Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beebite

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Röviden a válasz: azért, mert nincs más választásod. Hosszan pedig, hát... hosszan pedig mindenki máshogy éli meg. Én azt tudom elmondani, hogy én hogyan éltem meg...
Az egész úgy kezdődött, hogy közös albérletbe költöztünk barátnőmmel. Csinosítgattuk a lakást, persze elsősorban a barátnőm ötletelésével, irányításával. Jöttek a Let's stay home-os táblák, a gyertyák és IKEA-s dolgok sora. Kezdett otthonossá válni a kis bérleményünk és egy szép tavaszi napon…..
Holdbéli sárvulkánok, elképesztő kaják és mindenhol olaj… valamint egy ország, amelyet Oroszország, Grúzia, Örményország, Törökország és Irán határol (ezért aztán mindenféle szempontból meglehetősen érdekes helyzetben van). A Tűzimádók földjének is nevezett…..
beebite 2019.05.29 18:46:03
@Online Távmunkás: Teljesen mindegy, hány útleveled van, az USA az ESTA kiadásakor nem a pecséteket nézi, és ha azt állítod az igénylési űrlapon, hogy sosem voltál Iránban, és így kapsz ESTA-t, akkor valószínüleg nem fognak vele beengedni. (Ott sem a pecséteket nézik ehhez.)
De a lényeg az, hogy ettől még be lehet lépni, csak nem ESTA-val, hanem vízummal. És másik útlevél sem kell hozzá.
A 60-as, 70-es és még talán a 80-as évekre is jellemző volt, hogy a játékok mellett olyan apróságokat is igyekeztünk összegyűjteni, amelyek egy része a későbbiekben a kukában végezte.Megszállott módjára hajtottuk a rágóspapírokat, a PEZ adagolókat és a többi hasonló, a mai gyerekek számára…..
Rossz hír a narancssárga virágok, azon belül is a petúniák szerelmeseinek, hogy a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal (NÉBIH) az ország teljes területén megtiltotta a fent nevezett virágok forgalomba hozatalát. Történt ugyanis, hogy a finn testvérhatóság április végén több narancssárga…..
Minden, amit a citromsavról tudni akarsz! Minden, amit a citromsavról tudni lehet! Sőt, még annál is több! A citromsav.hu nemes küldetést vállalt: összeszedett néhány tényt erről a növényi eredetű savról, a hiányzó tényeket pedig fikcióval pótolta. Így készült ez a…..
Feltettem pár kérdést pár magyarországi tévének az LA Screenings nevű eseménnyel kapcsolatban, ami tulajdonképpen egy olyan tévés vásár, amin az összes nagy stúdió levetíti az új sorozatai első részét, hogy abból válogatva a világ tévécsatornáinak…..
beebite 2015.05.29 14:26:28
@Rufus78 (talán vak vagyok, de nem hülye):
Nem egészen, Gábornak igaza van. Hülye kérdésre hülye válasz. Azt kérdezte, hogy van-e. Van.

Ettől még lehettek volna normálisak persze.
De tényleg lehetne értelmesebb kérdéseket feltenni....
A statisztika azt mutatja, hogy egyre több vevő használja az okostelefonját vásárlás közben. Lassan már minden kisebb boltnak is megéri online lenni, akármilyen formában is, mert a vevők nem csak, hogy vásárlás előtt tájékozódnak a neten, de az üzletekben is egyre többször…..
Ma kegyes volt hozzánk az időjárás, és teljes pompájában láthattuk Golden Gate (Aranykapu) hidat. Bepakolás után rögtön ide vezetett az utunk. Könnyen megtaláltuk, hiszen előző nap már jártunk itt. Azon pedig már nem is lepődtünk meg, hogy nem kellett fizetni, mivel kifelé…..
Képzeljetek el egy Országot, sok Hivatallal, ahol forgalomba került egy Termék. A baj csak az, hogy a Terméket illegálisan dobták piacra, ráadásul hazudtak róla ezt-azt. Na jó, nem hazudtak, csak olyanokat állítottak bizonyítékok nélkül, hogy a GyorsMellel a a mell növelése…..
Mai naiv ügyfelünk a Nagy Magyar Hivalat meglepetésekkel és kalandokkal teli útvesztőjén át próbál eljutni a hőn áhított személyigazolványig. Mindezt egy kormányablaknál/on/ban, ami elvileg nemcsak integrált meg kormányzati, hanem ügyfélszolgálat is egyben, de úgy tűnik…..