Regisztráció Blogot indítok
Adatok
caesara

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Franciaország kezdeményezte az Európai Vegyianyag-ügynökségnél (European Chemicals Agency, ECHA), hogy a formaldehidet sorolják az emberen bizonyítottan rákkeltő hatású (1. kategóriás) vegyületek közé. Jelenleg az EU a vegyületet a karcinogenitás szempontjából a kevésbé…..
            Biztos mindenki kapott már iwiw-es vagy bármilyen körlevelet, melyben a ma már szinte minden otthonban megtalálható mikrohullámú sütők káros hatásaira figyelmeztetnek. Ebben a bejegyzésben annak próbálok utánajárni, hogy ezeknek a vádaknak mennyi közük van a valósághoz.            …..
2013-ban a vhs-kazettás korszak szerelmesei Schwarzenegger nagy visszatérései, az Erőnek erejével és a Szupercella mellett Stallone oldszkúl akciómoziját, a még 2012-ben leforgatott Bullet to the Headet várták a legjobban. A film végül csak dvd-n jelent meg, Fejlövés címmel, de…..
Nem kell, sőt, nem is szabad lenézni a nyelvjárásban beszélőket: más, „nálunk fejlettebb” országokban kifejezetten támogatják a helyi változatokat. Ugyanakkor természetes folyamat, hogy a nyelvjárási különbségek eltűnnek: tévedés azt hinni, hogy korábban nem…..
Az előző bejegyzésemben arra a következtetésre jutottunk, hogy érdemes törekednünk egy idegen nyelv valamelyik szabványos változatának az elsajátítására. No de melyiknek? A legtöbb ma élő nyelvnek léteznek különböző változatai, melyeket nevezhetünk nyelvjárásnak,…..
Te sem tudod eldönteni, melyik stílus tetszik neked a legjobban? Akkor böngészd a Stílusnap bejegyzéseit, és könnyen rájöhetsz! Nappali hét indul! A konyha után a lakás legforgalmasabb központi közösségi tere. Családi összejövetelek, beszélgetések, délutáni szundi és…..
Miért fogadják sokan fenntartással?A „mű” szó a legtöbb emberből azonnali ellenérzést vált ki. A mesterségesen előállított vegyi anyagok és termékek veszélyeiről, természet- és egészségkárosító hatásairól nap mint nap értesülünk a médiából. A gyártók is…..