Regisztráció Blogot indítok
Adatok
második eilan

72 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Pénteken vizsga, nem ártana összeszedni magamat. 5 egyszerű kis feladatot kellene megtenni, legyen végre egy kis sikerélmény. 30 tétel kijegyzetelése Elmondani a legutóbbi "sikeresen" elbukott tárgyat anyámnak Fél éve kint lógó zászlót beszedni a házról Borotválkozni 2 előtt…..
Majd holnap 1. - Utazzunk el! 2017.01.23 23:50:23
Utazzunk el! Hagyjuk itt a régi szar énemet, hagyjuk itt a lustaságaimat, keljünk fel. Ezért hoztam létre az új blogomat, hogy megváltozzak. Ki kell törnöm a lustaságom rabságából, mert az utolsó órákban vagyok. Aztán bezárul a kapu örökre. Eilan vagyok. Azért a második, mert az elsőt elvesztettem.…..
Holnapelőtt Út 2017.01.11 12:05:26
A megkezdett útnak akkor van értelme,Ha nem állsz meg közben, s eljutsz a végére   Ez most csak úgy eszembe jutott hazafelé a vonaton, miközben a fellegekben jártam a sikeres beszámolót követően. Még nem vizsga volt, csak az aláírást szereztem meg, de nagyon távol esik tőlem ez a tárgy és sokat…..
4 nap után ma végre úgy ébredtem olyan fél 3 magasságában, hogy teljesen magamnál voltam. Megviselt ez a pár nap, komoly harcokat vívtam, hogy ébren bírjak maradni a tegnap esti darts VB döntőig, de sikerrel vettem az akadályokat. A szilveszterezés olyan 30.-án megkezdődött, amikor a Buborékban…..
Sok embert foglalkoztat ez a kérdés. Mondjuk engem pont nem, de én véletlenül pont tudom rá a választ. Szóval lehet-e barátság férfi és nő között? Fenntartható-e az az állapot, amikor az egyik nem akarja megszeretkezni a másikat, esetleg egyikük sem esik szerelembe a másik iránt? A kérdésre a válasz…..
Holnapelőtt HALFTIME 2016.11.16 01:13:03
Egykedvűen veszem tudomásul, hogy máris a felénél tartok a józanságnak. Nehéz napok jönnek, ilyenkor általában elbuktam, és nem volt kedvem semmihez, főleg nem bulizni, meg inni. Sűrűsödnek a teendők az egyetemen. Mindig sűrűsödtek, én meg mindig kihagytam 1-2 feladatot. Idén már nem szabad ilyen…..
Holnapelőtt Lassan pereg az idő 2016.11.13 17:36:50
Még csak 12 és fél napot éltem túl, de már nagyon meggyengültem. Nem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz alkohol nélkül megélni a novembert. Azt hittem, hogy ha jobb az idő, hosszabbak a nappalok és minden arra csábít, hogy menjek, menjek, menjek, akkor nehezebb sör vagy egy jó fröccs nélkül. De…..
második eilan 2016.11.16 00:34:42
@Useless1997: ez jó :D Nem vagyok az, csak néha jól esne 1-2 sör a nap végén
Holnapelőtt Száraz November 2016.10.27 00:12:03
Mekkora marhaság, de belevágok, mert miért ne? Eddig 2 böjtből 2 sikerült, akkor is 30 napig nem ihattam alkoholt. Remélem menni fog novemberben is, bár a május vége, június eleje mindenképp más időszak, nem tudom, hogy mikor nehezebb száraznak maradni. Nyáron tanulni kell (most is), de ott van pár…..
Elég veszélyes utolsó bejegyzésnek meghagyni egy olyan címmel összerakott tákolmányt, amit egy öreg alkesztól hallottam valamelyik kocsmában. Nem éppen tükrözi az én véleményemet. De ez van, nem volt kedvem írni azóta. Amikor meg volt, akkor a városban döglődtem valamelyik italellátó mélyén és olcsó…..
második eilan 2016.09.03 22:44:14
@AnnS: köszönöm szépen :D
Egy öreggel sörözgettem valamelyik kocsmában, és kezdtem kifogyni a mondanivalóból, amikor feldobtam neki a témát: mit gondol a melegfelvonulásról? Ugyanis szombaton megint eljön a nap, amikor a melegek begyűjtik a téli álmukhoz elegendő gyűlöletet, hogy utána megint egy évig nyugodtan…..
Holnapelőtt Szegény Bud Spencer 2016.06.28 00:30:35
Nyugodjon békében :(..
Holnapelőtt Régi ismerős 2016.06.26 15:12:33
Kinéztem egy kis reggeli munkára a nagy áruházba, pont kezdtem megunni, mire letelt a munkaidő 3 perccel, így elköszöntem a többiektől. Hazafelé nagy mázlim volt annak ellenére, hogy elfogyott minden dohányom, így nem eregethettem a füstöt megfáradt testemből, amíg a buszmegállóig mentem.…..
Holnapelőtt Sokszínű Európa 2016.06.19 21:21:53
Svájc-francia meccs, anya nézi, engem annyira nem izgat. Svájc pirosban, franciák fehérben. Anya: Melyik Svájc?Én: Na melyik lenne...Anya: Nem tudom, mindkettőben van néger.  Sokszínű nagyon ez az Európa. ..
