Regisztráció Blogot indítok
Adatok
DuracellTomi

7 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Youtube-ra töltjük fel a videóinkat, akkor figyeljünk oda az alábbiakra: első lépésben a csatornánkat alakítsuk ki állítsuk be, hogy a csatornalogónk minden videóra felkerüljön készítsünk leírást a videónkról, akár a teljes szöveggel, és azt is töltsük fel mi…..
Az információ hatalom. A gyorsan megszerzett, aktuális információ még nagyobb hatalom. Ugyanakkor itt, az interneten, olyan mennyiségű információ ömlik ránk, hogy képtelenség mindet feldolgozni. Egy ember napi rendszerességgel csak néhány hírforrást tud követni, plusz ha aktív a…..
DuracellTomi 2014.06.22 20:35:49
A megszakító videóreklámok az interneten úgy jelennek meg, hogy csak az első 5 (esetleg kicsit több vagy kevesebb) másodperc megnézése a kötelező. Ráadásul általában csak akkor kell fizetnünk a megjelenésért, ha a felhasználó továbbnézi. Ezt érdemes figyelembe venni a videó…..
Többször is volt már szó a Tippek között, de megér egy külön bejegyzést is az, ahogy az e-mail kampányunkat, hírlevelünket összeköthetjük a Google Analytics méréssel. A Google Analytics az e-mailből érkező látogatókat alap esetben direkt látogatónak látja, hiszen nincs a…..
Legújabb cikkünkben egy igazán hiánypótló témát vettünk elő, amellyel kapcsolatban rengeteg kérdést kaptunk tőletek az elmúlt egy évben. A téma nem más, mint a YouTube-on elérhető hirdetési formátumok és annak szabályai. Az alábbi leírásunkban a felületen jelenleg…..
A Google AdWords hirdetési kupon - ugye az, amelyik úgy működött, hogy ingyen adott 15 ezer forint keretet - volt a mikrovállalkozások kolduskenyere. Számos olyan megkeresésünk volt, hogy költsük el ezt a kupont - amúgy nem akarnak hirdetni. Hát kiváló. De úgy tűnik, ezt a Google…..
DuracellTomi 2012.10.03 07:01:35
Szerintem teljesen rendben van ez a módosítás.

E-mailben is keresett már meg olyan (profilkép alapján teljes korrekt) üzletember, aki konkrétan leírta, hogy ő beszerzett nem kevés kupont és azt használja fel mindig újabb és újabb fiókokat nyitva. Teljesen megdöbbentem, mert nem úgy tűnt, mint akinek fájna befektetni némi saját pénzt.

Aztán tele vannak az apró és aukciós oldalak eladandó AdWords kuponokkal, pedig ezt tiltják a felhasználási feltételek.

Most komolyan :-)
5000 Ft "saját erőt" várnak el, ehhez adnak hozzá 15 000 Ft-ot. Nehogy már ez földhöz verjen egy bármilyen MKV-t :-)

"Hogy ez élményt csak 20%-nál (valóban olyan rossz szám ez?) sikerült elérni, az szerintem inkább elgondolkodtató."

Én azt gondolom, hogy ennek a %-nak az egyik fő oka az lehet, hogy a rendszer az elmúlt években hihetetlen módon sokat fejlődött és ezzel együtt nagyon bonyolult lett. Ritkán találkozok új, szűz fiókkal, de mostanában volt alkalmam néhány létrehozásánál ott lenni és azt látom, hogy egyre jobban próbálják meg vezetni a kezdő felhasználókat és bizonyos "advanced" beállításokat el is rejtenek elsőre, hogy ne legyen olyan zavaró, de még így is azt mondom, hogy azért nem járnak sokan sikerrel, mert nem tudják használni a rendszert.

