Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gátiné Juhász Angéla

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szerintem a bőrápolás az az a téma, amit nem lehet megunni. Minden szezonban van valami újdonság amivel meglepnek minket a szakemberek. Minden nő szereti a Spa élmények luxusával kényeztetni a bőrét, ezért a Dove nem régiben bemutatta legújabb termékcsaládját, a DermaSpat,…..
Gátiné Juhász Angéla 2015.12.11 04:22:45
Nem tudom Ti hogy vagytok vele, de én egyre jobban odafigyelek arra, hogy az ünnepekkor ne egy 127. felesleges dologgal lepjem meg a szeretteimet, hanem egy testhezálló, praktikus meglepetéssel. Már rengeteg szuper ötlettel találkoztam, amik közül egy elsőre meglepő, ám annál…..
Nőként rengeteg időt töltünk azzal, hogy olyan ruhát válasszunk, amelyben nem csak jól nézünk ki, de jól is érezzük magunkat, így garantálva azt, hogy mindig magabiztosan vágjunk bele az előttünk álló napba. Gyakran azonban az öltözködésünkbe közbeszólnak egyéb…..
Az idei fürdőruha szezon sem maradhat el a legújabb trendek és fazonok bemutatása nélkül. Idén nem a testalkatunknak megfelelően szeretném Nektek prezentálni a legújabb trendeket - mert azt gondolom, hogy azzal mindenkinek tisztában kell lenni, hogy a saját alakjához mérten kinek…..
Minden nő szereti és követi a divatot, ám azt kevesen tudják, hogy a különböző szövetek és anyagok más-más tisztítást igényelnek. Képzeljétek el, hogy a P&G legújabb kutatása szerint, a nők az esetek 80%-ban a ruháik csupán 20%-át hordják, ami számomra megdöbbentő…..
Gátiné Juhász Angéla 2015.05.27 11:56:50
A Nespresso folyamatosan a kávézás élményeinek a megújítására törekszik, ezért nem csak a finom kávé kapszuláikat bővítik rendszeresen, hanem a kávégépeiket is a legfrissebb dizájn-irányzatoknak megfelelően tervezik. Legújabb innovációjuk a Pixie Clips, mely cserélhető…..
Gátiné Juhász Angéla 2015.05.21 07:52:20
A mosolyunk nemcsak az egyik leghatékonyabb önkifejező eszközünk, hanem  az egészségünk egyik legszembetűnöbb ismérve is. A fogaink ápolása hozzá tartozik a mindennapi életünkhöz, ám kevesen tudják, hogy a fogkefék helyes megválasztása létfontosságú szempont. Az emberek…..
Gátiné Juhász Angéla 2015.04.22 10:15:03
A Palmolive hisz abban, hogy a legnagyobb ajándékot a természettől kapjuk, ezért a megújult Naturals termékcsalád összetevői is a természet sokszínűségét hordozzák magukba. A gondosan összeválogatott természetes összetevők a legjobbat nyújtják a bőrnek: tápláló és…..
Gátiné Juhász Angéla 2015.04.02 10:33:13
fullbeauty Invictus játék! 2015.03.15 19:25:06
A közkedvelt Paco Rabanne Invictus egy új, különleges Collector kiadásával kedveskedik az illat szerelmeseinek. Az Invictus Collector a 100ml-es EdT illat mellett most egy  egy 10ml-es travel size parfümöt is tartalmaz. Így már nincs akadály, hogy a férfi táskákban,…..
    Már nem is kell olyan sokat aludnunk a jövő hétig, amikor elstartol a világban és hazánkban is a várva várt film... Ugye, senkinek nem kell mondanunk, melyik is ez, mert a fanatikus rajongók pontosan tudják, hogy semmi másra nem vágyunk, csak arra, hogy lássuk A szürke 50…..
Minden nő szeretné meghosszabbítani bőrének fiatalságát. Azt, hogy ezt leghatékonyabban egy éjszakai arcápoló rendszeres használatával érjük el, már senkinek sem újdonság, hiszen bőrünk ilyenkor tudja legeredményesebben magába szívni a tápanyagokat. A Full Beauty ajánlata: a…..
Gátiné Juhász Angéla 2015.01.30 13:29:42
Én már úgy várom a Karácsonyt , mint a gyerekek, nemcsak az ünnepi hangulat, a pihenés és a gyönyörű dekoráció miatt, hanem azért is, mert imádok ajándékozni! A kislányom, Lilien igazából mindennek örül mégis szeretem számára kiválasztani a legmegfelelőbb meglepetést,…..
