Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fairy Girl

0 bejegyzést írt és 1003 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Új paradigma Közös áldozat 2020.08.30 00:42:51
A legsúlyosabb fertőzést honfitársaink gondolkodásában okozza a járvány. Sokan úgy értelmezik a jelenlegi helyzetet, hogy újra hősökre van szüksége a nemzetnek. Ismét Jurisich,  Zrínyi, Dugovics ideje érkezett el, mindenki, aki igaz ember, most meg kell mutassa, hogy vitézül állja a sarat, bátran…..
Fairy Girl 2020.08.31 14:11:58
@Kage kyōi: Az érettségit? Miért? Milyen következménye lett? Semmilyen.
Klímát szeretnél társasházi lakásodba? Tisztában vagy az esetleges buktatókkal? Kellemetlen kérdéseknek jártunk utána a témában...
Fairy Girl 2020.07.14 14:30:28
@gabiro: MELEGÍTI a helyiséget a mobilkíma? :D
Nekünk az van, és gyönyörűen hűt, szóval ne hülyéskedj már :D
Magyarország lelépett a színpadról, ezzel pedig elhalkultak a Dalfesztiválban kétkedő hangok is. Pontosabban azért időről időre még felbukkannak véletlenszerű oltások, így legutóbb a Will Ferrell és csapata által készített Netflixes film kapcsán. De miért szúrja sokak szemét ez a nagy múltú…..
Fairy Girl 2020.07.13 10:56:54
@Serény Vélemény: Én nem szeretem pl. a háborús filmeket, ezért nem is nézek háborús filmeket. Neked is azt javaslom, hogy ne nézz olyat, ami nem tetszik, és akkor mindenkinek milyen jó lesz. A világ ugyanis a hányósok nélkül is továbblép :)
Beszéljünk mégis Én marha 2020.07.02 09:48:32
Én marha. Én hülye. A Magyar Postával kezdtem. Történt ugyanis, hogy elhunyt valaki, akinek a családja felé nem lenne illendő csak úgy odavetni valamit a Facebookon, ezért a hagyományos gyásztáviratot részesítettük előnyben. Hogyan ad fel az ember táviratot? Elmegy a postára. Ez a jelen esetben…..
Az index robbantotta a hírt annó, hogy egy magyar diplomatát gyermekpornográfia miatt mentettek fel a külszolgálat alól. Ma már bizonyosan tudhatjuk, hogy ez a valaki Kaleta Gábor volt, aki fényes diplomáciai karrier után ért el odáig, hogy egy másik országban található magyar nagykövetség vezetője…..
Az első meleg nyári napon, amikor már azt érezzük, hogy éget a nap, mindig felmerül a kérdés, hogy milyen naptejet válasszunk. Sokféle termék található a boltok polcain, ami nem könnyíti meg a döntést, ezért mi elvégeztük 12 féle 50 faktoros naptej tesztjét. Íme az eredmény!..
December elején írta meg az Index, hogy Óbuda Önkormányzata bekeményített és elvette a bérlőktől a kedvezményes parkolás lehetőségét. Vagyis az eddigi 2.540 Ft-os éves díj helyett a bérlőknek ezentúl 82.450 Ft-ot kell fizetni. Viktor ez ügyben erős levelet írt az Óbudai Parkolási Kft-nek, amire mi…..
Fairy Girl 2020.02.06 09:44:01
@István Tamasi: JÓ pár évvel ezelőtt azért lehetett ilyen jelenség, mert egy ideig bármelyik ügyintéző felvihetett új címet a rendszerbe, gyakorlatilag manuálisan megadhatta a címet, amit az ügyfél mondott, vagy mutatott valami dokumentummal. Szerencsére ez már nincs így jó ideje, csak és kizárólag az illetékes önkormányzat vihet fel, módosíthat, javíthat vagy törölhet lakcímet, és pár éve zajlik már a földhivatali adatokkal történő összehangolás is. Számos esetben helyszíni ellenőrzés is van, ezért ma már gyakorlatilag lehetetlen, hogy olyan lakcímre jelentkezzen be valaki, ami nem létezik, nem lakás, nem lakható állapotú, vagy pl gyár, ilyesmi. Mondjuk én magam is láttam pár visszamaradt furcsaságot, de ezek azért folyamatosan tűnnek el. :)
Fairy Girl 2020.02.06 09:58:42
@atal: Persze, csak azt felejted el, hogy nicns a világon annyi parkolóhely :D már most sincs annyi hely a legtöbb kerületben, mint ahány engedélyt kiadnak. Mi is körözünk állandóan, pedig mi nem akarunk a lakásunk szájában parkolni, nekünk nem derogál pár perc séta, mint a legtöbb lakónak. Ha ebbe az összes tarthelyest is belevennék, akkor az már végképp tarthatatlan lenne.
