Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Denise D.

172 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Mostanában sok pletyka talált szárnyra az interneten az új lemezzel kapcsolatban, főleg a megjelenési időpontot és az album címét illetően. Ma ismét felütötte a fejét valami, ami csak még jobban felcsigáz bennünket.Meg nem erősített információink szerint a Korn 12. stúdióalbumának a…..
Sziasztok! Íme a Billboard-os Head interjú vonatkozó része magyarul, amiben az új Korn lemezről mesél: A Korn éppen tizenkettedik stúdióalbumán dolgozik, ami az év vége fele fog napvilágra kerülni. Welch elárulta, hogy „az emberek meg fognak lepődni” a banda néhány társulásán. Ide beletartozik az…..
Sziasztok! A Billboard tegnap közzétett egy interjút Headdel, amiben mesél új könyvéről, a WITH MY EYES WIDE OPEN-ről, ami május 17-én jelenik meg Amerikában (Németországban/Európában a megjelenési dátum: június 2.), bemutatta könyvének előzetesét, illetve új infókat mesélt nekünk az új Korn…..
Sziasztok! A KORN HUNGARY és a KORN.BLOG.HU megrendezi első nyereményjátékát! Ha imádod a KoRn-t, és meg szeretnéd nyerni a képen látható, eredeti, teljesen új DEUCE DVD-t, akkor itt a lehetőség! Ahhoz, hogy bekerüljél nyereményjátékunk sorsolásába, néhány dolgot kell csak megtenned! További…..
Sziasztok! Néhány órával ezelőtt a Loudwire hivatalos oldalán keresztül debutált a Love and Death új kislemeze, ami a Lo Lamento névre hallgat! A dalban Head felváltva énekel J.R. Bareis-al, a gitárossal, és a dalszöveget is J.R. írta, 2013 környékén, csak a Love and Death tagjai mind másik…..
Sziasztok! Jonathan Davis DJ haverja, Sluggo néhány órával ezelőtt hivatalos Facebook-oldalán erősítette meg a hírt, miszerint ő is dolgozik az új Korn lemezen!  "Nagyon izgatott vagyok!Elutazok néhány napra, hogy dolgozzak a második Korn albumomon, utólagos produceri munkákat ellátva... Melózni…..
Sziasztok! Új albumfordítás került fel az oldalra a mai nap folyamán, ez pedig nem más, mint a régóta várt 2005-ös See You on the Other Side! A fordítás az oldal tulajdonát képezi, ellopása, másolása szigorúan TILOS! A lemezt magyarul megtekinthetitek az alábbi linkre kattintva: × SEE YOU ON THE…..
Sziasztok! Egy újabb interjúrészlet látott napvilágot, amiben utalásokat találhatunk az új lemezzel kapcsolatban. Emellett meg nem erősített információk szerint, egyre biztosabbá válik, hogy a nyár folyamán jöhet ki az új Korn lemez felvezető kislemeze, és a Rob Zombie-val közös Return of the…..
Sziasztok! A Love and Death hivatalos Facebook-oldalára néhány órával ezelőtt került fel, miszerint március 15-én fog megjelenni a banda legújabb single-je, ami a Lo Lamento nevet kapta! Közel négy év hallgatást követően úgy látszik, hogy a banda szekere ismét beindul. Emellett a kislemez borítója…..
Sziasztok! Már mindnyájan borzasztóan várjuk a Korn 12. stúdióalbumát, amin a srácok a tavalyi év óta dolgoznak. Most összeszedtem azokat az információkat, amiket eddig tudunk az új lemezről: - Munky azt nyilatkozta a Billboard-nak, hogy az album "újabb metál" stílusú lesz, a nu-metal…..
Sziasztok! A mai nap folyamán az oldalra felkerült a Korn 10. stúdióalbumának, a The Path of Totality-nek a teljes fordítása! Ezen kívül bővítve lett az "Egyéb" részleg, méghozzá 3 új fordítással, amelyeket az alábbi linkekre kattintva érhettek el.A fordítások a korn.blog.hu tulajdonát képezik,…..
Sziasztok! Head tegnap jelentette be a hivatalos Facebook oldalán, hogy kevesebb, mint két héten belül új Love & Death zene kerül napvilágra! A 2012-ben visszatért gitáros másik bandája 2012-ben jelentette meg első albumát, a "Between Here & Lost"-ot, és azóta csend honol az együttes háza…..
Sziasztok!Bizonyára hallottatok már a Rammsteinról, és a banda gitárosáról, Richard Z. Kruspe-ról. Richard mellékprojektje, az Emigrate november 14-én jelentette meg második nagylemezét. 'Silent So Long' néven, amin a címadó dalt a csapat Jonathannel vette fel.Richard egy interjúban…..
Sziasztok!Pár perce hozták nyilvánosságra a Korn legújabb kislemezének, a 'Hater'-nek az élő videóját, amiben a rajongók teljesen megőrülnek, persze a világ más és más pontján. Érdekes kis klip lett, a rajongók reakciója szerintem mindent elárul, és tökéletes beharangozása…..