Gátiné Juhász Angéla 2014.12.10 12:44:12
A Reisenthel bevásárlótáskáiról már korábban is írtam Nektek, mert szuperek! A karácsony egy tökéletes alkalom ahhoz, hogy a család minden tagját meglephessétek egy ilyen gyönyörű és hasznos darabbal, ezért elárulom Nektek, hogy én kit milyen fazonnal lepnék meg: Az ANYUKÁM…..
Gátiné Juhász Angéla 2014.12.08 13:46:22
A kifutók világától a mindennapokig mindannyian tudjuk, hogy a megfoghatatlan, fiatalos, harmatos ragyogás a szépség Szent Grálja. A természetes szépség kulcsa, hogy magabiztosnak érzed magad a bőrödben és tudod, hogy képes vagy mindig a legtökéletesebb formádat hozni.  Azt…..
Gátiné Juhász Angéla 2014.11.06 08:44:03
Nem tudom, hogy Ti észrevettétek-e, de én azt tapasztalom, hogy a cégek már hónapokkal a karácsonyi őrület előtt kiállítják/bemutatják az új termékeiket. Sokan nem szeretik a decemberi shopping lázat, ezért Nekik is ajánlom a következő kis anyagot, melyeben a LUSH legújabb…..
Gátiné Juhász Angéla 2014.10.14 14:24:43
fullbeauty Vichy nyereményjáték! 2014.09.25 18:30:23
  Mint már előző posztunkbn olvashattátok, a Vichy legújabb arcápoló újdonsága, a Liftaktív Supreme az arcbőr öregedése ellen veszi fel a harcot. Gondoljuk, ez nem hírérték már. Az viszont igen, hogy mától kezdődő játékunkban, 3 szerencsés olvasónk nyerhet is Liftaktív…..
Gátiné Juhász Angéla 2014.09.27 13:58:33
Lassan vége a nyárnak, hajunkat erősen megviselte a víz, a nap, és persze az  UV sugárzás. Fénytelennek, fakónak, ragyogás nélkülinek érezhetjük. Azonban van megoldásunk a problémára: most megnyerheted a Full Beauty oldalán a Jean Louis David szalon Keratin terápiáját, és…..
Gátiné Juhász Angéla 2014.08.26 11:56:55
Egy mai ,modern nőnek rengeteg helyen kell megállnia helyét, és nem mindig jut ideje arra, amit igazán szeretne. Nem tudom, hogy Ti hogy vagytok vele, de az én életem egy állandó versenyfutás az idővel, a saját „szórakoztatásom” az utolsó, ami belefér és ezért kevés idő marad…..
Gátiné Juhász Angéla 2014.08.06 10:54:51
Az aktuális hangulatunk és az illatok sokszínűsége sokszor észrevétlen összefüggésben vannak egymással, csak lehet, hogy éppen még mi nem vettünk róla tudomást. A mindennapjaink tele vannak programokkal, feladatokkal, amik behálózzák az egész életünket, de ha egy pici…..
Nagyon szeretem az IGAZ és VALÓSÁGOS történeteteket, ezért számomra mesébe illő a Szappanvarázs márkának a története, amit most szeretnék Veletek is megosztani. Egyszer volt, hol nem volt, volt két nő, két Anya – Ányesz és Kátya – akiknek a gyermekeik egy óvodába jártak.…..
A görögdinnye és a sárgabarack világszerte nagy favorit, ráadásul 2014-ben mindkét gyümölcs színe visszaköszön a színtrendekben is! Ha szeretnéd, hogy ajkaid mindig csókolnivalóan ápoltak legyenek, válassz a Labello Fruity Shine kollekciójából! A divatos színek, a csalogató…..
Gátiné Juhász Angéla 2014.06.24 16:17:05
A nagy sikerre való tekintettel a BABA ismét szeretné megajándékozni hű rajongóit, akiket most különleges újdonsággal szeretne meglepni! Idén tavasszal a Babánál az egzotikus és frissítő kókusz kapta a főszerepet, melynek számtalan jótékony hatásai ismert, a hajra a többek…..
Gátiné Juhász Angéla 2014.06.04 13:41:23
Megérkezett a jóidő, ami azt jelenti, hogy itt az ideje beszerezned a tökéletes fürdőruhádat a nyári szezonra. Szerencsére én tűzközelben vagyok és a sajtóanyagokból már össze is válogattam a kedvenceimet, amiből most a TRIUMPH legújabb modelljeit szeretném Nektek…..
Gátiné Juhász Angéla 2014.06.03 12:57:21