Fairy Girl 2020.02.06 09:59:49
@pater76: Hagyd, úgyse fogja fel :D
Gábor állítja, hogy semmi különös, törvénybe ütköző tevékenysége nem volt a Youtube-on, nem is törték fel a fiókját, mi pedig természetesen ezt el is hisszük neki. A Youtube viszont képtelen erre. Ugyan azt sem tudják, vagy akarják bebizonyítani, hogy indokolt a felfüggesztés, mégsem állítják vissza…..
Fairy Girl 2020.02.04 11:54:39
@havrilla: Youtube-ról letölteni? Hűha. :D
A Lidl Magyarország január 27-ei posztja alatt felrobbant a kommentszekció, és végre nem valami önjelölt celeb hülyesége szolgáltatta a gumicsontot, hanem nagyon is finom falatokon lehet rágódni. Svéd húsgolyón. Ha valaki lemaradt volna, mutatom. Az IKEA marketingeseinek eddig sem kellett a…..
Fairy Girl 2020.01.30 09:54:14
@consul: de ezt miért nem nekik írod?
via GIPHY Vannak aprónak tűnő problémák, amik eltörpülni látszanak a globális felmelegedés, a környezeti katasztrófák, vagy a rozsdás metrókocsik mellett, de valójában érdemes odafigyelni rájuk. Ezek a kis gondok ugyanis néha nagy kérdéseket feszegetnek. Itt van például Judit és Bref története.…..
Harminc évvel ezelőtt, 1989 január 24-én a floridai Bradford County állami fegyintézete előtt több száz újságíró és érdeklődő várta a világ leghíresebb sorozatgyilkosának, az akkor 42 éves Ted Bundy -nak a kivégzését. Ted Bundyt (születési nevén: Theodore Robert Cowell -t) azért kísérték aznap a…..
Fairy Girl 2019.10.27 18:46:45
@Solo.: csak Kolumbiában van kapásból 3 is, akik bizonyítottan legalább 110, 138 dtb áldozatot öltek meg, zömmel kislányokat. A valós számok inkább a 3-400 köré tehetők. Gary Ridgewayre is 72-t bizonyítottak rá, de ő is tuti, hogy 100 körül járt inkább. Csikatilóról se tudjuk meg soha, hogy mennyi volt az annyi...
Azt hiszem abban egyetérthetünk, hogy a fenti fürdőszobán semmi sírnivaló nincs. Nem túl nagy, az igaz, de ezt leszámítva teljesen pöpec darab. Hogy miért kell mégis sírni rajta, pontosabban benne, azt az alábbi levél részletesen kifejti, fotókkal és egy - még a fotóknál is lehangolóbb - videóval…..
Fairy Girl 2019.10.21 12:22:28
@megamedve: Na nehogy már még a posztoló legyen a hibás, mert a köcsög gányember elbaszta neki a komplett cuccot! Eszem megáll.
via GIPHY A nyitvatartási idő örök problémája, hogy az ott dolgozók sem szeretnének tovább bent maradni, mint a vásárlók, vagy hát jelen esetben a fürdőzők és olvasónk, az izzadni vágyó szaunázó vendég. Épp ezért fél órával a hivatalos zárás előtt kizavarnak mindenkit. Tehát hiába vettük jegyet…..
Fairy Girl 2019.10.18 10:21:24
@Zabalint: és az hogy jön ide, hogy egy kormányablakban olyan sok ügyfél volt, hogy szóltak előre, hogy ne várj fölöslegesen 2,5 órát, hanem inkább gyere vissza máskor? Inkbáb vártál volna fölöslegesen? Akkor meg azért panaszkodnál... Bírom az ilyet, hogy felháborodsz azon, hogy figyelmeztettek, nem fogsz sorra kerülni, hiába is várnál.
(És igen, csináltam ezt a munkát közel 20 évig.)
Harminc évet lehúzni egy munkahelyen marha sok idő. Egy zenekarban ennyit lehúzni sem kutya, és tutira megviseli az embert, akármennyire is szereti. Tizennégy albumot összehozni, amiből jó pár darab klasszikussá válik az évek alatt, szintén nem semmi dolog. Az új Tankcsapda album, a Liliput…..
Fairy Girl 2019.10.17 13:34:47
@Péter Csurja: én is így vagyok vele. Nekem alapvetően bejön. Nem tökéletes, oké, de simán hallgatható, és zeneileg nekem most pont hogy visszahozta sok helyen a korábbi TCS feelinget, amit mondjuk az előző kettő album nem mindig mutatott.