Holnapelőtt Áprilisi jegyzet 2016.06.18 04:19:44
Dolgoztam a nagy áruház nagy cukrászdáján, és gyúrtam ezer számra a kókuszgolyókat, nagyon untam már azt a napot, meg úgy alapból már az egész hetet untam. Menekültem a tanulás elől és próbáltam a munkában kikapcsolni, még dolgozni is jobb volt, mint otthon szenvedni a gép felett, hogy nem írja meg…..
Holnapelőtt Októberi jegyzet 2016.06.08 16:03:27
Van nekem egy 2015-ös határidőnaplóm, amit azért vettem, hogy beleírjam a határidőket, hátha akkor betartom őket. Néha-néha előkerül ez a füzet, és ilyenkor fellapozom, hogy mi a francot írtam én ebbe? Egy határidő nem szerepel benne, viszont tavaly sokszor útitársam volt a pesti éjszakában, ott…..
Holnapelőtt Zuhany alatt 2016.05.26 22:48:10
Tudtam, hogy kemény időszak lesz, tudtam, hogy utálni fogom. Már csak az utolsó lépések vannak hátra, és akkor végre pihenhetek egy kicsit. De súlyosak nagyon már a lábaim, kimerültem, és ingerült vagyok. Még egy kérdőívet kell elküldenem a tanárnak ma, aztán végre aludni térhetek, és csak azzal az…..
Holnapelőtt Cukorba fulladva 2016.04.23 19:50:41
Pakolgattam az italokat a nagy multinacionális vállalt összedönthetetlen polcaira, és azon gondolkoztam, hogy ez a sok szemét, amit majd valaki el fog fogyasztani, mennyire lehet egészséges? Kezdve a 83 forintos 2 literes üdítőitaltól a rohadt drága energiaitalokig. Megnéztem, hogy mennyi cukrot…..
második eilan 2016.05.23 22:44:30
@AnnS: az alkoholmentes sörben van 15 gramm cukor, bár azt nem igazán nevezhetjük sörnek
Holnapelőtt Kis költöztetés 2016.05.16 18:45:48
Véget ért a városi életünk Kicsimmel, újabb albérletbe kellett költöznie. A 12. vagy a 15. ez már neki 9 év alatt? Nem tudom, de a régit mindenképpen el kellett hagynia. Nyugodt helyen volt Kőbányán, különösen kedves marad számomra az a kis lakás, mert közös életünk első tánclépéseit ott tettük meg,…..
Na végre újra mehetünk vasárnap is shoppingolni, plázázni. Persze, ez nem ennyire egyszerű, de érdemes (vagy inkább messze elkerülendő) olvasgatni egy-egy nagyobb eseménykor az internetes csoda"újságok" face oldalán a kommenteket. Ilyen index vagy hasonló oldalakra gondolok. Végignézem azt a…..
Holnapelőtt Húsvét 2016.03.29 01:45:34
Február csúnyán kimaradt itt a blog életéből, és ha úgy nézzük, én is elég gyorsan pörgettem át a legrövidebb hónap lapjait, de most az első tavaszi hónap vége felé felébredtem téli álmomból, és újra ide kattintottam, hogy saját magammal beszélgessek. Eme rövid bevezető mondat után megpróbálok…..
Holnapelőtt Csak röviden 2016.01.23 05:02:05
Ott ültem a Centrum sörözőben és utolsó forintjaimat pörgettem ki arra az aranyló korsó sörre, persze egyedül ittam, egyedül eveztem a lyukas hajómmal, mint ahogy mindannyian húzzuk és toljuk azokat a baszott faevezőket az élet tengerén. Egyedül, bebaszva a város labirintusában. Elveszve, részegen,…..
Holnapelőtt Éjszaki fárasztó 2016.01.18 02:44:27
Ez most jutott az eszembe, előre elnézést kérek minden áldozattól és sérülttől!  - Mit kérdez az udvarias vak díler a betűboltban, hogy meggyőződjön róla, hogy a neki megfelelő betűt választotta-e ki?- Kend eR?..
És akkor az ember látja, hogy ez egy blog, és nekem ingyen van. Ha ingyen van, akkor csak nem fog sokba kerülni, nem? Amúgy viccet félretéve még jó ötletek is lehetnek ott, nem tudom, engem nem érdekel. Már kevésbé vagyok bizalmatlan Endrével szemben!  Második Eilan,(sok sör után kocsmában)…..
Megírtam azt az előzőt, aztán megnéztem, hogy miről is szól az eleje, mert a végére elfelejtettem. Mintha más kezdte volna el a mesélést és én csak befejezném. Aztán alul, ahogy a végére értem, bejött a reklám. Ilyet még nem is nagyon láttam, nagyon menő. Segíteni akar kedves Kántor Endre a…..
...sosem fognak elfogyni ezek a kurva lisztek. Komolyan, innen mindet megveszi egyszer valaki, és majd süt belőle valami finomat? Keze hozzáér a zacskóhoz, amit az én ordenáré kezemmel tapintottam pár órával korábban, amikor küzdöttem fel a polcra, mert az istenért sem akart egyenesen megállni az a…..