Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ny.Misi

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Homár elég sokszor felhúzta már magát az elmúlt 15 évben, hiszen volt mint. Inkorrekt kereskedők, csalók, ügyfelet hülyének néző szolgáltatók, büdös hús, kis faszenes, volt itt már minden. Olyan helyzet, mint a jelenlegi viszont még sosem. A járvány pedig úgy látszik, hogy a pénzéhes, nyerészkedő…..
Szegény Magyar Postát annyit szidjuk, már szinte én szégyellem magam miatta, de mit lehet tenni, ha újra és újra kiérdemlik az egészen elképesztő eseteikkel? Most például, hogy sikerült vajon egy másik VÁROSBA kézbesíteni valaki csomagját?  Üdv! A helyzet a következő lenne. Rendeltünk egy…..
"Az ÉNYKK szerint utazás előtt a háromoldalú megállapodásaikat kéne olvasgatnom, hogy ne kelljen közel 3-szoros jegyárat fizetnem a közölthöz képest" - írta tárgymegjelölésként olvasónk, aztán a leveléből kiderült, hogy a közel háromszoros ár 330 forint, de természetesen sokszor nem az összeg a…..
Ny.Misi 2018.12.11 14:11:06
Van egy magyar kereskedő, aki egy csomó posztom kommentjébe beleírta a saját oldala linkjét. Arra gondolt, hogy az a tartalom, amit én előállítottam, neki hozzon érdeklődőket, vásárlókat. Írtam neki egy levelet. Íme...
"Az Auchan Retail Magyarország számára kiemelten fontos vásárlói elégedettsége, ezért is nagyon sajnáljuk az itt leírt esetet. A történteket kivizsgáljuk, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy többek  közt vevőszolgálati folyamataink fejlesztésével hasonlóak ne történhessenek a jövőben." -…..
Ny.Misi 2018.06.11 12:22:04
1
Szegény Gábor nem elég, hogy letolt egy teljes költözést, ennek kapcsán még jól meg is járta a honlapján hiperszuper kalkulátort üzemeltető, de azt nettó árakkal kozmetikázó cég miatt. A Kevin Movers az un. kreatív tájékoztatás minimum nem elegáns fogását alkalmazta: szépen kiírta, hogy "A…..
Ny.Misi 2017.12.12 12:52:31
@Jake Peralta: Ki olvas ÁSZF-et?
Röviden: időben. Hosszabban: érdemes a szerződéseinket és a szerződési feltételeket aláírás előtt mindig végigbogarászni, azért, hogy tudjuk, mi áll benne (nem csak biztosítás esetén). Persze úgy is lehet élni, hogy kihagyjuk a valóban nyakatekert jogi nyelvezeten megfogalmazott, soktízoldalas…..
Sosem látott erkölcsi mélységekbe zuhant a TV2, mióta a Fidesz játszóterévé vált. A hírigazgató Rogán Cilike szelfipartnere, Szalai Vivien lett. (Természetesen bármilyen hírszerkesztői gyakorlat nélkül). Vivien élete fő műve, hogy írt pár prostiregényt, meg egy fideszes propagandakönyvet Zuschlag…..
Ny.Misi 2016.03.23 08:46:57
@jános515: Az istálló különb, mert ott tisztességes munka zajlik. Ugyan ez nem mondható el arról a pöcegödörről amit TV2-nek hívnak.
Ha adhatunk egy tanácsot a Pápai Húsnak: a hasonló panasszal hozzájuk forduló vevőknek a jövőben inkább egy sűrű elnézésekkel és együttérző kifejezések tömött végtelenül kedves levélben ismerjék el, hogy hibáztak, esetleg ajánljanak fel egy termékcsomagot. Kedves…..
A tegnapi postás posztnál felmerült a Posta Pont, mint lehetőség. Hát ott is érhetik kellemetlen meglepetések az embert.  Feleségem webáruházból rendelt karácsonyra egy csomagot postapontos kiszállítással a Budapest Nagytétényi út 136-on lévő postapontba. Hamarosan…..
Ny.Misi 2015.12.29 15:18:29
@atpijkamo29: Ez nagyon így van!
Ha feltöröm az emailjét, ellopom a kódot és átveszem a csomagját akkor meg azért szemét a posta. Meddig tart firkantani egy meghatalmazást? Öt perc?
"Mostanra már mindenki ideges itthon" - írja Tamás, és teljesen érthető a dolog, mert már olvasni is idegölő a levélben sorjázó próbálkoztunk, kerestük, telefonáltunk, kérdeztük stb. szavakat. A legszebb az egészben még így is a postán kiküldött, de a postás…..
Ny.Misi 2015.12.11 18:14:08
@nyúlontúlnyuszi: Ha kamu meghatalmazással felvenném a küldeményeidet akkor meg azért szórnád be sóval a postát.
Van, aki szereti a füstölő szagát, van, aki rühelli. Van aki fázós, van aki pólóban tölti  telet is. Van aki elhivatott Orbán Viktor-rajongó, és van aki nem csak ebéd közben nem szeretné nézegetni a képét. Akárhogy is, az biztos, hogy egy igazi vendéglátós…..
Miért érdemes ezzel a tanúsítvánnyal rendelkezni? - teszi fel a kérdést  a "Megbízható Cég Tanúsítvány" kiállítója. A honlap csekkolása után erre minden kicsit is gondolkodó cégvezetőnek egy válasza lehet csak: semmiért. Annyi szemfényvesztő hülyeséget ugyanis rég…..