Egyébként a Connector nekem is az egyik kedvencem!

A cikkírónak köztünk szólva (a véleményegyeztéstől vagy különbségtől függetlenül) javasolnék legalább egy Word helyesírás-ellenőrzőt, mert eléggé full tele van hibával a szöveg :(
"Azért, hogy mások ne járhassanak úgy, mint mi"- ajánlotta figyelmünk József félresikeredett családi nyaralásuk történetét, mely egy tunéziai all inclusive hetet jelentett az észak-afrikai országokba kifejezetten rutinos utaztatónak számító Kartago Tours szervezésében. A fotókkal gazdagon…..
Szóval megint itt tartok. Nem tanulok. Fogalmam sincs, hányszor fogok még bamba vigyorral rátrappolni egy Stephen King adaptáció kárörvendően tenyerét dörzsölő, bárgyúságrepeszekkel töltött aknamezejére, csak azért, mert egy ügyes szakember hangulatos trailert vágott össze a rendelkezésére álló…..
Fairy Girl 2019.10.14 10:24:05
@JudgeBravo: Én előbb láttam a filmet, mint hogy olvastam volna a könyvet :) jelen esetben a könyv nyilván "csak" inspiráció volt. Mindkettőnek megvannak a maga hibái, de erényei is. Összességében szerintem ez nem lett annyira vacak, mint amennyire tűnt nekem is az elején :)
1941. A Londoni Kristálypalota megmaradt részeit bontják az 1936-os pusztító tűzvész után  ..
A román cégtől online megrendelt és kifizetett párna rendben megérkezett, ám a kereskedő nem tájékoztatta a szállítót, így a DPD futárja tartotta a markát. Azt gondolnánk, hogy ilyen esetben néhány egyszerű lépésben könnyedén igazolhatjuk, hogy nem tartozunk semmivel, ám ez úgy néz ki, nem ilyen…..
2019. augusztustól a Vodafone a UPC tulajdonosa, és ennek egy csomó hozadéka van az előfizetőik számára, például az, hogy vége a UPC Mobilnak, viszont a UPC ügyfelek kedvezményes Voda-tarifákat kapnak. Ez eddig jól hangzik. A gyakorlatban viszont úgy tűnik, vannak érdekes részletek emögött, és még…..
Új nyomra bukkant a portugál rendőrség a világ egyik leghíresebb gyerekeltűnésének ügyében, melyben 12 kereséssel töltött év, 2 ország rendőrsége és számtalan magánnyomozó cég bevonása sem hozott eredményt. Eddig. A 3 éves Madeleine McCann 2007. május 3-én rejtélyes módon tűnt el - Fotó: BBC…..
Fairy Girl 2019.10.04 13:51:30
@Hortenz: Honnan veszed, hogy altatót adtak neki?
  Kialakult a 2014-es X-Faktor mezőnye, egy olyan adásban, amiben minden pontosan úgy zajlott, mint eddig, izgalomnak, feszültségnek nyoma annak ellenére nem volt, hogy Istenes Bence magából kikelve üvöltözte végig a műsort, és igyekezett elhitetni a nézőkkel, hogy a stúdióban…..
Fairy Girl 2014.12.22 01:25:03
@lukacstoncsi: bocs de Andi 15 éves, nem 17. Ebben a korban sokat jelent a 2 év akár ének, akár külalak tekintetében.
Közeledünk az X-Faktor végéhez ezt leginkább onnan tudhatja az, aki idén egy adást sem nézett még meg, hogy Istenes Bence most már alapjáraton is üvölt, amikor pedig nagyon lelkesnek kell lennie, akkor úgy racsít, hogy lejjebb kell venni a tévé hangját, mert a szomszéd még azt…..
Hogy ki? A hajtás után kiderül! A Jóban Rosszban tévésorozatban Gergőt alakító színész, Ripka Kálmán öt év után döntött úgy, hogy kiszáll a műsorból, írja a Blikk.  A sztori szerint Gergő Skóciába utazik, hogy gondolkodjon egy kicsit az életről, Kálmán pedig a…..
Fairy Girl 2014.11.23 01:21:22
Már a legelejétől elhibázott ötletnek tűnt, hogy a TV2 megint új tehetségkutatós műsort indít, hiszen a Voice is várakozáson alul teljesített. Ennek ellenére vasárnap este elindult a Rising Star, de még nem az élő adással, hanem egy, az eredeti formulában nem létező felszopó…..