Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Őrűlt Hercegnő

14 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A macskák köztudottan elegánsan, szinte egy árva hang kiadása nélkül képesek osonni, a lakás egyik végéből a másikban teremni, vagy meglapulva megtámadni a kiszemelt zsákmányt - ami néha lehet, hogy pont a mi lábunk. Észre sem vesszük és hihetetlen módon képesek bárhova…..
Még javában tart a vénasszonyok nyara, bőven ki tudtuk élvezni az ősz színeit, illatait, látványát, de lassan véget ér a jó idő és minden sivár, szürke lesz. Mielőtt belezuhannánk a téli depresszióba, nézegessünk aranyos képeket állatokról, akik javában élvezik az évszak…..
Hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy a Föld urai nem mi emberek vagyunk, hanem az anyatermészet. Hiába küzdünk, vagy teszünk bármit is, nem tudunk ellene harcolni és szépen lassan visszafoglalja azt ami az övé. Rengeteg cikk, dokumentumfilm és sorozat jelent már meg arról, hogy milyen…..
Ma már semmi sem szent, de régen sem volt az. Meglepő módon, mint az olyan ártatlan dolgokban mint egy gyermek mese is, megbújnak olyan jelenetek amik talán nem a gyerekeknek valóak. A királykisasszony jegyei Ebben az epizódban a furfangos szegény legény ráveszi a királykisasszonyt,…..
Egy kanadai fotós, Christopher Moloney egy igen érdekes fotósorozatot állított össze "FILMography" néven. Olyan helyszíneket keresett fel és fotózott le a filmbeli jelenetükkel együtt, ahol emberek százai fordulnak meg nap mint nap a való életben. Moloney járt már New Yorkban,…..
Őrűlt Hercegnő 2014.09.07 17:50:39
@gizmo26: az meg van, hogy a filmek túlnyomó többsége csak greenbox, mert nem tudják New Yorkot, vagy akármelyik forgalmasabb várost, utcát lezárni mindennap egy forgatáshoz?

Örülök egyébként, hogy átjött a cikk lényege :)
Rengeteg ikonikus járgány tűnt már fel a mozik vásznain, amelyeket gyerekként és felnőttként is vágyakozva csodáltunk. DeLorean, VW Bogár, Aston Martin, de naphosszat sorolhatnánk, hogy hány autó gurult be már be az életünkbe a filmeknek köszönhetően. Nem lesz egyszerű csak…..
Őrűlt Hercegnő 2014.08.11 11:26:11
@szebeee: mivel 1000+1 ilyen lista van, gondoltam egy kicsit eltérek tőlük, és olyanokat említek meg, amiket mások nem :) Sokáig gondolkodtam, hogy miket lehetne még felsorolni, de 1-2 már túl kommersz lett volna, így hagytam egy kis teret az olvasóknak is ;)
Őrűlt Hercegnő 2014.08.11 19:56:17
@Andriska_hun: ha a kommentek miatt írna mindenki, akkor soha nem születne egyetlen egy bejegyzés sem.

Az emberek csak ezt felejtik el, hogy bárki írhat, ergo, ha ők úgy érzik jobb anyagot tudnának összerakni, akkor hajrá, senki sem korlátozza őket ebben :)
Van valami gyönyörű és egyben bizarr, amikor egy épületet az emberiség a magára a hagy, a természet pedig próbálja visszafoglalni azt ami az övé. A romlás, a pusztulás ezeket a kastélyokat sem kíméli holott fénykorukban igazán pompásak lehettek. Pidhorodetsky Kastély,…..
Őrűlt Hercegnő 2014.06.30 14:32:04
@Virág Arany: köszönöm, javítottam.
Hála a Critical Massnak és egyéb rendezvényeknek, sokan váltották le az autóikat kerékpárokra a környezet tudatosság és spórolás jegyében. A baj csak az, hogy sokan nem figyelnek oda az utakon. Sem az autós, sem a bringás, de még a gyalogosok sem és emiatt gyakoriak a balesetek.…..
Őrűlt Hercegnő 2014.06.12 10:56:50
@Koshinae: javítva, köszönöm, hogy szóltál!
Háromszoros Golden Globe díjas színész, akinek a jelleme lassan egybeforr Tony Starkéval, a Vasemberrel. 5 éves korában szerepelt először filmben, azóta pedig számos alkalommal megjelent a vásznon éppen ezért nem egyszerű a filmjei közül csak ötöt kiválasztani, de…..
Egyre nagyobb népszerűségnek örvend LEGO kockákból kirakni ételeket, híres festményeket, vagy ikonikus filmjeleneteket. Most Jeff Friesen gondolta úgy, hogy Banksy alkotásait is remek ötlet lenne lemodellezni a világ egyik leghíresebb játéka segítségével, ráadásul egy-egy…..
Sokak kedvenc fotó megosztója talán kezdi belátni, hogy nem elég a paprikáskrumpliról készült képünkre rátenni egy szűrőt, hanem van aki ennél többet is ki szeretne hozni a fotójából. Van 100+1 remek képszerkesztő alkalmazás erre, de miért használnánk több félét, amikor…..
Talán kevés túlzással állíthatom, hogy Millie, egy adoptált nőstény macska viszi ma a cukiság pálmáját, aki a gazdijával jár el hegyet mászni. Igen, jól látjátok, ennek a cicusnak elég furcsa hobbija van az egerészésen kívül! Minden macskában meg van a felfedezés iránti…..
A videó alapján elég jónak ígérkezik az MK új része. Kicsit hajaz a 9-esre, de többet csak akkor tudunk meg ha lesz belőle gameplay is. ..
1990-ben egészen pontosan még csak 3 éves voltam, és videojátékok helyett a csattogós lepkémet tologattam jobb esetben, ha a nővérem nem nyúlta le tőlem. Nem tudom pontosan mikor, de kaptunk egy Atarit amihez én soha nem nyúlhattam, mert a nővérem azt hitte, hogy elrontom, így csak…..
Őrűlt Hercegnő 2014.06.02 21:16:12
@Yobbágy Fery: nem volt egyszerű egy tizes listába mindent besűríteni, ezért csak azokat választottam ki amikkel a legtöbbet játszottam akkoriban :) De a nosztalgia így is sokakat elért ;)