…..
Szent Benedek a nyugati szerzetességnek atyja. Ő alapította a 13. századig szinte egyeduralkodó bencés rendet, amely elévülhetetlen érdemeket szerzett a római kultúra megmentésével, a germán népek térítésével, a tudomány, művészet, különösen pedig az istentisztelet…..