Én életemben 2x voltam kaszinóban, annak is van vagy 15 éve már, így nem tudom, mennyire általános, hogy fizetni kell a fogyasztásért, de ezt a 200 forintot nem értem. Hogy minek, miközben egy átlag pesti kávézóban is 4-500 Ft? Tisztelt Andrew G. Vajna! A minap jártam az egyik…..
Ny.Misi 2015.03.17 17:52:03
Mi is írtuk, hogy elég nagy córesz kerekedett decemberben a Media Marktnál abból, hogy nem 1 és nem is 2, de legalább 8 órán át rossz árakkal működött a webshop. Ennek keretében hatodáron ajánlgatott 180 ezres tableteket, másnap meg irgalmatlan tömegeket haragított…..
Ny.Misi 2015.01.22 14:46:54
@töpörtő: Mindegy, hogy reális-e vagy sem, ha annyiért van feltüntetve akkor adja oda annyiért a hiba okát meg tárja fel; házon belül.
Olvasónk metrózott jeggyel és egy háromévessel, mégis elhangzott a címbeli mondat egy ellenőr szájából. Mekkora primkóság kell már ehhez. Tisztelt BKK!  2014.12.11-én 13:05 –kor utaztam a 3 éves kislányommal az M4-es metrón. Kelenföldön szálltunk fel és a Nyugati tér…..
Nemcsak az államnak vagy amerikai cégeknek okoznak problémát a rendszerszintű áfacsalások: a magyar kistermelőket, például a tejtermelőket is ellehetetleníti az áfacsalások miatt kialakuló "árverseny" és a NAV tétlensége. A tavaly, Horváth András által borított,…..
Ny.Misi 2014.12.11 14:33:07
@Emmanuel Goldstein: Mindenki nem csalhat, csak a kormányközeliek.
A Körúton Kívül Így csal a NAV 2014.11.26 11:43:00
Van ma egy hatóság Magyarországon, amelyik zavartalanul hagyhat figyelmen kívül jogerős bírósági döntéseket, semmilyen szerv nem meri elszámoltatni, és ha kell, több tucat ember életét teszi tönkre egy kisebb mutyi kapcsán: úgy hívják, Nemzeti Adó- és Vámhivatal. Hodosi Lajos…..
Ny.Misi 2014.11.27 13:33:17
@Erő e-meló: bevasarlas.tesco.hu/hu-HU/ProductDetail/ProductDetail/2004010801358
Nem hinném, hogy politika gyanús lenne. Létező cég, létező termékekkel, adósságok nélkül. Egyszer csak eltűnik, mert útban van...
Tyúkudvar Füvesedő tyúkudvar 2014.11.11 07:00:00
A címadás ne tévesszen meg senkit. Gördülő kövön nem nő moha, kikapart és tyúkok pusztította talajon sem nő semmi. Gondoltam én. Az udvarunk kopár pusztaság volt ezidáig. Tavasszal kezdődött. Apró kis csomók bukkantak elő, nem tulajdonítottam neki különösebb figyelmet,…..
Aki már volt vadászkutyákat megszégyenítő szaglással megáldott terhes, vagy szagolt akár csak átlagos orral is romlott húst, annak az együttérzését biztosan egyből elnyeri olvasónk, aki feltuningolt szaglósejtekkel futott bele egy tálca büdösbe. Amit, ha jól értem, szegény…..
Ny.Misi 2014.11.03 12:12:05
@Martinicske: Egy próbát megér a legközelebbi bótba visszavinni, de ha azt mondják nem áll módjukban visszavenni akkor törődjön bele a kedves posztoló és ne legyen felháborodva. Egyébként mi van akkor, ha az a hús helytelen tárolás miatt lett büdös? Nem is értem miért kell a tálcás húst tálcában tárolni otthon. Ha nem használjuk fel azonnal akkor mehet a fagyasztóba és ott nem lesz semmi baja. Az is lehet, hogy az a bűz a védőgáz volt, ami 10 perc levegőztetés után elillan.
Hilda vagyok, nem Auchan vásárló, így aztán nem annyira szakérteném meg a témát, remélem jól megteszi majd a köz. Az Auchant viszont megpróbálom majd megkérdezni a dologról. De mit csinál az ember 1 literes energiaiallal? Medvére vadászik éjjel??? sziasztok! Arra lettem…..
"Az egésznek semmi értelme és tényleg csak az, ami: a vásárlás ösztönzése" - vonja le a konzekvenciát kiábrándultan Tamás a Glamour-napokkal való mélyebb találkozás után. Némileg érthető a keserűsége, de egy kaján nohááááátozás azért mindennél jobban tolul az ember…..
Arnold autója úgy benyelt egy csomó benzint, mint a sicc, gazdája pedig azonnal csalást és NAV-ot kiáltott eléggé  házmesterkedő hangvételű levelében. Én a focihoz természetesen értek, az autókhoz viszont nem, ezért elolvastam az Arnold által is említett korábbi Homár-poszt…..
Ny.Misi 2014.10.13 16:34:39
@MrZed001: Te láttál már benzint vízzel keveredni? Ha összekevered akkor beletöltheted a kocsimba és tiszta benzin árat adok érte.
Ny.Misi 2014.10.13 16:55:21
@atpijkamo: Hallottam már a technikáról, de ott sem keveredik a benzin vízzel, hanem egy méregdrága berendezésről van szó ami megfelelő mennyiségű vizet juttat be. Állítólag 100%-ig kiküszöbölhető vele az öngyulladás veszélye. Nem rossz megoldás a kopogásmentesítésre viszont az ára miatt nem fog elterjedni.