Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PolishYourEars

7 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már nagyon régóta esedékes, hogy mi is megerősítsük azokat, akik szerint az elektronikus tánczene egyik legizgalmasabb alakja jelenleg a lengyel Kuba Sojka, különösen, mióta beindult a PolishYourEars sorozatunk. Szerencsére nem siettük el a dolgot, így a szokásos "talán nálunk is…..
 Polish Your Fears! ...amennyire Krakkót a Visztula ketté szeli, ez a lemez legalább annyira egységes, s megannyi minden fölötti.  Arcydzieło! oficjalny fb  ..
Ha még nem mondtuk volna: a lengyel lányok szexik. Meg a zene is, amihez asszisztálnak.   -   Jelen esetben Kixnare-hez, azaz Łukasz Maszczyńskihez, a Czestochowából származó hip-hop producerhez. A klasszikus hip-hop gyökerekkel rendelkező, Brainfeeder által is mélyen inspirált…..
mostanában írtó trendi verseket posztolni, mert van ez a bandátlan szabó balázs, és a kulturális forradalom, meg minden, kár, hogy egy idő után olyan csömöre lehet az embernek az effajta műélvezésben, hogy legszívesebben egy teljes dadista antólogiát szavaltatna fel azzal az…..
Ha valaki esetleg nem a brandépítés és háttértörténetek miatt lenne elkötelezett némely zene irányába, annak Zamilska tökéletes választás lehet.  A lengyel lányról ugyanis ember legyen a talpán, aki nem polák karaktereket is képes kisajtolni a világháló amúgy gazdag…..
Május elején ellátogatott hozzánk a Toldiba egy film és egy zenekar - legalább is az, ami maradt belőle. A Miłość, azaz Szerelem a 90-es évek egyik meghatározó zenekara, stílusba való sorolásuk nehézségét pedig könnyen megérti az, aki látta a filmet, és hallotta a tagokat…..
  Miközben szedegetem össze a gondolataimat a frissen indult Polish Your Ears szériánk második felvonásához, az felismerés ért, hogy mekkora mázli, hogy a poszt éppen midsummers eve-re esik, úgyhogy én mindenkit csak bátorítani tudok arra, hogy kerekedjen felül önmagán, csapja…..