Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lajos Böde

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A miniszterelnökség közleményben sérelmezte, hogy az újabban televíziózásszerű tevékenységgel kísérletező RTL Klub Orbán Győző gyanús vagyongyarapodásával foglalkozott. A kormányközlemény a szokásos cinikus panelekkel próbál manipulálni: „A Kormány álláspontja…..
Történt pedig egyszer Magyarországon, hogy éber adóhivatalunk fülön csípett pár financiálisan renitens zenészt. Az adófizetők megrablói úgy gondolták, számla ellenében fognak egy születésnapon zenélni. Skandalum. Tuti fülest kapott a NAV, adócsaló zenészek pengetnek sötét…..
  Ha meghallod a nevet, hogy Demi Moore, akkor a rengeteg bulvárhír miatt először valószínűleg az ugrik be, hogy Bruce Willis és Ashton Kutcher felesége volt. Aztán meg a sztriptíze a Sztriptízből(1996), vagy az, ahogy negyvenévesen bikiniben szaladgál a Charlie angyalai: Teljes…..
Csodálatos beszélgetésre bukkantunk a Sportklubon, egészen pontosan a Dodzsem május 9-i adásában. A két műsorvezető, Czollner Gyula és Balogh Tamás, ahogy az lenni szokott, különböző sporttémákról "ütköztette a véleményét". Az egyik téma az volt, hogy Franciaországban…..
Egy autós filmre vette, ahogy egy mellette elhaladó teherautóba villám csap. A rendkívül látványos eset Lengyelországban történt, Wroclaw közelében.  Az autós a szakadó esőt videózta, amikor a szemközti sávban közlekedő autóba belecsapott a villám.  Csodával határos…..
Egy olyan országban, ahol a miniszterelnök legnagyobb, állami pénzekkel gátlástalanul finanszírozott - ám e bőkezű finanszírozást ésszerű társadalom-politikai érvekkel, és a sportág sikerességével aligha alátámasztható -  szenvedélyének számít a labdarúgás, legalábbis…..
Hiába a 41 különféle jelenleg hatályos adónem (Társasági adó, Személyi jövedelemadó, Általános forgalmi adó, Egyszerűsített vállalkozói adó, Rehabilitációs hozzájárulás, Egészségbiztosítási Alap járulékai, Nyugdíjbiztosítási Alap járulékai, Játékadó,…..
Lajos Böde 2014.06.02 08:04:45