Sziasztok!Először is, elnézést szeretnénk kérni tőletek, mert az utóbbi időben nem jelentkeztünk túl gyakran. De most már minden visszatér a régi körforgásba, és igyekezni fogunk, hogy több friss hírt posztoljunk.Bizonyára jó párotok ismeri a Rammstein nevezetű bandát, akivel…..
Sziasztok!Tegnapelőtt a Korn részt vett az AP Music Awards-on, ahol míg Head egy díjat adott át, addig Jonathan az Asking Alexandriával közösen feldolgozott egy Duran Duran-számot, mégpedig a 'Hungry Like The Wolf'-ot. Hogyha a felső képre kattintotok, még több képet nézhettek meg a…..
Sziasztok!A Mayhem Fesztivál közepette a KBPI rock rádió egyik munkatársa reggeli műsorukban meginterjúvolta Jonathant, aki beszélt a 'Hater'-ről, illetve visszatekintett, mi történt 20 év alatt. ..
Sziasztok!A Mayhem Fesztiválon több kérdést is feltettek Munkynak, többek között beszélt arról, hogy mi inspirálja a Kornt munkásságukban, és hogyan tudja összeegyeztetni a magánéletét illetve a turnézást. Jó kis interjú, nézzétek meg: ..
Sziasztok!Ma egy régebbi Loudwire-interjút hoztam nektek, ami Jonathannel készült, még a Mayhem Fesztivál kezdetekor. Fel akartam már dobni előbb is a fordítást, csak aztán mégse jött össze, mert nem volt úgy időm. De most végre itt van, olvassátok el: A Korn éppen elkezdte…..
Sziasztok!Mint tudjátok, a Korn az elkövetkezendő egy hónapot a Rockstar Energy által támogatott Mayhem Festival-on tölti, és végigturnézzák szinte egész Amerikát. Ilyenkor, mint lenni szokott, nincs annyi hír a bandáról, kevesebb az interjú, viszont annál több az élő videó.…..
Denise D. 2014.07.11 11:27:24
@Hajnal Pappa: nem tudom, én szívesen megvettem volna, újabb darab a gyűjteményemben. de hát ez van, sajnos nem tudunk mit csinálni neki. viszont az tény, hogy amikor beharangozták az albumot, mindenki arra számított, hogy több új dal lesz majd rajta. számomra nagy csalódás volt, hogy a Hatert kihozták kislemezként, a Die Another Day-t ismertük már, így maximum a The Game Is Over lesz új szám, mert az élő számokat is oké, lehet, hogy nem az adott koncerten felvett verzióját, amit rátesznek a lemezre, de hallottuk már.
Sziasztok!Napvilágot látott egy régebben készült interjú Fieldyvel, amit le is fordítottam nektek:A régebben alkohol és drogproblémákkal küzdő Reginald 'Fieldy' Arvizu arról beszélt, hogyan tért meg, hogyan lett keresztény, és hogy maradt tiszta, miközben világkörüli turnékon…..
Folytatódik a Korn Fan Video Testimonial, ezen a héten a tetoválóművész, Susann Sparbrod kerül bemutatásra, aki egy hatalmas Korn rajongó, és Jonathan Davis ösztönözte, hogy fogjon neki a tetoválásnak, ami manapság már a foglalkozása.Sparbrod elmesélte, hogy véletlenül akadt rá…..
Denise D. 2014.07.06 22:27:05
@rDAVE: szerintem vannak még ilyen emberek :) kimondottan bírom az ilyeneket :)
Denise D. 2014.07.10 09:48:34
@rDAVE: pontosan. komolyan ott volt? :D ahhoz képest, hogy talált rá a Kornra, nem is rossz :D
Sziasztok!Épp ezekben a percekben hozták nyilvánosságra a július 15-én megjelenő, 'The Paradigm Shift: World Tour Edition' albumborítóját, illetve a rajta helyet kapó zeneszámokat. Szerintem a borító nagyon ütősre sikeredett, a dalokból viszont - én, személy szerint - hiányolom a…..
Denise D. 2014.07.06 22:30:03
@teddypicker: a Die Another Day engem egy kicsit meglepett, hiszen a japán verzión már helyet kapott, de mondjuk jogos valamilyen szinten, hogy rajta lesz itt is. szerintem nem fognak szégyent vallani ;)
szerintem a borító elég érdekes lett, és tetszik, hogy az eredeti Korn logót tették rá, nem pedig a Kornucopia betűtípussal megszerkesztettet. a felirat pedig lemaradhatott volna, igen, a Hater-re utal, ami nem is lenne gond, de azért lemaradhatott volna. bár így sem rossz :)
Jonathan Davisnek, a bakersfield-i Korn együttes frontemberének mindig közel állt a szíve Bakersfield-hez, főleg azóta, hogy a San Francisco-i Halottkém Tudományok iskolájába járt. "Mászkáltunk a Tenderloin-nál, az összes stricivel, és North Beach-en a Caffe Trieste-nél." -…..
Három évvel később, hogy a Korn Skrillex által inspirált elektronikus ritmusokat adott az akkor megjelenő 'The Path of Totality'-hez, a banda nemcsak átalakította zenei irányukat, hanem nézőpontjukat is pozitívabbra fordították, ami határozottan érzékelhető új albumukban, a 'The…..