Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Andre Lowoa

31244 bejegyzést írt és 50 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A június hónap nevének származtatásánál már maguk a rómaiak is zavarban voltak. Egyesek a régi római "Junius"-nemzetség nevéből eredeztették, amelynek leghíresebb tagjai: L. Junius Brutus, a római királyság intézményének megszüntetője, továbbá a két fivér - M. Junius Brutus és D. Junius Brutus -…..
„A nyár ráklábon érkezik, nyúlhatom szalad el”, júniusban ugyanis a Rák csillagkép az uralkodó. A régi rómaiak Juno istennőnek, a házasélet istennőjének szentelték ezt a hónapot. A népi tapasztalat szerint e hónap időjárása sok veszélyt rejteget, noha már a nyár hírnöke. Az alábbi közmondásként…..
A szeretet az egyetlen, ami tékozlás útján gyarapszik. (Victor Hugo)Akkor töltekezel Istennel, amikor hiányát átéled.Simon AndrásAz első lépés azon az úton, hogy az ember erős legyen, abban áll, hogy az ember magának bevallja saját gyengeségét.Az engedelmesség Isten gyermekeinek életfeladata.…..
A gondviselés kinyitja a második ajtót, amikor az első becsukódik.A lelki béke sokszor a megváltozott hozzáállásból származik, nem pedig a megváltozott körülményekből.A nagyság, és alázat nem egymást kizáró tulajdonságok.Az a madár, mely két fán lakik, egyiken sem rak fészket. Az a lélek, amelyik a…..
Armageddon nyomában 2020.06.29 07:34:00
Péter-Pál napja Péter és Pál apostol Az első az apostol- fejedelem, a másik a népek apostola volt. Ezen a napon kezdődik az aratás, mivel a néphit úgy tartja, hogy a búza töve "Péterpálkor" megszakad. Szent Péter a halászok védőszentje, hiszen maga is halász volt, mielőtt Jézus tanítványai közé…..
HÁZAMAT NYUGATON KIFOSZTJÁK EGY ORSZÁGGÁ LESZ A KELET ÉS A NYUGAT   1994. október 24. Szentséges Szívem Vassulája! 1 Jobban tetszene, ha így mondanám, a Pantokrátor Vassulája? 2 Az én Nevemben vagy felajánlva. Egy vagyok és ugyanaz, de az emberek részekre osztottak. 3 Aki…..
Magyarországon a végrehajtói kör köztudottan nagyon jól megél a nemzet sanyargatásából, meghurcolásából. Nézzük a számokat! A nyilvánosan elérhető cégadatok alapján összeállítottuk a legtöbbet kereső végrehajtók TOP 10-es listáját nettó árbevételük alapján: (Forintban és – dollárban a 2020.06.29.-i…..
A MÁSODIK ERÉNY MISZTÉRIUMÁNAK ELŐCSARNOKAFeltesszük magunknak a kérdést: hogyan lehetséges,Hogy a Reménynek forrása mindig bővizű,Hogy e forrásból mindig felfakad a víz,Hogy mindig csobog, mindig fiatal, mindig tiszta.Mindig friss, mindig áradó, mindig élő.Honnan veszi oly tiszta, oly áttetsző…..
AZ A GAZDAGSÁG, HA VALAKI MEGTÉR   1991. február 26. Ma azon gondolkoztam, hogy vajon kaphatnék-e üzenetet Szent Páltól vagy Szent Pétertõl? Szerettem volna egyes misztériumokat megérteni, és az Úr válaszát kértem. Uram? Én vagyok. Figyelj virágom, ma megváltásotokon munkálkodom.…..
Boldog az a lélek, aki szeret Engem 2016. február 12. Istenem, Atyám, királyok Királya, míg nem találkoztam Veled, félholtan feküdtem, míg nem jelentél meg nekem…. Értetlenül és félelemmel vegyes tisztelettel álltam a Felséges Isten előtt! Úgy álltam ott a Teremtő előtt, mint ahogy egy…..
Imádság szent László királlyal a Mindenkor Segítő Szűzanyához Hazánk, népünk s családjaink jövőjéért esedezzünk együtt! Hős lovagkirály, szent László imádkozz az Árpádházi szentekkel, boldogokkal és a szent angyalok kilenc karával velünk, s megmenekülünk! JÉZUS KRISZTUS Édesanyja, Mindenkor…..
Armageddon nyomában 2020.06.27 06:14:00
Június 27. – László napja László időjósnap, figyelik is az időjárást. Muravidék népe azt tanácsolja: „Jól figyeld meg László napját, Jó előre megjósolja az idő járását.”..
A bárányka alig jött a világra, észrevette, hogy az állatok között ő a leggyengébb. Állandóan torkában dobogott a szíve. Nagyon félt, hogy valami vadállat megtámadja. Nem tudta, hogyan fog megmenekülni. Elmesélte hát bánatát a Teremtőnek.Szeretnél kapni valamit, hogy megmenekülj? - kérdezte…..
„És ha már tényleg állandóan fel kell szólítani az embereket, hogy az úgynevezett emberek okozta éghajlatváltozás ellen azonnali intézkedéseket hozzana, akkor inkább addig lógjon az összes gyerek a világon az iskolából, amíg az összes atomfegyverteszet be nem tiltják. Mert: ha az emberek valóban ki…..
Én vagyok a te Lelkivezetőd és Tanácsadód január 16. Ó, Uram, Te egyedül csak engem ajándékoztál meg azzal a rendkívüli adománnyal, hogy Mennyei Udvaraidban lehetek, ahol maga Jahve nevelt és tanított engem, és én bármikor, amikor csak akarom, szólíthatlak Téged, a Mindenhatót, és Te…..
Jézus az Emberiséghez Balakat 2020.06.25 11:55:00
Egy hétvége, amikor Krisztussal találkozhatsz az oltáriszentségben és embertársaidban – hirdetik a szervezők. A Bódi Mária Magdolna szentségimádási hétvége számos lelki töltekezést kínál. A program alapját egy 50 órás szentségimádás adja, e mellett neves előadók gondolatait hallgathatják meg az…..
Jézus az Emberiséghez 2020.06.25 08:49:00
Új éneket írtam nekik, melyet a szeretet húrjain kell eljátszaniuk szeptember 7. Gyermekem, ma ismét az irántad érzett állandó szeretetemről szeretnélek biztosítani téged. Szívem lilioma, Én vagyok a te lelkednek Őre. Megóvlak a bűnösök sorsától, hogy ártatlanul élhesd az életedet. Életet…..
A szeretetet gyakrabban szoktuk dicsérni, mint gyakorolni. (Fosdick)A tegnap bukásainak beismerése a hűség és a bátorság tette, amely segít erősíteni hitünket, s figyelmesebbé és készségesebbé tesz a ma nehézségeinek és kísértéseinek leküzdésére.II. János Pál pápaAz élet csak egy pillanat. De ez a…..
Armageddon nyomában 2020.06.24 08:02:00
Június 24. – Szent Iván ~ Búzavágó Szent János napja A szegedi kirajzású falvakban e napot Búzavágó Szent János napjának szokták emlegetni. A nyári napfordulat napja ez, melyet ősidőktől fogva Európa-szerte lángoló tűz gyújtásával ünnepeltek. A tüzet háromszor kellett átugrani, hogy a tűz…..