Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sergei Alexis

0 bejegyzést írt és 95 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Minden országnak van a pozitív mellett negatív oldala is. A minapi izlandi posztnál arra kértelek titeket, írjátok meg, mik ezek abban az országban ahol éltek. Szóval a feladat kifejezetten az (továbbra is), hogy a titeket zavaró dolgokat foglaljátok össze (azaz kösz szépen előre is az „akkor miért…..
Munkásmozgalom munkások nélkül? Korábbi írásunkban már kerestük az okait, hogy Miért nem érdekli a dolgozókat a 400 órás "rabszolgatörvény"? Amit a Fordulat, szociáldemokrata magazin is szemlézett. Ha már a túlóratörvény a politika legfontosabb témája, érdemes átnéznünk, hogy mit közöl még a témában…..
Sergei Alexis 2019.01.21 02:42:17
@agent_x: Tudom ez újdonság lesz jó pár embernek, de a Fidesznek kormányprogramja az ország vízfejének csökkentése, azaz a közalkalmazottak egy részének a versenyszférába terelése. Csak ezt nem nagyon hangoztatják mostanában, de 2010 körülről keresgess és megtalálod. Ahelyett, hogy kirúgnának egy valag embert és kinyírnák vele magukat, így oldották meg. Szép lassan és csendben az emberek jobban fizető állásokat keresnek
Tényleg lenne sokkal jobb dolgom is, mint szombat este azzal foglalkozni, hogy az állam tőgyéből két marokkal pénz pumpáló, de a nézettségét legszívesebben eltitkoló Echo TV (0,3 százalékos közönségarány 19:00-23:00 között a 18-59-es korosztályban) egyik semmitmondó műsorában Bayer Zsolt, akit a…..
Sergei Alexis 2018.12.08 23:45:39
@sixx:
Ez elég drámai?
pbs.twimg.com/media/Dt7Q70uW4AEF3Z9?format=jpg&name=900x900
Esetleg ez?
www.youtube.com/watch?v=tUsUbmi2dU4&feature=youtu.be