És ez nem az ő hibájuk, egyszerűen túl komplex már az egész. Azt is értem, hogy nem mindegyik tud szakértőt megfizetni, ezért valóban jó gondolat a kupon mellé az oktatás.
DuracellTomi 2012.10.03 20:18:44
@Debreczeni László: "...könnyen lehet, hogy ennél az újabb 5.000 Ft-nál áll meg"
...
"Vagy csak egy újabb lehúzást lát ebben is "

Ez már más vizekre visz, sajnos az már egy másik problémakör, hogy honlapkészítéssel, de még PPC kampány kezeléssel is tudjuk, hogy van nem egy kókler, akik miatt szívnak azok, akik korrekten adják a szolgáltatást.

Ezért lehet fontos az oktatás vagy legalább is a tájékoztatás olyan szinten, hogy lássák a lehetőségeket a jobb eredményekhez.

Abban viszont egyetértünk, hogy ez a változás "kiüthet" olyanokat, akik nem trükközéssel akartak nekiindulni a dolognak.

Ezek a kuponok valahogy sosem voltak jól kezelve: sem a kiküldésük, sem a szabályok betartatása :\
Ezt a számot azért bátorkodtam felhozni, mert személy szerint vicces emlékem kötődik hozzá: műszaki szakközépbe jártam, az osztályban a nők száma erősen konvergált a 0-hoz, szóval volt pár elborult ötlet, ami végig ment a 4+1 éven. Az egyik ilyen volt rögtön az elején a…..
Az ún. eurodance zenét játszó Vengaboys egy holland formáció, 1997-ben alakult és két stúdió albumot adtak ki több válogatás és remix album mellett. A Wikipedia szócikk szerint az általam is nagyon kedvelt Boom, Boom, Boom, Boom c. számuk volt az első nagyobb siker az angol…..
A Steps nevű angol együttes a '90-es évek végén járta be a nagyvilágot három stúdió albummal. Nekem nagyon tetszett anno ebben a számban, hogy a dance és pop stílust keverik, ami némileg eltért az első sikerszámuk, az 5-6-7-8 inkább techno-s beütésétől. Az elmúlt években…..
Nézzünk akkor most egy magyar szösszenetet, amihez sokaknak elsőre talán az Irígy Hónaljmirígy paródiája jut eszébe. A 4F Club sem volt egy hosszú életű projekt, de a Balatoni lázzal talán annál mélyebb nyomot hagytak a magyar könnyűzenei életben. Külön nosztalgia hangolatot…..
90es évek zenéi Scooter - Fire 2012.05.22 06:29:00
És akkor rögtön egy másik véglet, szerintem senkinek sem kell őket bemutatni: a Scooter német banda nagyon komoly meghatározója volt szerintem a 90-es éveknek, ugyanakkor tavaly is megjelentettek új albumot, szóval nagyon is létező együttesről beszélünk, még ha azóta picit…..
Kezdjük egy kicsit lájtossal, picit talán csajossal, de ígérem, lesz ennél zúzósabb is :-) Az M2M duó 1999-ben debütált a nagyobb közönség előtt az akkor a mozikba kerülő Pokemon mozifilm egyik betétdala kapcsán. Az angol toplistán bekerültek a top10-be, de tiszavirág életű…..
Többször rám jön mostanában, hogy elkezdek olyan videoklippek után kutatni a YouTube-on, amelyeket 10-15 éve néztem az akkori Z+ zenecsatornán. Pop, dance, house és sok más zenét "ettem" akkor is. Amikor megnéztük a párommal az Amerikai Pite 4-et a mozikban, volt egy érdekes…..
 Fórumokon megfordulva nagyon sokszor találkozik az ember azzal a kifejezéssel, hogy "long-tail", vagy magyarul "hosszú farok", a szó jelentése persze némileg módosulhat annak függvényében, hogy az ember milyen fórumokat olvas, de a webáruház és webes…..
Ha igen, akkor klikkoljanak ide, mert egy nagyon ráérő sorozatfüggő sorstárs összegyűjtött 330 klasszikus tévésorozat-főcímet (javarészt a YouTube-ról, ami a cigaretta és az Unikum után mindenképpen a világ leghasznosabb találmánya), amivel röpke öt óra alatt végezhetünk…..