Regisztráció Blogot indítok
Adatok
noriglori

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A macskákra mindenképpen, különösen akkor, ha az állatot a mikrosütőben szárítjuk. Egy több változatban terjedő városi legenda szerint ugyanis az USÁ-ban megtörtént, hogy egy gondos gazdi a mikróban szárította meg elázott házikedvencét, majd miután az állat elpusztult,…..
Két évvel azután, hogy kiderült, hogy van benne, mostanra nagyjából eltűnt a formaldehid a könnymentes Johnson & Johnson's babasamponból. A cég szerint annyira kevés volt benne, meg csak közvetve, hogy egy almában több van, ráadásul az emberi szervezetben is megtalálható kis…..
Ha arról beszélünk, hogy egy papagáj képes beszélni, arra gondolunk, hogy képes az ember beszédét utánozni. Dr Irene Pepperberg állatpszichológus elment egy kisállat kereskedésbe, és vásárolt egy jákópapagájt, és elnevezte Alex-nek. Ez a név valójában mozaik szó(Avian…..
Ebben a posztban végre kiszabadulunk a két kilométer sugarú körök vonzásából, és a határtalanság érzésével kezdjük meg menetelésünket a NASA Holdon hagyott legféltettebb kincsei felé. Egészen a következő határig. Bár rendszeres olvasóinknak könnyen támadhat azaz érzése,…..
"Hát az angolt!" - vágná rá sok ember, míg mások a kínaira fogadnának. De a kérdés most sem ilyen egyszerű; lássuk hát akkor a nyelvek toplistáját az Encarta 2006 alapján! (Hangsúlyozom, a helyzet nem ennyire egyszerű, mert ahány forrás, annyi adat, és óriási…..
  Ha tárolásról van szó, érdemes minden lehetőséget kihasználni. Hoztam néhány többfunkciós bútort, melyek nem csak praktikusak, de igazán kreatívak, esztétikusak és sok-sok helyet takaríthatnak meg nekünk.    Doboz, asztal, szék, fiók, mind egyben, szuper pici…..
De természetesen nem mindegy, hogy mire. Néhány otthonban bizony elég fura dolgokra. Talán lejárt az ideje a hagyományos ülőbútoroknak? Azt hiszem, azért nem erről van szó. De tény, hogy egyre többen szeretnének beszerezni otthonukba néhány meghökkentő dolgot és az ülőbútorok…..
Az Európai Tanács 2006-ban fogalmazta meg  a 1924/2006/EK rendeletét, mely - többek között - kimondja, hogy az élelmiszereknek és táplálékkiegészítőknek is a gyógyszerekhez hasonló bizonyítási procedúrán kell átesniük, ha valamilyen feltételezett pozitív egészségügyi…..
                                           Kipróbáltál már számtalan praktikát,…..