Hogy is volt az az utolsó mondat a lófasszal, sixx?
Nemrég láttam egy videót a neten, hogy hogyan mossák liszttel szép fehérre a nem legfrissebb, apró csiperke gombát. A trükköt elraktároztam fejben, hátha kell valamikor. Nagyon hamar eljött az idő, ugyanis vettem fél kg apró csiperkét, majd ügyesen lebetegedtem és nem nyúltam hozzá 4 napig. Igen,…..
A Future Man a Hulu nagy találmánya, amit kábé úgy készíttethettek Seth Rogannel, hogy ami drog volt a székházban, azt elé borították, rámosolyogtak, valamelyik még egy "semmi baj nem lesz, szívd el mindet nyugodtan"-t is elereszthetett, majd két két hét múlva visszanéztek, és megkapták a…..
Sokaknak bejött a Jessica Jones sorozat, köztük nekem is. A Jessica-t alakító Krysten Ritter-ről 2012-ben készült egy fehérneműs fotósorozat az Esquire-ben, valamint egy videó a fotózásról, melyben Krysten még viccet is mesél. Ezeket nézhetitek meg most, illetve a végén a videó…..
A Super Bowl az év legnézettebb tévéműsora, a 100 milliós nézőszám szinte előre borítékolható, szóval ha egy műsort ilyen felvezetéssel tolnak adásba, az nagyon jól jár a dologgal. Az amerikaifutball-bajnokság döntőjének közvetítési joga rotálódik a nagy…..
Nem követem a Flash tévésorozatot, és egy kicsit már unom is ezt a mostanság divatos képregényfilmes és -sorozatos dömpinget, de azt el kell ismernem, hogy a villámlábú DC-hős új ellenfele elég királyul fest! Az elvetemült robotzombira hasonlító Zoomot így jellemzi a…..
Az MTVA legendás hírű sajtóosztálya, ahol új magaslatokra helyezték (vagy mélységekbe tolták, kinek, hogy) a trollkodást (erről itt bővebben) nem az egyetlen olyan részlege az Állami (Nemi) Szervnek, ami az arroganciát kimaxolva reagál egy-egy kritikus megjegyzése - a belső…..
A hivatalos bejelentés előtt szellőztette meg a The Hollywood Reporter, hogy Alex Kurtzman producer (Star Trek-filmek, Hawaii Five-O, százezer más) újra befogja durrantani a világ legjobb tévés sci-fi-univerzumát. Egyelőre írókat keres hozzá. A THR szerint pont menő lenne, ha jövőre…..
A Showtime sorozatának ötödik évada megy éppen a tévében, és ennek egyik történetszálában mutatnak egy szír menekülttábort is, ahol a főhős Claire romos házak és éhes gyerekek között botorkál, mellette összegraftitizett falak láthatók, ilyen feliratokkal: Meg…..
Subba RIP Árpi bá 2015.10.06 13:45:15
 ..
Sergei Alexis 2015.10.06 19:21:18
@Ernoke: Hitler nagyon jó képeket festett. Elég alacsonyan van nálad a léc ahhoz, hogy valakit tisztelj.
Akkor gó, bazdmeg GÓ!!! :D :(((((((( Köszi EZ!..
Hivatalosan szeptember ötödikén lesz újra Gálvölgyi show az RTL Klubon, méghozzá egy speciális adással. A műsor közel egy órás lesz és ugyanúgy karakter-, reklám- és műsorparódiákból áll majd, mint a régen. A sajtóközlemény szerint az új adásban olyan műsorokat…..
Nagy szeméremajkak Dakota 2015.08.25 18:00:00
 ..
Mert erre adott utasítást valaki az MTV belső szerkrendszerében, írja a 444.hu. A képen jól látható, hogy a "migráns" témájú szegmenshez azt a megjegyzést fűzte az Ismeretlen Köztévés Szerkesztő, hogy  NE LEGYEN GYEREK A DEMON!!! ami, még mielőtt, nem azt jelenti, hogy ne…..
Sergei Alexis 2015.08.25 21:27:09
@Steve:
Miért, haza jött azoknak a nagy része? Nem. Akkor bevándorlók voltak, te szerencsétlen
Sergei Alexis 2015.08.25 21:54:02
@Steve:
Ha szerinted saját akaratából 35 évig egy másik országban élő embert menekültnek kell hívni, akkor nem ártana egy kis továbbképzés általános iskola "A szavak jelentése" című tárgyból. Amúgy akkor ez az elképzelés most is? 35+ évre befogadunk pár millió menekültet és jajj de jó?
Sergei Alexis 2015.08.25 22:15:35
@Steve:
És mit nem értesz azon, hogy 90%--uk semmilyen üldöztetésben nem szenved, csak szírnek és irakinak vallja magát, az okmányaikat eldobálják és pont arra a szarra hivatkozva kötelező befogadni őket?
A lassan 30 éves L’art pour l’art Társulat augusztus 20-án a Comedy Centralon tér vissza a tévéképernyőkre A postás, aki megeszi a leveleket című, vadonatúj előadással, amiben természetesen Besenyő Pista bácsi, Pandacsöki Boborján és Frigid Mirtill fogja szórni a…..
Sergei Alexis 2015.08.20 21:32:35
@TGabi:
Tessék, akkor itt egy plusz komment az "értelmes, kreatívan alkotó, intelligens emberről":

Sikerült pont belenéznem a műsor elejébe. Az első 15 perc abból állt, hogy pornófilm rendezésre kasztingoltak nézőket. Volt nyögdécselés, pénisz viccek, suta célzások behatolásra. Az egészben a legjobb, hogy közben a kamera többször is a nézőtéren ülő 10-15 éves gyerekeket mutogatta.

Következő szám a Költő produkciója volt. Az előadás arról szólt, hogy egy pap végbelébe egy nyers krumpli került és a "költő" hogyan próbálta megfejteni az odakerülésének misztikumát. Persze ismét a csúcspont a nézőtéren ülő gyerekek mutogatása volt. A prosztó hangulatra a pontot a 10 másodpercenként bevágott nevetőgép zöreje adta meg.

És itt elegem is lett belőle 20 perc után, de biztos vagyok benne, hogy a műsor további része is ilyen "intelligens, értelmes és kreatív" volt.
Az Index a Balaton Soundon felfedezte, a TV2 pedig most szerződtette Pumped Gabót. A Bors információi szerint Gabó az Ezek megőrültek! című műsorban mutathatja meg képességeit, lényét, és persze az izmait.…..
Dr. Cox a mai napig a tévétörténelem egyik legjobb karaktere.  ..
A Ripost.hu állítólag az RTL Klub egyik bennfentesétől kapta a híreket, hogy a csatorna titokban már meg is kezdte a Gálvölgyi Show legújabb szériájának forgatását. A neve…..
Sergei Alexis 2015.08.04 21:31:53